לטליה

9222474

New member
לטליה

את אומנם מנהלת הפורום אבל לא בושה לאמר לא יודעת. אנשים שואלים אותך על מלון פורטובלו ואת עונה שהשרות לא מיודע מה. מתי היית שם לאחרונה? לדעתי השירות שם 10 והוא בית מלון ברמה לפחות ברמה של שרתון אנטליה. כמו כן יש מלון ריקסוס בבילדבי שהיא כפר בין אנטליה לקמר קלאב מעולה.

barometer

New member
ל 922...

אולי אתה מכיר את מלון פורטובלו וריקסוס בלדיבי אבל נימוס הוא לא ממש הצד החזק שלך.

טליה ג

New member
לא ראוי בכלל שאתייחס להודעה שלך

עם צורת ההתבטאות הבוטה וגסת הרוח שלך, אני בכל זאת אענה לך. המידע שאני מוסרת על מלונות הוא לא תורה מסיני, אלא מבוסס על מה שסיפרו לי אנשים שהיו שם או על מה שקראתי בביקורות שונות ברשת. אתה בוודאי לא חשבת לרגע שהתגוררתי בעצמי בכל המלונות האלה. יש לזכור שהתרשמות ממלון היא עניין סובייקטיבי, ולכל אחד יש דברים עקרוניים יותר ועקרוניים פחות. זה גם תלוי בתקופה, בעונות השנה ובצוות הספציפי שהיה באותה תקופה. אני שמעתי מכמה אנשים (דווקא לא ישראלים) שהתגוררו בפורטובלו בקיץ שעבר שהשירות היה איטי להחריד, שלא הבינו אותם כראוי ושהתעלמו מהם. זה לא אומר שזה המצב שם תמיד כך, אבל זה מה שסיפרו לי וזה גם מה שקראתי בכמה אתרים ברשת. ואם אתה יודע כל כך טוב, למה שלא תענה בעצמך על השאלות של הגולשים? אם אתה מכיר את מלון ריקסוס בבילדבי ויכול להלמליץ עליו, למה שלא תענה בעצמך לבחורה ששאלה כאן בפורום? אם אתה התרשמת אחרת מהפורטובלו, למה שלא תענה לאדם ששאל עליו? במקום לבוא ולהשמיץ, בוא ותעזור לאנשים! מטרת הפורום היא להוות קהילה נחמדה של חובבי טורקיה ומומחים לנושא, וכל מי שיכול לעזור או לתרום - לא רק המנהלת - מוזמן לעשות את זה בכיף! מי שכל מה שיודע לעשות זה להשמיץ ולתקוף, יכול לחסוך לעצמו את הטרחה!

למעלה