ליאורה מדהימה!!!!

mika32

New member
../images/Emo13.gif

מסכן חנוך עכשיו יציקו לו בכל ראיון עם השאלות האלה.

1Shir

New member
תהרגי אותי, אני לא זוכרת את שם משפחתה הנוכחי

חנוך אמר שהוא יצא עם ליאורה אחרי שהיא יצאה עם החבר, הוא לא ציין כמה אחרי, אולי זה היה 20 שנה אחרי? לא יודעת איך אפשר לדעת. ולגבי הסוגיה השנייה, הוא בפירוש אמר שהוא לא טילפן אליה אחרי הפגישה, אז ברור שהוא לא היה מעוניין.

OOOO0

New member
אתן רואות, אמרתי לכן שזה היה רק דייט אחד וזהו

עכשיו הכל מובן, הם הכירו דרך חבר משותף, החליטו לצאת לדייט, הדייט היה זוועתי והם החליטו לא להתראות יותר ואז נתקלו שוב זה בזה בהישרדות.

mika32

New member
אישה צבועה במסווה של טובה

מצד אחד עושה מדיטציות וחושבת שהיא מביאה איזו אנרגיה חיובית ומצד שני אין לה מילה טובה להגיד על אף אחד ומלכלכת על חנוך ומתנהגת באכזריות אני אישית גם אם תגיע לגמר לא אצביע לה.

רנדו

New member
את מתכוונת בכלל להצביע?

אני לא הצבעתי בעונות הקודמות וגם בעונה הזו כנראה לא אצביע. משום מה בהישרדות לא נוצר בי צורך לזה, משהו לא מתחבר בי לגמרי... לעומת האח הגדול או כוכב נולד למשל.

mika32

New member
נראה לי שכן

אבל זה יכול עוד להשתנות

mika32

New member
../images/Emo13.gif ככל שהגמר מתקרב אני לגמרי לא אתפלא

אם נמצא כאן כל מיני מקורבים של השורדים במסווה של גולשים רגילים שינסו למכור לנו את המתמודדים שלהם. אם תשימי לב אז צצים פה פתאום כל מיני שמות שלא היו פה מעולם קודם

מסכים לגמרי. וצריך להתייחס לכך בהתאם.

אני מגיב לכך. לא מוותר. בכל פעם שרואה תגובות אובססיביות מידי ותבנית שחוזרת על עצמה ניתן לזהות את היחסים ל"עידוד" ליאורה, טומי, טלכו , הדס ואפילו שי!.

drorzicher

New member
איכס

אולי לא שמת לב אבל כל הרעב שם וחוסר במזון גרם לשתלי הסיליקון שלה לבלוט מאוד זה ממש דוחה

האח85

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הלוואי שהיא בגמר

outtanames

New member
ליאורה היא פרצוף תחת מעצבן ונצלני כזה

אישה תת רמה...וזה הוכח כבר כמה פעמים במהלך התוכנית כמו למשל הדביקיות שלה לאנשים עשירים והצהרה די פלצנית שהיא זרקה 5000$ על שופינג וחרטות אחרות.....זה לא נצלני זה? :\\\\ זה רק מוכיח.

למעלה