לטראשרים בעיקר

לטראשרים בעיקר

שמעתי את האלבום Never, Neverland של אנהילייטור והוא נשמע נחמד . למישו יש אלבומים להמליץ לי עליהם ? וד"א מה אתם חושבים על דה גאת´רינג של טסטמנט (מצטער אם לא כתבתי נכון). הגמד

אניהילייטור אחלה להקה...

יש לי רק את האוסף ה"נדיר" שלהם (BAG OF TRICKS) ושירים על המחשב, אבל זה בהחלט טוב. ALICE IN HELL, האלבום הראשון שלהם, נחשב למוצלח ביותר, וגם CARNIVAL DIABLOS, הלפני אחרון. דה גאת´רינג אני לא מכיר מספיק, טסטמנט שמעתי קצת ולא התלהבתי... השילוב בין ת´ראש לדת´ עושה לי רע לאוזניים

תודה

אני אוריד ואבדוק. ד"א לא נמאס לך כבר מכל הפאואר? אישית זה כבר יוצא לי מכל החורים. כנראה ששמעתי את זה יותר מדי אני אחזור אליו שוב מתי שו.. ואני שמעתי את דה גאת´רינג אצל חבר ונשמע דיסק לא רע. לא מת על הווקאלס אבל נשמע נחמד :) הגמד

אני לא שומע הרבה פאוור לאחרונה...

כשנכנסתי למטאל באמת שמעתי בעיקר פאוור, עכשיו אני יותר משלב. אני אוהב לשלב. לשמוע נייטוויש, דימו בורגיר, אט דה גייטס ופרדייז לוסט אחד אחרי השני, לדוגמה. זה מוסיף עניין. זה גם תלוי במצב רוח. פאוור מתאים לי יותר כשאני שמח, כשאני עצבני או מלא אנרגיות אז כמה שיותר רועש יותר טוב (אני אפילו חוטא בפאנק), כשאני מדוכא או עצוב דום וגותי... I´m not a powerist anymore!

warrior hippie

New member
הם לא כאלה טובים.

זה ת´ראש מאוד קליל, כמעט רוקיסטי באופיו, ליריקה מאוד סתמית. אבל בכל זאת הם בסדר, עבודת הגיטרות טובה.

האופי ללא ספק קליל ורוקיסטי...

ואפילו קצת אייטיזי. אבל אני אוהב כזה. והליריקה בALICE IN HELL טובה דווקא... וכן, אין כמו ג´ף ווטרס.

Zed off

New member
בולשיט...

כנראה ששמעת רק את החדשים,שהם באמת יותר רוק כבד כזה מת´ראש,אבל אליס אין הל זה אלבום ת´ראש נותן בראש לכל דבר. כבר סיכמנו שאל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם לא?

warrior hippie

New member
שמעתי את קינג אוף דה קיל.

לא כל כך התלהבתי. אבל אם אתה טוען שיש יותר טובים אז בבקשה תמליץ לי.

המלצות ועוד

אניילייטור...אחלה להקה. תנסה : king of the kill 21 speed sixes and sevens stonewall the fun palace liquid oval city of ice back to the palace alison hell bloodbath בקשר לגדרינג...אלבום בסדר,לפחות יותר טוב מדמוניק שלפי דעתי האלבום הכי גרוע שלהם.

Beyond Dreaming

New member
אנהיילטור להקה נחמדה האלבום הכי

טוב שלהם לדעתי זה אליס אין הל, כול השאר בסדר.

Zed off

New member
הכי טוב...

זה Alice in Hell,נאבר נאברלנד זה אלבום נחמד אבל פחות טוב,זה גם סולן פחות איכותי. The Gathering של טסטמנט זה אלבום מצויין,ת´ראש מודרני לפנים...

תודה

הורדתי חלקית את דה גאדרינג יש שם כמה שירים שנשמעים קצת דת´ אבל אני ממש אוהב את הווקאלס והנגינה . יש לך אולי עוד המלצות לטראש? ודיסקים אם אפשר. ד"א הורדתי ויו לנס מה שהמלצת בהמלצות הפורום ולא אהבתי,מצטער. הגמד

Zed off

New member
לא כולם אוהבים את ויו לנס...

סולן מונטוני משהו:\... אלבומים ושירי ת´ראש מומלצים - Overkill - The Years of Decay שירים מהאלבום - Time to Kill Elimination I Hate (במקרה אלו גם שלושה השירים הראשונים של האלבום) heathen - breaking the silence שירים מהאלבום - Set Me Free Breaking the Silence Death by Hanging Artillery - Terror Squad שירים מהאלבום - Terror Squad The Challenge Let There Be Sin Nuclear Assault - Handle with Care שירים מהאלבום - New Song Surgery Search & Seizure Terror Squad(כן,הם קראו לעצמם ככה בגלל האלבום של ארטילרי) שירים מהאלבום - disco bloody disco Order Of Lone Wolf Blood Fire Metal Dark angel - Darkness Descends שירים מהאלבום - Darkness Descends Merciless Death Black Prophecies תהנה...

oranje

New member
להקות חובה בטראש:

אזהרה: יש פה גם להקות שלא ידועות בתור להקות ת´ראש, אבל הוציאו אלבום ת´ראשי להפליא, אז נא לא לבוא בתלונות... overkill - the years of ecay, horrorscope sepultura - arise, chaos I.D carcass - heartwork, swansong testament - the new order, practice what you preach exodus - bonded by blood,fabulous disaster anthrax - persistance of time machine head - burn my eyes suicidal tendencies - lights..camera..revolutuin kreator - coma of souls, renewal coroner - grin pantera - voulgar display of power death angel - act 3 nuclear assault - game over ובל נשכח כמובן את אלבומי המופת של 3 ענקיות הת´ראש - metallica, slayer, megadeth.

תודה לזד אוף ולאורנג´ .

ד"א היום כל היום שמעתי את דה גאדרינג של טסטמנט ממש אהבתי. והווקאלס בויו לנס ממש גרועים לדעתי . אני לא יודע איך מגדירים קולות אבל זה לא בשביל האוזן שלי :/ אני אוריד ואשמע :) חוץ מזה שמטאליקה וסלייר אני שומע מזמן , מגדת´ לא אוהב :/ הדיסק של מטאליקה רייד דה לייטנינג מעולה :) אני מאד אוהב אותו. הגמד

הממ ..

לגבי אניילייטור מיותר לומר שאליס אין הל הכי איכותי .. לגבי דה גת´רניג זה אלבום נותן בראש ... טראש טכני איכותי מאוד .. דיסקים אחרים שאני יכול להמליץ לך : - טסטמנט - דה לגסי .. הכי טוב שלהם לדעתי .. פורבידן - פורבידן איבל סאדוס - אילוז´נס אוברקיל - הורורסקופ קורונר - מנטל וורטקס ניוקלר אסולט - דה פלג הית´ן - ברייקינג דה סיילנס סנקצ´וארי - אינטו דה מירור בלאק . מצטער אבל לא היה לי כח לכתוב באנגלית .. אם אתה לא מוצא משהו תשאל .. אהה וגם תבדוק את טרור 2000 החדש .. זה טראש דת´ משהו איכותי מאוד ..

למעלה