לטורנדו היי

לטורנדו היי

יש לי שאלה דחופה אחותה של חברה של בני מתערבת בקשר ומנסה לחבל .מה צפוי לקשר עם התערבותה של צילה אחותה של החברה. שני גביעים מלכת המטבעות 8 גביעים אביר החרבות נער החרבות קלף סיכום 3 חרבות

צ ל י ל 8

New member
זה מאוד פשוט..

הם צריכים להבהיר לה שלא תתעסק בעניינים שלא שייכים לה

הם היבהירו לה אך היא נחש גדול

והם לא ממש יצאו ממנה .האים יש איזה שהיא שאלה שתבהיר את הדברים?

צ ל י ל 8

New member
לא ברור לי איזה סוג שאלה

את רותה לשאול.. לא ניתן למנוע ממנה להפריע אם זה מה שהיא רוצה לעשות.. נשאר רק לדבר איתה יפה. יותר מזה, אני לא חושבת שיש עוד משהו..

איך היא תצליח לקחת את אחותה

עם אחותה לא רוצה בכלל לראות אותה.מה היא תבוא עם אזיקים?אולי אפשר לשאול איך היא תגרום לה לעזוב?

שאלתי מה יהיה מצבה של הבחורה

לאחר שתחזור הביתה? 3 חרבות 5 חרבות 10 גביעים מזוג 6 מטבעות אס מטבעות קלף סיכום

צ ל י ל 8

New member
עכשיו הצלחתי להתבלבל ../images/Emo3.gif

לא הבנתי מי חוזר הביתה? לאן האחות צריכה ללכת? תוכלי להיות יותר ברורה לגבי מה שקורה עם האחות הזו שמתערבת???

כן .מה יקרה אם הם יחזירו אותה הביתה

האחות .כלומר מה יהיה מצבה של חברה של בני .כי היא אוהבת אותו מאוד אהבה מטורפת ואני קצת חוששת לה.

האחות המירשעת מנסה לחבל בקשר

והיא תעשה הכל כדי להחזיר אותה הביתה את חברה של בני.

צ ל י ל 8

New member
אפשר אולי לשאול

שאלה כזו, אבל אני לא בטוחה שזה באמת יתן תשובה.. מה הסיכוי שהחברה של בני תחזור לביתה בעקבות אחותה? 5 קלפים+קלף סיכום

שאלתי מה הסיכוי שחברה של בני תחזור

לביתה. 5 מטות נער החרבות מלך המטות מלכת החרבות נזיר וקלף סיכון מלכת המטות

צ ל י ל 8

New member
שלום חנלה

מה - 5 מטות הסיכוי - נער החרבות שהחברה של בני - מלך המטות תחזור לביתה - מלכת החרבות בעקבות אחותה? - נזיר סיכום = מלכת המטות. אני לא יודעת מה היחסים שבין 2 האחיות, אבל נראה כי האחות תצליח לשכנע, למרות מחאותיה של החברה. לדעתי יש כאן עוד דברים שאת לא מספרת, ולא סתם האחות רוצה להחזיר את הילדה הביתה. נראה שזה מקומה.

למעלה