ליאון רוזנברג

Ziggy StarBucks

New member
ליאון רוזנברג

הנל מגיש חדשות?!? א´ אני בתל אביב עדיין את מוזמת לטלפן

אני בטוח שיש כאלה שלא הבינו גם אחרי

4 פעמים מה אתה רוצה להגיד, ולכן הבאתי הסבר ממצה לדבריו של זיגי מלך הזיגזגים: הנל מגיש חדשות?!? : הוא מתכוון לתוכנית החדשה שתעלה לאויר בערוץ 10 במהלך החודש הזה (מרץ). זאת תהיה תוכנית בידור אכן בהנחייתו של הנ"ל - ליאון רוזנברג ובהנחיית הסקסית מהסקר הגדול - דנה הרמן. א' אני בתל אביב את מוזמנת לטלפן: הוא אומר ל-א' (השם המלא שמור במערכת) שהוא נמצא בתל-אביב (עיר במרכז הארץ), ושיש לה אישור לטלפן אליו אם היא עדיין רוצה. המילה עדיין שנויה במחלוקת ויש פירושים שונים לכוונתו של הכותב (כמובן שאפשר להבין שהיא לא חייבת כלומר זאת רק אפשרות). מה היא תעשה וכיצד יסתיים הסיפור? בפרק הבא בעלילותיו של זיגי מלך הזיגזגים!

get well

New member
../images/Emo6.gifלדניאל!!!!../images/Emo151.gif

רק רציתי שתדע שהרגת אותי עכשיו מצחוק!!!! דניאל, יש לך את זה!!!!!

Ziggy StarBucks

New member
לדניאל מלך השדונים (המבין יבין)

"הנל מגיש חדשות" - היום נסעתי לי באבלין (audi A4) (ראה תמונה מצורפת) והאזנתי בשקיקה לחדשות השעה 11 (אני חושב) בתחנת גלי צהל, ומגיש החדשות היה ליאון רוזנברג! - אז חדל סקרים תכניות בערוץ 10 ובלבולי אגס, אני יודע על מה אני מדבר, כנראה שאתם לא!! א' אני בתל אביב את מוזמנת לטלפון - זה קצת יותר מורכב עבור הבינה המלאכותית שלך ולכן אני אסביר - קודם כל, צא מנקודת הנחה שכל המסר שלי, הנושא ובעיקר התוכן סתם מיותרים ולא מעניינים אותי ובטח את הקהל הרחב, אני פשוט מנסה לרשום משהו שקשור לתכנית בשביל שלא יבעטו בי החוצה מהפורום, דרך הפלאפון אי אפשר לשלוח מסר ישיר (לפחות אני לא מצאתי איך) אפשר רק לפרסם הודעה בפורום וכך עשיתי, אז כל ההודעה היא סתם מסיכה כל מה שעניין אותי זה להודיע לא' שתתקשר אלי. יש לה אישור לטלפן אלי 24 שעות ביממה 365 ורבע ימים בשנה, אגב זה לא היה בגדר המלצה, קבעתי עבורה עובדה. האם היא צלצלה? האם לאון רוזנברג באמת הגיש חדשות בגלי צהל בשעה 11 בלילה? האם דניאל ושדונית יתחתנו בסוף? כל זאת ועוד! בפרק הבא בתכנית עלילות דניאל והעיר הגדולה.

לילה טוב

את ממש מעצבנת.. זה לא נחמד לא לדעת מה השם של הבן אדם שאתה מדבר איתו.. לילה טוב לכולם.. ביי ביי
ואיייי בלילה

Ziggy StarBucks

New member
דם יזע ודמעות

לי לקח להוציא ממנה את השם 10 ימים! וגם זה בניחוש! וגם זה אחרי שמישהי אימתה את הניחוש שלי!

Ziggy StarBucks

New member
דם יזע ודמעות

לי לקח להוציא ממנה את השם 10 ימים! וגם זה בניחוש! וגם זה אחרי שמישהי אימתה את הניחוש שלי!

ITAY ATA TOTAH

New member
גדול!../images/Emo152.gif

דניאל רק רציתי לומר לך שנקרעתי מצחוק כשקראתי את ההודעה שלך, כזאת שנינות וחוש הומור. יש לך עתיד בנאדם, אולי בשואו בזנס עם דודו טופז. אולי תעשה עוד קטעים כאלה בקרוב?

למעלה