לטליה

ג^קי

New member
לטליה

תודה על ההודעה רק תיקון קטן אך משמעותי אני בת!! לא ידעתי שהייתה לנו את התכונה הזאת הנושא בהחלט מעניין ואני חושבת שאמצא זמן לחפש במנועי חיפוש עכשיו מטרתי היא סיאנס ואם תוכלי לעזור בזה תבורכי love you

Tal_Ya_Tal

New member
סליחה על הטעות, ג`קי.B-)

לגבי סיאנס, אני לא ממליצה. כך זה מתחיל, בדרך כלל. בסקרנות גרידה. אולם בסיאנס, בדרך כלל מגיעות `רוחות` ולא ישויות גבוהות. זה תלוי כמובן גם ברמה האנרגטית של המשתתפים. מה יקרה אם תגיעה ``רוח`` לא ידידותית ותספר לכם דברים לא נעימים ``על העתיד``?!?!?! או יותר מכך, תפחיד אתכם ותעשה כל מיני מניפולציות של שליטה?! זה עשוי לקרות, את יודעת? ל``רוחות`` ברמת נשמה, אין מידע רב לא על העתיד ולא על אמיתויות קוסמיות. בדיוק כפי שאם תעצרי אדם ברחוב ותרצי לראיין אותו בקשר לדברים אלה, הסיכוי שתפגשי מישהו בקיא בתחום הוא סיכוי קלוש ביותר. ``רוחות`` ברמת נשמה שמגיעות לסיאנסים, הן בדרך כלל, מה שנקרא: ``earth bound``. כלומר, כבולים לעולם החומר. אלו נשמות טועות, שבשל רצונן להמשיך לתפקד בעולם הזה, או בשל טראומה של המוות ואי ידיעה שהם אכן מתו, אבדו את דרכן אל האור וממשיכות לשהות ברובד הזה. הן עשויות לרצות לחפש שליטה בעולם החומר דרכיכם. ואתם מספיק לא מנוסים על מנת לתת להן קרקע פוריה לכך. אז אנא, בזהירות. ראיתי בני נוער עם קרעים בלתי ניתנים לאיחוי בהילתם כתוצאה מעשיית סיאנסים לא מבוקרים. פעם, הגיעה אלי נערה מבוהלת, לאחר שהיא וחבריה עשו סיאנס והגיע אליהם `הרוזנת באטורי`. הרוזנת תבעה `קורבן` מן המשתתפים וכששאלו אותה מהו הקורבן שהיא רוצה, הכוס נעה לכיוונה של אותה נערה. (למקרה שאינכם מכירים, `הרוזנת באטורי` היא דמות מיסטית, כמו דרקולה, השומרת על חיי נצח וצעירות, על ידי שתיית דמן של נערות צעירות שאותן היא רוצחת). שאלתי את הנערה כמה `רוקרים` השתתפו בסיאנס והיא הודתה ששבעה מתוכם היו `רוקרים` (ישנה להקת רוק כבד בשם `באטורי`!!! כך שהם אלו ש`משכו אותה` שלא במתכוון). אם בכל זאת ולמרות הכל, את מתכוונת להמשיך בכך, פני לאדם מנוסה בתחום (כפי שאמרתי, איני ממליצה על כך. זה איננו תקשור!!!) או לפחות, רשמי את השם המפורש {י ה ו ה } במרכז הלוח ותראי מה יקרה. תוכלי להוסיף גם מגן דוד במרכז. (סמל קוסמי של הגנה). L&L TALYA

למעלה