לטוס לאירלנד עם כלב

bouvier1

New member
לטוס לאירלנד עם כלב

אפשר להיכנס לאירלנד עם כלב? צריך הסגר?

Ultra marine

New member
גם אני אשמח לדעת

לפי מה שצרפו לי כאן (בשרשור "הגירה לאירופה") מ 2012 אפשר יהיה להכניס לאנגליה בלי הסגר.. לגבי אירלנד זאת שאלה מצוינת!!

jonbaum

New member
בדרך כלל אירלנד עושה מה שבריטניה עושה

בעניינים האלה, היות ויש גבול יבשתי פתוח בין שתי המדינות, לא מעשי שיהיו חוקים שונים. בהקשר הזה לא שמעתי דבר. כדאי ליצור קשר עם הגוף שמופיע בכתבה המצורפת. הם בטח יוכלו לתת אינפורמציה מדוייקת. http://www.movetoireland.com/movepag/petquart.htm

גוזליה

New member
לא ידוע לי אם משנים את הנהלים לאירלנד גם כן..

ב2012. אשמח אם מישהו מהקבועים יכול לשפוך אור. בע"ח המגיעים מישראל צריכים להיות חצי שנה בהסגר. כל הכתוב בהמשך נכון להבאת בע"ח מישראל, לא ממדינות אחרות. יש לתאם את ההגעה עם מחלקת החלקלאות (Department of Agriculture, Fisheries and Food) ולהשיג "import licence". http://www.agriculture.gov.ie/ על החיה להיות עם שבב ומחוסנת, ולאחר בדיקות הדם כנדרש. יש מקום אחד בו ניתן לשים בהסגר: Lissenhall Quarantine Kennels and Catteries, Lissenhall, Swords, Co Dublin, Tel: +353 1 8900375, Fax: +353 1 8409338 החיה חייבת להגיע לאירלנד דרך האוויר ולנחות בנמלי התעופה דאבלין (אפשר לנחות בקורק או שאנין אך יש לטוס מיידית לדאבלין). את המעבר בין נמל התעופה לחברת ההסגר אפשר לעשות אך ורק עם חברת ההובלה: Kelly Couriers, 30 Selskar Avenue, Skerries, Co. Dublin. Telephone: +353-1-8490807 Fax: +353-1-8029801. כל הסידורים, העלויות וכיוב' הם על הבעלים.

noa scotland

New member
לעניות דעתי לא יהיו לאירים הרבה ברירות

משהו הם יצטרכו לשנות, ואני מניחה שזה לא יהיה את החוקים הנוגעים להעברת כלבים בין הממלכה והרפובליקה. גם אם אפשר יהיה לאכוף את זה ככל שזה נוגע למעבר בין צפון אירלנד והרפובליקה! מה נשאר? לשנות את חוק ההסגר ולהתאים את עצמם לבריטניה.

גוזליה

New member
אני בהחלט מסכימה איתך...

השאלה היא מתי (כמובן שחס וחלילה זה לא יהיה בצמידות לבריטים!!)

jonbaum

New member
גם ככה יש מעבר חופשי של כלבים

בין בריטניה לאירלנד כי הן שתיהן מדינות שאין בהן כלבת. השאלה היא אם באירלנד ישנו את החוקים של מעבר כלבים ממדינות כמו ישראל בעקבות השינוי אצל הבריטים ואני מניח שהם ישנו. הרי אם כלב ייכנס באופן חוקי מישראל לבריטניה אפשר יהיה לעביר אותו לצפון אירלנד ומשם לרפובליקה מבלי שמישהו יידע.

למעלה