לטיפ-טיפון ולטליה!!! :)

טיפ-טיפ

New member
לטיפ-טיפון ולטליה!!! :)

טיפ-טיפון, רוצה עוד דיבורים עלייך, לך להודעה ``טיפינקה`` ולהודעה שרשמתי אחריה, לא זוכרת אייך קוראים לה. טליה, את זוכרת שלימונדה רשמה שהיא רואה הילות? מה זה בעצם הילות? אוהבת! טיפי.

טיפ-טיפ

New member
ומה הכוונה??....

כשסיפרתי לך את הסיפור על המכוניות והשלטים שלא עבדו את אמרת לי שיש לי יכולת ערוץ אנרגטי גבוהה.... למה התכוונת? לא הבנתי. אוהבת! טיפי.

היא התכוונה...

שיש בך אנרגיה שמחשמלת את הדברים שמסביב במקרה שלך את השלט. אוהב טיפ-טיפון

Tal_Ya_Tal

New member
עירוץ אנרגטי גבוה= `תקשור`

היי טיפי, המושג `עירוץ` בעברית, הוא תרגום של המושג CHANNELING באנגלית, שתורגם בארץ ל`תקשור`. אני מעדיפה לא להשתמש במונח `תקשור` מפני שהוא קיבל משמעות של העברת מידע. אולם גלי האתר נושאים עמהם אור, שהוא בעצם מידע. עירוץ אנרגטי גבוה, הכוונה היא שאת יכולה להיות ערוץ, (צינור ) להעברת אנרגיה בעלת תדר גבוה. תדר הוא אורך גל. גלי האתר, הם אנרגיה טהורה. היחידה המודדת גלי אתר נקראת אנגסטרום. (כמות גלי אור לשניה). יחידת אנגסטרום= מאית מליונית ס``מ (100/1,000,000 ס``מ). התדר משתנה בהתאם לתכיפות התנודות שלו (ויברציות). לכל אדם תדר אלקטרו-מגנטי אישי, של יחידת אנגסטרום. כאשר תדר זה, מוגבר, או עולה, הגוף הפיזי, אינו נראה עוד בעיני אדם אחר. כאשר התדירות יורדת, או נחלשת, שוב ניתן לראות את הגוף הפיזי. ניתן להשוות זאת למאוורר חשמלי. כאשר המאורר אינו פועל, אנו רואים את הלהבים שלו, שהם מעין ``כנפיים``, כחלקים מוצקים. המרווחים שבין הלהבים, מאפשרים לראות את הרקע שמאחורי המאורר. כאשר המאורר פועל במהירות נמוכה, הוא מתחיל להסתובב בתדר מסוים ולאחר זמן מה, אי אפשר להבדיל בין החלקים המוצקים שלו, לבין המרווחים בניהם. כל העיגול נראה כיחידה מוצקה אחת. כאשר המאורר מסתובב במהירות גבוהה, התדר משתנה. שוב אין אנו יכולים לראות את הלהבים שלו ואת המרווחים בינם כעיגול מוצק, אלא כרוח. התדירות עולה והמאורר משתנה ממסה של מוצק כביכול, לעיגול שלם של אויר. ללא כל הפרעה של חומר מוצק. לכן, ההבדל בין מה שאנו רואים או לא רואים, היא מהירות הרטט של החפץ. צבע, צליל, תנועה, הם תדרים. התדרים השונים קשורים לפלנטות השונות וגם למרכזי האנרגיה השונים בגוף האור שלנו. L&L TALYA

morning star

New member
הילות

שלום טיפ טיפ! אני מצטער שאני נדחף, אך בשמחה אענה על שאלתך. הילה היא בעצם מעין שדה (לא בדיוק שדה אלקטרומגנטי) אנרגיה המקיף את גוף האדם. גודלו של השדה משתנה מאדם לאדם ואף בתקופות שונות בחייו של אדם ועפ``י מצבו הפיזי, רגשי ורוחני. אחד המאפיינים החשובים ביותר של שדה זה הוא שלשדה יש צבעים. צבעים אלה הם הקרנה ישירה של מצבו הבריאותי של האדם, מצבו הרגשי ומצבו הרוחני. מקור השדה, לפי מיטב הבנתי את העניין, הוא הצ`אקרות, אותם מרכזי אנרגיה בגוף האדם. ישנם אנשים אשר מסוגלים לראות הילה על כל צבעיה (אני עדיין לא קולט צבעים...) ולפיהם לדעת את מצבו של אדם (או חיה. כל יצור חי מקרין את ההילה וישנם מומחים לדבר אשר יכולים להבחין בהילות צמחים וחפצים דוממים, אם כי באחרונים זו לא אותה ההילה של היצורים החיים). ביפן וסין למשל, היכן שקרבות תרנגולים (אמיתיים, לא משחק הילדים המוכר לנו) מקובלים בתור תחרות להימורים, על רואי הילות מוסמכים אסור להשתתף בהתערבות (כי יכולים לדעת מי נמצא במצב טוב יותר ושסיכוייו לנצח גבוהים). לכל אדם הפוטנציאל לראות (או לחוש, גם עוורים מסוגלים להבחין בהילות) הילות, דבר המצריך מעט אימונים ופתיחות דעת. ישנם ספרים רבים בנושא אשר מציעים תרגילים טובים. שלך MS הנווד

Tal_Ya_Tal

New member
הילות (ה `הולוגרמה`) B-)

האדם הוא בעצם הולוגרמה. (דמות רב ממדית, הנוצרת כאשר קרן אור רציפה, מוקרנת מן המקור, דרך מראה, [עולם ההפכים] אל משטח צילומי.) אפילו כאשר היא נפרדת לחלקים קטנים ביותר, היא עדיין מכילה את כל המידע של השלם. נוצרנו בהבזק מסנוור אחד, של חשיבה היולית, כשהתודעה המוחלטת שלחה מעצמה שלוחות של אהבה. היות שנבראנו בצלמה של האהבה, היא האצילה את עצמה אל תוכנו. אנחנו נוטים לראות את עצמנו כבעלי גוף אחד. (הגוף הפיזי שאנו מכירים) אולם למעשה, יש לנו מערכת הגופים. כל גוף הוא בעל צפיפות פחותה מן הגוף שלפניו וכך אנו חיים במרחב הרבה יותר גדול משנדמה לנו. אפשר לראות שלכל אדם יש שדה אנרגיה משלו, כשמספר אנשים עומדים במקום צפוף. כמו במעלית, או באוטובוס. מאד לא נוח, שאחרים מתחככים בשדה האנרגיה שלנו. השדות שלהם מתערבבים בשלנו ועל כן, אנו מפנים את המבט, כדי לשמור על הפרטיות. ככל שאנו יותר רגישים לקיומם של הגופים האנרגטיים שלנו, נחוש פחות בנוח. בשלב מסוים של האבולוציה האנושית, למדנו להתעלם מכל מה שלא נתפש בחמש החושים הפיזיים שלנו. (טעם, שמיעה, ראיה, ריח ומישוש) עכשיו, כאשר חלה עליה בתודעה האנושית, אנו לומדים לחוש בדברים באמצעות הכלים היותר מעודנים שלנו לחישה. שקשורים בגוף הרגש, הגוף האסטרלי שלנו. ככל שאנו מתפתחים יותר רוחנית, השדה האלקטרו מגנטי מסביבנו מתרחב ומתפשט.(מה שקורה בפועל, זה למעשה, שהגופים השונים, `מאווררים יותר`. הפרודות שלהם מתרחקות יותר האחת מהשניה ואנו משנים את התדר שלנו. להלן מערכת הגופים המשתנים, היוצרת את השלמות של האינדיבידואל. ואלו הם: (לגבי שלושת האחרונים, ישנם חילוקי דעות) 1. הגוף הפיזי- הגוף המתפקד בעולם החומר (נקרא גם שכבת העצם) 2. 2. גוף החיים- הגוף האתרי, הוא זה המשפיע על הבריאות שלנו. 3. גוף הרגש-הגוף האסטרלי משכנה של הנפש.(נקרא גם שכבת הדם) 4. הגוף המנטלי- גוף המחשבה. (נקרא גם שכבת העצבים). 5. הגוף הסיבתי- גוף האקאשה (זכרונות מחיים קודמים) נותר אתנו. 6. מרכז הכוח- מרכז הלב. המרכז בגוף, ששם שוכנת האהבה המוחלטת 7. גוף האור- זוהי (שכבת החשמל ההיפר). זה הקשר שלנו אל הנשמה. אכן, גם לצמחים, לחיות ולדוממים ישנם שדות אנרגטיים. ברור שהם פחות מפותחים מן השדות של האדם. (כאמור, ככל שההתפתחות גדולה יותר, הגופים השונים מתרחבים ביחס ישר לכך). ישנן כיום מצלמות שמצלמות את ההילה. אלו מצלמות שרגישות לשדות אנרגטיים ופתח אותן אדם בשם קירליאן (כמדומני שוויצרי). כפי שאמר לך הנווד, אפשר לפתח את יכולתנו לראות הילות, כי זה משהו שיש לנו את הכישורים לעשות. רק צריך להתאמן על כך. ישנם תרגילים נחמדים לשם כך בספר `הנבואה השמיימית` מאת ג`יימס רדפילד בהוצאת `אופוס`. כדאי לקרוא את הספר. בכלל אני ממליצה על הספר כשלב בהתפתחות הרוחנית. זהו ספר הרפתקאות קל לקריאה שמעניק תובנות נפלאות לקוראיו. L&L TALYA

למעלה