לטיול יצאתי

s h o o s h a

New member
לטיול יצאתי

ובכן, היה יום גדוש אדרנלין, כמובטח. באלקוש נהגתי בטרקטורון והיה מהמם, לאחר מכן קינחנו בפיקניק בפארק גורן ואלינו הצטרפו שני אורחים חביבים- טווס וחתולה. והנה כמה תמונות מהיום המקסים.

ben 911

New member
שוש.את התמונה הראשונה אגדיל ואתלה אצלי בסלון.

התגעגעתי..

בן רק תבקש...אני המומחה להגדלות../images/Emo6.gif

כמעט הכל יכול להגדיל, והדגש על הכמעט

s h o o s h a

New member
מרבדים של פרחים

בצבעים של אדום וצהוב, לא כלניות, אבל יפה ומרהיב בצבעוניותו. אלא שבמהלך הנסיעה לא ממש הייתי פנויה לצלם
אלא רק להתלהב מהרוח והאבק, ובכל זאת, בהפסקה שעשינו הספקתי לצלם קוץ, אחד מיני רבים שיש בתקופה זו במרחבים הפתוחים של הגליל. מרביתם כבר יבשים אבל נותרו גם כמה פורחים, וזה שבתמונה מצא חן בעיני במיוחד [הרי טרחתי לצלמו]. אכן, היה זה יום נהדר וטיול טרקטורונים מומלץ בחום לכל אחד.
בוקר טוב אנשים

גאיה ק

New member
ברור שאין כלניות עכשיו

אלא בעיקר קוצים מעניינים אך אני התחלתי לשיר בגלל כותרתך את השיר המצ"ב והוא הזדמזם לו ו"נדבק" אלי כל היום
הטיול הקטן ביצוע: יפה ירקוני מילים ולחן: נעמי שמר לטיול יצאנו כלנית מצאנו על גבעת הדשא במערב אל ההר עלינו את הים ראינו ומשם ירדנו בדהרה. צב זקן פגשנו בדרך בית ענקי החזיק על גב בתהלוכה נהדרת אלף נמלים נשאו חגב. בשלולית המים שמנו ת'רגלים על החוף ישבנו בתוך סירה בחלקת אספסת רצנו בתופסת כל הלטאות נבהלו נורא. באנו בשורה אל הכרם רוח סערה ונשבר ענף שמה בין תילי חפרפרת אלף רקפות כל אחד אסף. אז מאוד עייפנו והביתה שבנו שמש כבר יורדת ומאוחר. רק בתוך הדשא כלנית לוחשת שובו בשלום נפגש מחר.

למעלה