לטליה

morning star

New member
לטליה

שלום לך!!! קראתי את תשובותייך לג`ו ובאחת מהן נתקלתי בשבעת העקרונות הגדולים של הרמס טריסמגיסטוס ומכאן הגעתי למסקנה כי קראת ספר אשר היום הוא מעין ``תנך`` עבורי - הקיבליון. אם אכן זהו המקרה, האם תרצי לצעוד עימי במסלול ההרמטי (ובמיוחד זהו של פראנץ בארדון)? בנוסף לכך, התחלתי שוב לקרוא את ``איזיס - אורניה`` שנכתב ע``י פרנסואה ברוס. הסופר מספר כי נחנך ע``י מאסטר שהינה התגלמוס איזיס/אורניה (או במקום אחר בספר - איזיס טריסמגיסטוס) ושהכירה אף בחיים קודמים. היא מלמדתו חלק (נסתר) מדת זאראתוסטרא, חלקים נסתרים מחוכמת המאסטרים וכן מציגה בפניו את אשר טוען להיות ה``תהרו`` הבסיסי של הודו ומצריים. מצויינים שם 24 קלפים (כאשר קלף מס` 1 הוא הקוסם, אין קלף 0 והשוטה הוא קלף 22 ונקרא ``התנין``). הקלפים שונים בציוריהם מסוגי הטארו שראיתי עד כה והם מקושרים להיסטוריה האנושית וכמו כן כל קלף מייצג פילוסופיה אחרת ודת אחרת (למשל קלף 20, המקביל גם בציורו לקלף הדין האחרון ונקרא בשם הקבר הפתוח מייצג את היהדות, קלף 3 לא מייצג את הקיסרית אלא את איזיס אורניה וכך גם נקרא ומייצג דתו של פיתאגורס וכו...). כמו כן הספר מציג מעט נומרולוגיה (שונה מעט מהמקובל), נבואות לעתיד וכן תרגילי נשימה ומדיטציה. אשמח לפרט יותר. שלך MS, הנווד. [email protected]

Tal_Ya_Tal

New member
הייMorning Star-, הכל מתחבר להכל.

או קי, אז הכל התחיל בכך שידיד ותיק, שהיה בעבר גם תלמידי, שלח לי מפת לידה וביקש את חוות דעתי. (בדרך כלל אני נמנעת מלעשות זאת- אתיקה קוסמית, אתה יודע. אולם האדם הזה כבר איננו חי עלי אדמות. או שמא כן?!?!?!) הוא טען שלדעתו, זהו איש מואר. טרם ניתחתי את המפה, מפאת קוצר זמן. אך עניתי לו שהיא נראית טוב יותר אפילו מזו של ישוע. (כן, כן, יש לי את המפה שלו). האיש מאחורי המפה היה פרנץ ברדון!!! ידידי סיפר לי שבעקבות התוודעותו לסיפור חייו של ברדון, הוא התחיל להתעניין במאגיה של היסודות ושאל (בפורום ) על היסודות. היות שאסטרולוגיה היא התחום החזק שלי והשפה שלי, בודאי שהסכמתי לעזור. במקביל, ראיתי את הודעותיך (בפורום מאגיה לבנה) על מאגיה הרמטית והפנתי אותו לקרוא אותן. למרות שאני מכירה את שבעת העקרונות רבי העצמה של הרמס טריסמגיסטוס, {משום מה הם מופיעים בקלסר החומר של הסדנא שאני מעבירה: ``מעגל האהבה –דרך שתיים עשרה המראות`` (של הנפרדות).} אין לי מידע רב, מעבר למה שקראתי בהודעותיך על הרמס טריסמאגיסטוס. אולם אני מקורבת מאד לתרבות מצריים ואטלנטיס (כבר סיפרתי לך כמדומני, שחייתי בעבר בשני המקומות. באטלנטיס הייתי פרח כהונה. במקדשי מצריים הייתי אסטרולוגית ומפיקת הצבע הסגול). לכן, נשמע לי מאד הסיפור שהרמס טריסמגיסטוס הוא בעצם אואוטר. הרי כל מי שמכיר את המיתולוגיות יודע שהאל (המצרי) THOTH הוא מקביל של הרמס (היווני), שהוא מקביל של מרקוריוס (הרומי), וכולם מייצגים את הJUGLER- (קלף הקוסם) בתארו. (אגב, על פי ספרו של בוב פריסל ``המרכבה`` THOTH הצליח לשרוד עלי אדמות, עד שנת 1994, שאז החליט לעזוב את הפלנטה, כי תפקידו הסתיים.) … ואז, הזכרת את מסורת איזיס-אורניה ואני פניתי אליך על מנת לקבל מידע על צירוף השמות הללו, שמוכר לי וקרוב ללבי, כל אחד בנפרד. היות שהודעת לי, שאתה זקוק לזמן על מנת לשחזר את המידע, (ותודה רבה, רבה, רבה לך מאד), הצצתי גם במנועי החיפוש. החיפוש העלה שלושה מסדרים: ``מסדר השחר המוזהב הגרמני`` (לא, לא זה של קראולי!!!) (* האין זה מוזר שבני הבכור קבע את מקום מושבו בגרמניה?!?!) מסדר ה”ROSE CROSS`` שאת הסמל שלהם אני נושאת כסמל של סטימולציה לתקשורת בינגלקטית (הוא מזכיר את מבנה המפה האסטרולוגית) ותמיד טענתי שהוא `כדור הבדולח` שלי. ו`ספר המתים המצרי` (ש`במקרה` יש לי עותק שלו בבית- רק התמונות, ללא הכיתוב). זה ריגש אותי מאד, כי זה השלים לי חלקים לא ברורים בפאזל שיש לי מתקופות חיים קודמות שלי והסביר לי את הקשר שלי לשמות כמו אוזיריס (שהוא החוליה המקשרת אותי לאיזיס) ואורניה. כפי שכבר אמרתי, מתוך שלושת המדעים העתיקים והמקודשים הללו, שצעדו בעבר יחד יד ביד, אני אמונה על אסטרולוגיה. אסטרולוגיה במשמעות העמוקה ביותר שלה, שהיא דרך להביט על העולם באופן המזהה את הדפוס הנרחב יותר של היקום, דרך הכרת חוקי היקום ועקרון פעולתם. אסטרולוגיה היא כלי להבנת התחומים השונים של החיים, דרך הדינמיקה של השתקפות העצמי במראה של ה`מציאות היומיומית`. אסטרולוגיה המשתמשת ברמת הנתוח המעמיקה ביותר, ככלי למודעות עצמית וצמיחה רוחנית ועוזרת לנו להבין את הדפוסים שאנו יוצרים בחיינו על ידי התפישות והאמונות שלנו וכיצד אנו יכולים לשנותם, דרך שינוי התפישות והאמונות שלנו. מתוך שלושת המדעים: מאגיה, אסטרולוגיה ואלכימיה, הייעוד שלי הוא אסטרולוגיה. אולם, היות שאני מתבוננת על הפן הנרחב יותר של האסטרולוגיה, לא אוכל להתעלם מן הקשר שלה למאגיה ולאלכימיה. וגם אין ברצוני לעשות זאת. מפי ששני המדעים האחרים קוסמים לי לא פחות מאחותם המרכזית (אסטרולוגיה נחשבת לעמוד התווך המקשר בין מאגיה ואלכימיה.) בעוד שהמאגיה עובדת על הרצון ועל הקונדליני, אסטרולוגיה עובדת על אינטואיציה ועל הפראנה והאלכימיה עובדת על האינטליגנציה ועל הפיכתו של החומר לרוח. היות שאני מאמינה שבעידן המוזהב עלינו לקחת אחריות כשותפים-יוצרים של היקום והמאגיה היא השתתפות בבריאה, ברור שהיא מעניינת אותי. ואם עד כאן, זה לא ברור שהתשובה היא חיובית, אז זהו בהחלט, כן!!!! I’d love to. אשמח לשמוע יותר וגם לתרום מן הידע שלי . L&L TALYA

morning star

New member
אולי תוכלי

שלום טליה! עקב נסיונך הרב באסטרולוגיה, האם תוכלי גם להכין לי מפת לידה? שלך MS, הנווד

למעלה