לטוס עם מה שבלב...

לטוס עם מה שבלב...

אתה נוסע לאט.. אתה נוסע בטוח שר שירים לעבור את הדרך רוצה רק להגיע למקום חמים ונעים להגיע אל הבית הבטוח עודי חושב על החיים איזה דרך אלך אתפתל כשברגע אחד נעצר הכל ... וסרט טוב במקום הראשון כרטיס ממש בשורה הראשונה חושב על הילדות חושב על החיים על מה שעברת לעולמים שהייתי ילדון איך שיחקתי בכוכבים איך רציתי לגעת בשמש להכנס למים כה חמימים להסתער על הדגים אני זוכר איך בניתי ארמון של חול ואיך לחשתי בתמימות לאימי... שכזה ארמון יהיה לי בפינה שלי ולא יהיה לאף אחד בחיים זוכר את המשחק הראשון שלי איך ישבתי על רגלי אבי וחייכתי איך הייתי כה מיוחד איך שמרו עלי מפני כל זר זוכר בלילות כשהלכתי לישון קיבלתי נשיקה על המצח לילה טוב איך דמיינתי את עצמי פיתאום טייס חותך את האוויר זוכר איך התעוררתי בחיוך עצלני איך הלכתי לבית ספרי ושם בניתי עולמי זוכר איך באותם שיעורים איך חלמתי איך בניתי את עצמי זוכר את החלומות הוורודים וכך כמו פאזל הרכבתי את עצמי פיתאום הכל נפל לי איך עברו חלפו להם כל ימי הולדתי זוכר את הבר מצווה שעליתי לבמה איך הבטחתי לכולם שאני אשנה את העולם איך הבטחתי לסבי בכל כוחי אחצה את העולם כל ימי הילדות עברו לי איך טיילתי עם מכוניות ואופנועים טיולים עם החברים זוכר איך הייתי הראשון מכולם במבט אחד כבשתי כל בת זוכר איך הלכתי לצבא את הימים היפים איך היינו בחושך במארבים כל החבר"ה מכוסים בבוץ בתוך לבנון זוכר רק דברים טובים ופיתאום ברגע קט אתה מוצא את עצמך על הכביש הכל כואב נגמר החלום וחושב לעצמך ... מדהים מה אפשר לחשוב בשלושה שניות

למעלה