ליאונה לואיס מ-x factor

guy766

New member
ליאונה לואיס מ-x factor

איזה קול,סוף הדרך......למי שלא מכיר הנה קישור http://www.youtube.com/watch?v=oE1MbmDNUiA יש גם ביצועים פנטסטיים לשירים של ויטני יוסטון ומאריה קארי.

מיכל 87

New member
שרה פיצוץ.. ../images/Emo59.gif

אם אני לא טועה יש לה קליפ באמ טי וי עם שיר שנקרא א מומנט לייק דיס

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif חחחח זה של קלי!

נו טוב בערך של קלי וכן מכיר אותה ואני הרבה יותר אוהב את סאמרטיים של פנטז'יה למרות שגם שלה מדהים ואיי וויל אולוויז לאב יו שלה גם מעולה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אגב באודישן שלה

פאולה נמצאת כשופטת אורחת וסיימון מוחא לה כפיים לא זכור לי שהוא עשה את זה למישהו וגם הוא החמיא לה בסאמרטיים כמו שלא זכור לי ובכלל נראה לי שהוא הרבה יותר אוהב לשפוט במדינה שלו מאשר באמריקה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif זה השיר ניצחון של קלי

והוא גם היה באלבום הראשון אבל זה לא בדיוק שלה כי זה היה הסינגל של מי שיזכה בתחרות

SHTRUDIDI

New member
יש לה קול נפלא

היא אמורה להגיע בעונה הזאת לאיידול, כנראה להופיע. אהבתי מאוד את ההופעה שלה עם טייק דאת' בגמר, פשוט מעולה. וגם הביצוע שלה לI'LL BE THERE של מאריה היה מצוין.

Atticus Finch

New member
היא מעצבנת

והביצוע שלה למומנט לייק ד'יס דפוק. לא שהכרתי את האחרים, אבל היא לא הייתה צריכה לנצח.

guy766

New member
אני בכלל נכנסתי לשם לראות אודישנים

במיוחד את האודישן של כריס סליי ,kiss from a rose אבל בסופו של דבר מצאתי את עצמי מאזינה לשירים של ליאונה,כל שיר שלה הביא אותי לשמוע שיר אחר. גם באישיות שלה והצניעות שלה יש הרבה קסם .

חחחחח גם אני עכשיו גיליתי אותה../images/Emo70.gif

מדהימהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
איזה קול
הביצוע הכי יפה לI WILL ALWAYS LOVE YOU ששמעתי אייייייייייייייייייי פעם
חפשו, תשמעו ותבינו

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif החלק השני של זה פשוט היה

לא יאומן בכלל זה היה פשוט מושלם

Fairywitch

New member
דאאאאאא../images/Emo70.gifחזרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

לאן נעלמת

שלוםםם שלוםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דיי נעלמתי אה
לא בכוונה.. המוןן לחץ...
מקווה להשתלב בחזרה... מה איתכם

מסכנה../images/Emo10.gif.. הכל עובר../images/Emo70.gif

קשה לי להאמין שעברה שנה מאז האודישנים של קלי, כריס, טיילור, קת'רין וכל השאר.... כמעט שנה עברה מאז הסדרה שלי חחחחחחחחחחחחחחח זוכרים
הפסקתי אותה כאן באיזשהו שלב והמשכתי אותה לעצמי..... מה איתכם
מה חדש

למעלה