לטל בבקשה עני לי

metal4ever

New member
לטל בבקשה עני לי

לאחר שקיבלתי כאבי לב על התמונות המדהימות לסדנא שלא הספקתי להירשם אליה אצל בהיר- הכל פשוט מהמם.. תכתבי לי בבקשה מתי הסדנא הבאה באזור המרכז.. תודה

t a l talim

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifאשמח אם תקראו...

תודה לכולכם על ההענות המדהימה לסדנאות. אני ממש ממש ממש מצטערת על העיכוב בנושא הסדנאות במרכז, וברצוני להסביר- עד מועד פתיחת הפורום, בו עלה נושא החסות, התעקשתי לא לחזור לימי הנדודים ולעשות סדנאות אך ורק בסטודיו. מיום בו לקחתי חסות על הפורום, אני מרגישה שיש צורך בסדנאות במקומות שונים וקשה לי לדבוק בעמדתי הקודמת- אם כי אני עדיין חושבת שאין כמו לעבור סדנא במקום נעים, מרווח, מצויד ומותאם לכך. בכדי לעשות את הסדנאות ברמה הגבוהה לה רגילים באי הסטודיו, אני מנסה למצוא את הקומבינציה בטובה ביותר לשם כך באזור המרכז, מה שדורש ממני התארגנות וזמן. אני יודעת שכל מי שמעלה בקשת סדנא בפורום מקבל מייד מסרים ממעבירי סדנאות אחרים, אך אני עדיין מתעקשת למצוא פיתרון הולם ולא להתחיל בהעברת סדנאות לפני כן. אשמח אם כל בקשות הסדנא יעשו במסרים ישירים ולא מעל דפי הפורום. מצטערת על העיכוב, ועל הבילבול שנוצר עקב מסרים שאינם ממני (אני מקבלת עשרות מסרים מבולבלים)- אני רק יכולה להבטיח שאני עושה את מירב המאמצים למצוא את הפיתרון הטוב ביותר, במהירות האפשרית. תודה על ההבנה, חג שמח! טל צפריר.

למעלה