לטופגן ופנטזלה.

COMEGO

New member
לטופגן ופנטזלה.

ראיתם זוג ציצ וכבר זנחתם אותי? נראה מי יטפל לי בטוסיק, ומי יאכל את הפוסי המגולח שלי. אתה? את? שניכם ביחד?

Top Gun23

New member
המעט שיכולת לעשות

זה למחוק את האי-מייל מתחתית התמונה....:)

COMEGO

New member
זה מפריע לך הדוא"ל?

חשבתי מהתא האישי שלי שאתה מעונין בתות???!!!

Top Gun23

New member
את מפרסמת פה

עניינים אישים אה...:) נראה לי עד שאני אגיע אלייך התות יירקב... או שמישהי אחרת תספיק לאכול אותו ולמה לא הגבת אגב?! רק דיבורים את אה...

COMEGO

New member
את התות כבר אכלה מישהי

למה לא הגבתי? ראית את הגיל שלי? אני ראיתי את שלך. זה הגיל שגומרים מהר מדי.

Top Gun23

New member
בלי לרדת לפסים אישיים

גיל 37 זה גיל להיות דוגמנית עירום? מור.

COMEGO

New member
תתפלא חיילצ'יק מותק

אתה עוד תגלה, כשלא תשפריץ שתי דקות אחרי שאתה רואה תמונה כמו זו שצרפתי, שנשים בנות 37 לא רק יכולות להיות מאוד-מאוד נשיות הן גם יודעות מה לעשות טוב יותר מפרגיות בנות 20, והן מעדיפות לעשות את זה עם גברים (ובמקרה שלי ו/או נשים) שגם הם כבר ראו משהו בחיים. תסתכל במקום בפרסומות עם הדוגמניות האנורקטיות שרק המחשבה להכנס איתן למיטה מכאיבה לי כי ישר נתקעים בעצמות, בצילומים אומנותיים ובציורי נשים. לכולן יש מידה 42 ומעלה. עם בשר במקומות הנכונים. משעמם לצייר לצייר אישה שנראית כמו קולב. האתגר זה לצייר ישבן שהוא ישבן, בטן שהיא בטן, ירך שהיא ירך.

Top Gun23

New member
את גולשת..אמרנו בלי פסים אישיים

והחיילצ'יק מותק הזה מגן לך על המדינה..אז בלי ציניות בבקשה.. את סתם עונה מכעס ולא מהיגיון. לא דיברתי על כואב או לא כואב טוב לא טוב. אני מסכים איתך שבת 40 פלוס יודעת כבר טוב מה ואיך לעשות..אבל זה לא היה הנושא שנידון. בכל מקרה, נראה לי שהוצאת את התיסכולים "מחיי המשפחה" שלך כביכול עליי בלי סיבה מוצדקת. "חיילצ'יק מותק".

דוסטו

New member
פנטזלה - את מתחילה למצוא חן בעיני

גם הגיל וגם התרגיל. מצאה חן בעינייך התמונה? עושה לך תיאבון? רוצה לאכול?

COMEGO

New member
היי, היי, היי. תמתין בתור אתה.

קודם תראה את הסחורה שלך לפני שאתה משתלט לי על הפנטזלה.

למעלה