לטל 000 מזל טוב לפשוש

ליייייי

New member
לטל 000 מזל טוב לפשוש

בן ה -3
!!! שימשיך לפרוח ולהתקדם להיות בריא ומאושר ולספק אושר וגאווה לכולכם. יומולדת שמח

גאמי

New member
טלטולה! אני אוהבת אותך עד מאוד

ורוצה גם כן לאחל לגל(מתה על השם הזה) שתהיה לו ולכם שנה נפלאה נפלאה שישגשג נפשית, ופיזית כאחד שזה אומר המון: אושר, שמחה, בריאות וכל הברכות שלכאורה נשמעות קלישאיות אך הן כל כך אמיתיות. אוהבת המון גלית הפעם לא קשקשתי עם אייקונים, אני עדיין קצת קודרת אך בדרך למעלה

vered73

New member
לטל

שימשיך להיות מספר אחת שלנו (לצד כמה פשושים של הורים מתמידים כמוכם) בפוסטים (של 1248; אין, אין עליו! טפו טפו טפו) שיהיה תמיד בריא ומאושר, ויעבור כל שלב בקפיצה גדולה פי שתיים ושלוש מקודמותיה, שיהיה תמיד שמח ועליז, מוקף חברים ואוהבים, ידידים ומשפחה, שירבו חוויותיו הטובות בחברת הילדים, שתמיד יהיה מוערך ואהוב על הסובבים אותו, ושיהיה בע"ה סיפור ההצלחה שלנו לכנס הבא! ושתהיה לו אמא חזקה שמוכנה להקיף את העולם פעמיים בשנה עבורו, תמיד. |{אייקון של)זר בלונים עם זיקוקים ופרחים ועוגת שוקולד/חרובים עם סירופ מתוק|

טל 0 0 0

New member
ורד,

אמן אמן, מהפה שלך לאלוהים ומשם אל גל. אכן, הוא אחד מהילדים שהרוויח כל כך הרבה מהטיפול הביו-רפואי. הלוואי שנמשיך כולנו לראות התקדמויות כל כך מרשיומות כמו זו שקרתה לנו לאחרונה. ותודה גם לכל המברכות. שימחתן אותי מאוד מאוד. אוהבת אותכן

shirkoosh1

New member
מזל טוב לחתיכון המתוק של טל ../images/Emo213.gif|

שתמשיך לחייך את חיוכך המדהים ולהתקדם ולהיות נהדר ומאושר ובריא.

טל 0 0 0

New member
וואוו.... תודה לכולכן../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif

אכן, הנסיך היפהפה שלי היה אתמול בן 3. רציתי לפרסם לכם כאן תמונה שלו אך היא כבדה מדי ואין לי מושג כיצד לחתוך ולהקטין אותה. מאחלת לך אהוב קטן שלי את כל האהבה ששיש בי. שהחיוך התמידי על שפתייך ישאר שם לעד. שתמשיך להיות מאושר, אוהב כל כך, חם. שתמשיך לחייך אל החיים ואלה יעטפו אותך כל יום מחדש באור, רוך, אהבה, הגנה. שתמשיך להאיר את חיי. אתה מלמד אותי ונותן לי כל כך הרבה- לימדת מהי אהבת אין קץ, סבלנות, קבלה, הכלה, מרחיב לי את גבולות הלב. לימדת אותי בעצב מהו כאב של אם על ילדה וכמה הן מרות הדמעות ובשביל שלא אשאב עמוק לתוך התהום לימדת אותי כל-כך מהר גם מהו אושר גדול, ומהי התרגשות. מהו מבט עיניים חודר שמרטיט כל נים בגוף וכמה תקווה ואמונה גדולה הבאת איתך לעולם. התאהבתי בך מהרגע הראשון שנפגשנו - ב10 בלילה לפני 3 שנים ....- אני , לאחר לידה קלה וחוויה מתקנת (על זו הראשונה) ואתה - תינוק גדול ובריון. היית כל כך מצחיק, מחוץ, קוף קטן - כולך אף אחד גדול. הסתכלתי עלייך וצחקתי. ידעתי שיש פה משהו מיוחד. אז לך , ילד מיוחד שלי, שעשה קפיצה ענקית בחודשיים וחצי האחרונים (ומי שרוצה פרטים שיסתכל בהודעותיי בפורום הביו רפואי)- אמא אוהבת אותך כל-כך כל-כך, שמחה איתך, עצובה איתך, דואגת כשאתה דואג, מתרגשת כשאתה נרגש, כועסת ביחד איתך, אוהבת ביחד איתך ואותך. תמיד תמיד שלך. מזל טוב ילד שלי, אמיץ ולוחם.

doroniz

New member
מצטרף לכל המברכים והמברכות

מזל טוב לגל. תגדל ותהיה לגל גדול ואולי אפילו צונמי כזה שיראה לכולם שאפשר להביס את האוטיזם. יש לך אמא (וכנראה גם אבא) מדהימה ואחות נהדרת ובכלל משפחה אוהבת שתמיד תמיד תדאג לך. תמשיך לגדול ולהתקדם, להפתיע ולהראות לכולם שאפשר..... מלך אתה, מלך.......

טל 0 0 0

New member
תודה דורון. משום מה איני מצליחה

להעלות את התמונה שהקטנת בפורום. אני נותנת לך את אישורי להעלותה. תודה

doroniz

New member
העלאת תמונה

התמונה של גל שמורה במחשב בבית ואני עכשו ליד המחשב בעבודה. אפשרות 1: אעלה את התמונה בערב, כשאחזור הביתה. אפשרות 2: את תעלי אותה אחרי שתשמרי את הקובץ אצלך במחשב ותצרפי אותו להודעה באמצעות הקישור "צירוף קובץ" בתחתית ההודעה.

doroniz

New member
הנה התמונה

ושמישהו יעיז להגיד שהילד הזה לא מלאך........ מזל טוב שוב....ושנה טובה.....

rot301

New member
מזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

טל כתבת מרגש מאוד ,ממש היזלתי דמעה,כאילוכתבת לבת שלי. שיהיה לכם רק טוב,בהצלחה בכל שתרצו והמשך התקדמות .רותי.

../images/Emo49.gif../images/Emo47.gifנסיך הקסום של אמא../images/Emo24.gif

הרבה מזל טוב לנסיך הקסם שאמא שלו הפייה הקסומה
עומלת וטורחת ומגשימה - לו ולה את החלום היקר מכל
ומניפה מעליו את שרביט הקסם והנוצצים המחוברים לו A, E, C,E וכל החברים
וכולם שפע של בריאות ואושר - עליו מכבירים
המון המון מזל טוב ושפע של ברכות ואיחולים
ומי ייתן שאתה ורבים כמוך יפתחו את השער לעולם "הרגיל" ויעמדו בו בראש גאה ופנים מלאות גיל
וברגליים יציבות נדע כולנו כי אפשר לנצח ואפשר לחדול.
המון המון מזל טוב
יום הולדת שמח ושנה נהדרת לך ולכל המשפחה

למעלה