לטל שביט..

SCOOTERMAN

New member
אכן היסטוריה רחוקה

אך למיטב זכרוני נעימות ימינך נצח לא היה מאת "האורך" אלא אותו אדם בתור כתב רכב באוטו מבחן ל GS1100 אכן היו ימים, אך זיכרוני מאותם ימים מעלה גם ציטוטים שכבוד "האורך" היה מתכחש להם גם מול רובה טעון.

כRובי

New member
חבר´ה - לא הבנתם את הכתבה..

הבנאדם , לדעתי - הגזים.. מה אכפת לו מה טל שביט עושה ?? אני יודע שיש נימה של הומור בכתבה , והאורך אכן היה אחד ממקימי האופנוענות בישראל כפי שאנו מכירים אותה היום (לטובה ולרעה) אבל מפה ועד להכנס "לצלחת" של הבן אדם ? זה אפילו לא מצחיק ! זה מזכיר לי את התקופה שמערכת מוטו הופצצה במכתבים זועמים נגד טל שביט על שהעז לכתוב שהיה מעדיף הארלי דוידסון (אחרי שכמה גיליונות קודם לכן , כתב שהיה מוכר את נשמתו עבור בימוטה) - אנשים קיללו ואיימו עליו ועל חברי המערכת.. אנשים , כמו כותב המאמר הנ"ל , הגזימו בדרישות שלהם כלפיו.. לדעתי , לא במקום היה לפרסם מאמר זה שנוגע בגבולות (האפורים והדהויים אומנם) של הוצאת דיבה.. בברכה , כRובי שנלחם בדפי יואל עם האורך לתקופה מאוווד קצרה אבל מעניינת
TSHAVIT , כבוד האורך , דעתך לגבי המאמר העוסק בך ?

SCOOTERMAN

New member
אני הבנתי זאת אחרת לחלוטין

כמובן שאינני חולק אל זכותו של אדם לעשות את הבחירות שלו, זו הייתה כתבה שהוכירה מעשה גדול של אדם שבנה בשתי ידיו את מגזין האופנועים העברי המוצלח ביותר, משבחת את כתיבתו ופועלו, כתבה שבעיקרה מביעה הוקרה ותודה. לפחות אני הבנתי כך את הכוונה. אין ולא הייתה לי כוונה להתערב בשיקוליו או מעשיו של טל שביט.

סקניה

New member
כרובי, לדעתי טל לא ייכנס לפורום

לפחות עד שייראה את המירוץ שהקליט...

סביר להניח בעקבות מה שקרה במירוץ

הקודם, אבל דווקא הפעם אני חושב שכולם הפיקו לקחים, ואייל שפרסם את התוצאות דאג לרשום בכותרת "התוצאות!" ......

ofnik

New member
../images/Emo45.gif בהחלט- והנה מה שאמרתי כשראיתי

את כבוד האורך לראשונה בפורוממוhttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/viewmsg.asp?id=8&msgid=1066800

TShavit

New member
לכרובי ולסקניה:

דבר ראשון - כרוב ידידי, אני אסיר תודה על שאתה מגן על כבודי אך הפעם נדמה לי שטעית בגדול. אני קראתי את הכתבה ברוח אחרת לגמרי (אותה רוח שביטא סקוטרמן). וסקניה - הפעם לא לקחתי צ´אנסים: השארתי את המחשב מוכה-הוירוסים שלי בידיו של רופא-הבייט והלכתי הביתה, לראות את המירוץ בשידור חי כדת וכדין. למרבה הצער, את המירוץ הטוב ביותר של היום, ה-125 כמובן, לא הספקתי לראות אלא מאוחר יותר, אוף-ליין, אבל גם ככה זה הרבה יותר טוב מאשר הקלטה. המחשב, אגב, מרגיש יותר טוב עכשיו. תודה ששאלתם.

למעלה