לטיול יומי...שותפות

la mariposa

New member
לטיול יומי...שותפות

שלום, אנחנו שניים, לוקחים רכב והרבה מצב רוח...בני 20 פלוס..מתכננים טיול של יום לצפון...הקרוב או הרחוק...בארץ...בסופ"ש... למעוניינות ... בחורות עם הרבה מצב רוח ... הרבה בדיחות קרש ... וזמן פנוי לטיול ... נא להשאיר תגובה או לפנות אלי ... כי כייף לטייל ... ועוד יותר כייף לטייל ביחד ...

jeshu

New member
זה קורה לפעמים אבל זה באמת לא פשוט למצוא בחורה שיודעת לסחוב תיק על הגב.

jeshu

New member
ואז מה ? נמצאה עוד בחורה שלא יודעת לסחוב תיק על הגב. אגב,אני כתבתי באופן כללי,השניים שם למעלה מתכננים טיול עם אוטו שיכולים לעשות גם שני זקנים.

Amoureuse

New member
ואז מה...

נמצא עוד בחור שלא מוכן לסחוב בשביל החברה שלו. ואגב, גם אני כתבתי באופן כללי, לא נראה שאצל השניים האלה סחיבת תיק על הגב היא פרמטר לבחירת בנות זוג

jeshu

New member
לסחוב בשילה קצת ברור שכן אני צריך גם להוכיח את הגבריות שלי לפעמים (או לפחות שאני קצת יותר חזק),אבל בכל זאת אני יכול להוסיף רק עוד כמה ק"ג בודדים על הגב שלי. ואני ממש לא מחפש חברה עם עבר של סבלות ברזומה שלה ../images/Emo3.gif

sela v

New member
חשבתי שבנות לא אוהבות ללכת

ורוצות בחורים רק עם 4X4

ליאורט1

New member
../images/Emo207.gifעניין סחיבת תיקים

סתם, אנצל את השרשור בשביל מקרה שנתקלתי בו בניו זילנד, באחת הבקתות בטרק אנג'לוס האט פגשתי חבורה של שלושה ישראלים וגרמניה, הישראלים שני גברים ובחורה שהכירו ממש לפני הטרק. זה היה הטרק הראשון של הבחורה ואחרי בערך רבע שעה היא החליטה שדי ושהיא לא יכולה לסחוב את התיק יותר(תיק גדול לטרק של שלושה ימים). התוצאה היא שהבנים סחבו לה את התיק במשך כל הטרק! טרק בכלל לא קל ועוד עם שני תיקים גדולים, נשמע לי כמו סיוט, כתוצאה מהמשקל העודף הם התעכבו ובילו את הלילה באמצע הדרך. לא יודע מה מוסר ההשכל, אולי לדאוג שהטרק הראשון שלך לא יהיה טיול של יותר מכמה שעות(ובטח לא כמה ימים בטרק יחסית קשה). סתם רציתי לספר...

וואו, איזה סינג'ור עצבני...

האמת- חוצפה לשמה מצד הבחורה הזאת. מקסימום להעביר להם חלק מהמטען... (שגם זה לא בסדר לעשות לבחורים שפגשת לפני שניה) אבל להעביר את כל התיק???

Amoureuse

New member
סלע איזה טרקים עשית לאחרונה?

אולי המקומות שאני הייתי בהם לאחרונה הם לא "קרביים מספיק" (עובדה שאני הייתי שם ואני לא קרבית), אבל ראיתי הרבה פעמים יותר בנות מבנים בטרקים. ואפילו ראיתי לא מעט בנות שיצאו לטרק לבד. (לא יודעת מה זה קשור אבך חשתי צורך להוסיף). זה שאנחנו רוצות בחורים עם 4X4 זה בגלל הכסף, לא הבנת את זה עדיין?

sela v

New member
לא חושב שצריך להיות קרבי לעשות

טרק. דווקא הקרביים התעייפו בצבא, ועכשיו לוקחים סבלים
לגבי הרכבים, מכוניות ספורט עוד יותר יקרות מרכבי שטח, אז מה אתן מעדיפות?

Amoureuse

New member
אני אישית מעדיפה:

גבר שיעזור לי לסחוב בטרק ולא אכפת לי במה הוא נוהג ומכונית ספורט משל עצמי לא יותר עדיף?

jeshu

New member
וכבר דיברנו פה על איך ישראלים משתמשים בצבא כתירוץ ללמה לא להתאמץ בטיול.

Amoureuse

New member
ומה בסוף באמת נפתח פה אתר הכרויות?

חבל רק שאתה גר עכשיו כל כך רחוק, אף אחת מהמועמדות לא גרה בסביבה

למעלה