לטל ולכולם-מה דעתכם?

RUTHIE1

New member
לטל ולכולם-מה דעתכם?

אתם מוזמנים לקטול... הכנתי עוגה לרגל הולדת בן לשכניי החמודים. מה דעתכם? אני חושבת שצבע הגוף יצא קצת כהה מדי-כנראה צריך נסיון כדי למצוא את הגוון המתאים... כדאי להוסיף משהו? לא חיוור מדי? תגידו חופשי.

RUTHIE1

New member
ועוד תמונה-לגבי הכתם הלבן

בנעל הימנית, זה רק ברק (הצבע עדיין רטוב). מאוד חשובה לי דעתכם!

1נרקיס

New member
התינוק עצמו מקסים מקסים

אבל שאר העוגה קצת ריקה מידי. חסר צבע, קצת יותר חיים. התינוק מצוייר נפלא ומתוק!

RUTHIE1

New member
מה כדאי להוסיף???

הבעיה היא שאין לי חותכנים מקצועיים...

1נרקיס

New member
אפשר

כדורי בצק סוכר צבעוניים קטנטנים במין ערימות כאלו סוכריות קטנות מסביב לעוגה פרחים בציור ביד

שושkה

New member
רותי, התינוק מתוק מאוד. 2 הערות

אם רואים נכון, הציפוי של הבצק לא חלק. אם זה נכון אז אני חושבת: 1. לדעתי העוגה לא הייתה מספיק חלקה כשהנחת עליה את הבצק. 2. להערכתי הבצק רודד דק מדי. אני לא יודעת באיזה "מתווך" השתמשת (קרם/ריבה) אבל יש עדיפות לקרם חלק. אני אישית מעדיפה את הקרם של פילסברי. גם טעים וגם מאפשר לעצב את העוגה. בנוסף חשוב שלא לרדד את הבצק דק מדי. אני אוהבת עובי של 2-3 ס"מ.

נויתן

New member
בעיני התינוק משגע

ממש מתוק. לדעתי אפשר ורצוי להוסיף צבע מסביב. אולי כדורים קטנים וגדולים בצבעים פסטליים? אולי קישוט עדין כמסגרת - משהו מצוייר ביד למשל

carmits

New member
הציור מקסים אבל חסר קצת מסביב...

גם בלי חותכנים אפשר. אולי לשים כדורים (בכחול, תכלת ולבן) מסביב, אולי נחש ארוך של בצק סוכר מסביב, אפשר גם לגלגל פרחים כמו שגלגולית עשתה מסביב לעוגת הבראץ המצויירת שלה. אפשר גם אם תראי בעוגת תינוקת שאני העליתי היום - אפשר לפסל קוביות או מוצץ/בקבוק - נורא קל. תראי לנו איך מתקדם

התינוק חמוד חמוד... ../images/Emo26.gif

גם לדעתי קצת חיוור מדי, חסר לי קישוטים לרקע, ההצעות שהעלו לפני נשמעות מתאימות מאוד. אולי לצייר או לפסל מוצץ או קוביות משחק. יכול להיות שזה רק הצילום אבל מפריע לי קצת שרואים גבשושיות על העוגה, אצלי זה היה קורה כשרידדתי את התצק יותר מדי אז הוא לא מתקבל כשכבה חלקה.

RUTHIE1

New member
טוב הוספתי כמה דברים...

ראשית העוגה אכן לא היתה כ"כ חלקה. הוספתי כדורים על פני העוגה ורשמתי מזל טוב בכתב יד. מקווה שימצא חן בעיניהם!

RUTHIE1

New member
לטל היקרה-המון תודות!!!

סליחה שבילבלתי לך את המוח היום... רק שיש בעיה-כ"כ נהניתי שבטח אבלבל לך שוב בעתיד... נשיקות והמון תודה רותי.

RUTHIE1

New member
מקפיצה לטל

רק רציתי שתראי מה יצא בסוף...מכל הטלפונים... ושוב המון תודה! העברתי אותה כבר לשכניי והבת הגדולה שלהם (בת 3.5) ישר אמרה לאמא שלה-אמא אפשר לאכול??? וזו הגרסה הסופית-בסוף הוספתי על משולש הכדורים עוד אחד למעלה-לתת קצת אפקט תלת מימדי.

MP826

New member
חמוד נורא ../images/Emo23.gif כל הכבוד

הכדורים בהחלט מוסיפים

שושkה

New member
לאפין צודקת... רק עכשיו ראיתי../images/Emo67.gif

התכוונתי ל-2-3 מ"מ....

למעלה