לטלטל........

לטלטל........../images/Emo3.gif

קודם כל תודה על העוגה, היא הייתה מאוד טעימה ודרך אגב, ראיתי כל מה שכתבו עליי כאן.......... כל מי שאמר שהייתי אוכל גם אם היא לא הייתה טעימה, אז כאן יש לכם טעות, אם העוגה לא הייתה טעימה (למרות שהיא לכבודי) לא הייתי אוכל ממנה......... ונושי, אל תדברי בלגעת בתחת או במקומות אחרים, לך לא חסר ואפילו יותר, אני לא אשם שיש לך תחת שמן ובולט........ באמת, עדיף פעם הבאה שזה יהיה יותר מוקדם (טייי שתקי) וככה אנשים שעובדים (אמדורה) יוכלו לקום רגיל ולא עייפים........ טלטל, שוב תודה על ההשקעה........

evan

New member
.. נכון

.. העוגה היתה מששששהו מששששהו. מצרף גם תודה על האירוח. ביי ביי.

טלטלונת

New member
מלך שילי!!!

בבקשה בובע... תבוא כל יום... רק תפסיק להתבלבל בדרך!!! גם היום הכנתי עוגה... יאמי יאמי עליה... לבן דוד שילי- בצורת משאית... נשבעת לך אני כישרונית... קיצר חובייז שילי... תבוא ופעם הבאה עם השחור שילי!!! ואני מתה עליך!!! טלטל

את יודעת שאין לי בעייה לבוא איתו...

הבעייה היא שהוא עייף תמידי........ ולא התבלבלתי בדרך, פשוט בדיוק יצאנו מת"א אז אמרתי לך שטעיתי........ חחחחחחחחחחחחחחח ותלמדי להסביר איפה את גרה, גם ככה המושב שלך לא כ"כ מוכר....... באמת העוגה הייתה טעימה, אבל פעם הבאה נשים לידה כדורי גלידה......

טלטלונת

New member
תעורר אותו איכשהו...

יש שיטות אתה יודע... ושמעתי שטעית באמת... פיספסת את הכניסה למושב ונסעת רברס בכביש הראשי... ואני מסבירה אתה זה שלא מקשיב!!! ותקנה אתה גלידה... אני יכין עוגת שוקולד חמה שנוזל מבפנים שקולד חם... יאמי יאמי... אבל את זה אוכלים אצל אושר... מתה עליכם!!!

tiger rrr

New member
שתקי...!? מה שתקי ...!?

טלטל עזבי אותך, אל תקשיבי לבחור הזה אפילו אם היית אומרת לו יותר מוקדם לבוא הוא היה = מאחר= כי זוהריקו שלנו מאחר כרוני <לא שזה אשמתו, אבל זה המלך שלנו !!> בכולופן אני מצטרפת למילים של זוהר טלטל ונושי תודה על ארוח מקסים אבל חבל שלא אכלתי עוגה <מה לעשות שכוס נס מפוצצת אותי> אבל אל תדאגי, לא תצאי מזה בקלות, אני אכריח אותך להכין לי אחת !! היה אחל הבננות ונושי קחי ריינצ´ק על אההממ אההממ... חיחיחייי הנמרה

למעלה