ליאה ברבורים

gingy48

New member
ליאה ברבורים

ושפה יפה לא יעזרו בעיר הזאת הגיע הזמן שתשלימי. ועוד דבר ממי תאספי כסף שכחת עיר ענייה. העיריה לקחה את כל הכסף שלנו ועדין מחפשים לאן נעלמו כספי המיסים שלנו???. תנחשי..............

genesis

New member
ועוד דבר....

ליאה אני לא רוצה להרפות את ידייך אבל..... אם למשל תזכו בבג"צ , האם נראה לך שראש העיר יקיים את החלטות הבג"צ..? כבר הוחלט וסוכם כאן בעבר ,כי ישנו חוק המדינה המחייב את כולם וחוק מיוחד לעיר לוד ולראשיה , לפיו קיום החלטות בתי המשפט הוא בגדר המלצות בלבד .

lia111

New member
ג'נסיס

הבג"ץ מופנה נגד שר הפנים ובני רגב אינו כלל צד לעניין. לא קיימת השאלה אם ראש העיר מוכן , או לא מוכן לקיים את החלטת בג"ץ. ונראה לך ששר הפנים יסתכן בבזיון בג"ץ ולא יקיים את החלטתו?

lia111

New member
ג'ינג'י

אני דווקא מאמינה בכוחן של מילים יפות. חלק מפניה של העיר ותושביה היא השפה שבה הם משתמשים. ועם מה בדיוק אתה מציע לי להשלים? עם ה-"עיר עניה"..."לקחו לנו"..."שתו לנו"..."אכלו לנו"...על פי מיטב המסורת,,, ג'ינג'י, לא שכחתי דבר. תאמין לי, יש בעיר הזאת מספיק כסף למימון עשרה בג"צים, אם רק רוצים. אגב, בתור אחד שניסה להרים את נס המרד, אתה די קטן אמונה. נ.ב. עדיין לא ענית לי מהי הדרך החוקית לא לשלם מסי ארנונה?

gingy48

New member
lia אני

מלא אמונה אבל תושבי העיר מזוכיסטים אוהבים לסבול. כרגע לדעתי יהיה קשה לרכז כמות תושבים שנוכל להרים את..... אבל אני מאמין שאפשר יקח זמן. ולשאלתך כיצד אפשר להטיל חרם מיסים חוקי. תשובה לא בפורום כדי שהצד השני יתגונן מפניו. ישנם מספר דרכים חוקיות. ואני לא משפטן אבל יש.

ס ד

New member
הלו, ליאה. אל תתקעי באידאולוגיה שלך

הסתכלי על ההסטוריה האנושית. כיכר טייננמן, הכיכר האדומה ועוד... ואת זה עוד עשו מול קני טנקים... באין חוק נוהגים בהתאם. נכון להיום מילוי החוק הוא חד צדדי. מצד התושבים בלבד. למדי מה מחייב החוק את ר' העיר ורק אח"כ תזלזלי בעצות הג'נג'י. ועוד דבר לסיום. לו היית פונה אליי, היית מקבלת סיוע משפטי המבוסס על תקדים משנת 99. פני אליי ותקבלי פרטים. רמז, ארנונה היא מס, אך נס יוצא דופן שכן הוא היחיד שבגינו מתקבלים שירותים, כלומר- ישנה זיקה בין התשלום לתמורה. אם הזיקה מופרת ניתן לראות בכך הפרט הסכם.... את הבנת את זה גברת שטיינברג. אמנם ג'ינג'י ואנוכי לא חכמים כמוך, אבל שלמה המלך אמר שגם מן הטפשים ניתן ללמוד. אמצי את עצתו.... רק 500 בתי אב בחודש אחד ידחו את תשלומיהם, ובלוד תפרוץ מהומת אלוהים. אני מזכיר לחסרי הידע בפיסיקה את עיקרון הפצצה האטומית: הרבה פעילות בנקודת זמן אחת....

למעלה