וואוו.... תודה לכולכן../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif
אכן, הנסיך היפהפה שלי היה אתמול בן 3. רציתי לפרסם לכם כאן תמונה שלו אך היא כבדה מדי ואין לי מושג כיצד לחתוך ולהקטין אותה. מאחלת לך אהוב קטן שלי את כל האהבה ששיש בי. שהחיוך התמידי על שפתייך ישאר שם לעד. שתמשיך להיות מאושר, אוהב כל כך, חם. שתמשיך לחייך אל החיים ואלה יעטפו אותך כל יום מחדש באור, רוך, אהבה, הגנה. שתמשיך להאיר את חיי. אתה מלמד אותי ונותן לי כל כך הרבה- לימדת מהי אהבת אין קץ, סבלנות, קבלה, הכלה, מרחיב לי את גבולות הלב. לימדת אותי בעצב מהו כאב של אם על ילדה וכמה הן מרות הדמעות ובשביל שלא אשאב עמוק לתוך התהום לימדת אותי כל-כך מהר גם מהו אושר גדול, ומהי התרגשות. מהו מבט עיניים חודר שמרטיט כל נים בגוף וכמה תקווה ואמונה גדולה הבאת איתך לעולם. התאהבתי בך מהרגע הראשון שנפגשנו - ב10 בלילה לפני 3 שנים ....- אני , לאחר לידה קלה וחוויה מתקנת (על זו הראשונה) ואתה - תינוק גדול ובריון. היית כל כך מצחיק, מחוץ, קוף קטן - כולך אף אחד גדול. הסתכלתי עלייך וצחקתי. ידעתי שיש פה משהו מיוחד. אז לך , ילד מיוחד שלי, שעשה קפיצה ענקית בחודשיים וחצי האחרונים (ומי שרוצה פרטים שיסתכל בהודעותיי בפורום הביו רפואי)- אמא אוהבת אותך כל-כך כל-כך, שמחה איתך, עצובה איתך, דואגת כשאתה דואג, מתרגשת כשאתה נרגש, כועסת ביחד איתך, אוהבת ביחד איתך ואותך. תמיד תמיד שלך. מזל טוב ילד שלי, אמיץ ולוחם.