לטייגר

נעמי גל

New member
לטייגר

אני רוצה פרטים לגבי המתדון- אמרת שאתה יכול לשלוח לי במייל - אני אשמח. בקשר לבירוקרטיה- קטן עלי- יש מועצה שלמה שעומדת מאחורינו ומוכנה לעשות ולממן הכל - אז אנא פרטים מהר ככול האפשר. תודה ושוב תודה- נעומי

tiger

New member
שמימון תיהיה הדאגה האחרונה שלך

במידה ותימצאו לו מקום במירפאה (מה שיצריך אותכם לדעתי לימשוך בכל חוט אפשרי שאי פעם היה לכם)שתיהיה מוכנה לקבל אותו בזמן הקרוב התשלום ינוע בסביבות ה200-300 שקל לחודש גג,זהוא.זה אמור ליהיות טיפול מסובסד מה גם שמתדון זו אחת התרופות הכי זולות שיש.חומר סינטטי שלאף קונצרן תרופות גדול (כמו לילי שמיצרת את הפרוזק או מעבדות פרייזר שמיצרות את הויאגרה שאלו גם חומרים סינטטיים ואולי אפילו יותר זולים מהמתדון אבל את המחיר הגבוהה עליהם גובים אותם קונצרנים בשם הבילעדיות על הפטנט)אין עליו היום בילעדיות וכל מדינה יכולה ליצר כמה שהיא רוצה מהחומר הזה בלי לתת דין וחשבון לאיש.בקיצור:חומר זול.שלאיש אין שום בעיה מחר לתת אותו לכל נרקומן ניזקק והסיבות שזה לא קורה או לפחות למה אומרים שזה לא קורה,זה ביגלל שאין תשתית של מירפאות שיכולות לפקח על זה...בססססדר. אז היום אנחנו חיים באמת במדינה שעל החיים בה צריך להילחם ולא רק על החיים בה אלה אפילו על הטיפולים הכי אלמנטריים כמו הטיפול הזה.בהצלחה במילחמה שלכם ואני יכול רק להחזיק לכם אצבעות.אני שולח לך במסרים טלפון מימנו תוכלי להמשיך לבד...בהצלחה

למעלה