לטומי!

Rey mysterio11

New member
כחול לבן זה יותר צבעוני מכתום למיטב

ידיעתי, גם קודם ידעו מי בעד!מי שלא שם כתום הוא בעד, אוח הטמטום שלכם.

PINK POOH

New member
לא נכון!

בגלל שיש הרבה עדין שלא שמים בכלל, לא בעד ולא נגד. לפני שהיו כחולים לא היה לכם ספק שכל מי שלא שם כתום איתכם.

Rey mysterio11

New member
אז למה בשם שלך יש פינק ולא אורנג'?!

ולמה בחתימה יש ארבעה אייקונים של כחול-לבן?! ולמה נראה לך שמי "שלא בעד ולא נגד" ישים כתום?! ואת פשוט מדברת בולשיט!

PINK POOH

New member
וואלה אתה..........................

דבר ראשון, אני לא יחליף את השם שלי אחרי שאני רשומה כבר שנתיים בתפוז. דבר שני,כחול לבן הוא שלנו, ובעיקר שלנו, זה שלכם נדמה שאנחנו נגד המדינה, זה בעיה שלכם. המתנגדים, אם אתה מאוד רוצה לדעת, מתחילים לקשור עכשיו כחול-לבן-כתום, בגלל שאנחנו כן מזדהים עם מגינת ישראל. תסתדרו עם זה.

Rey mysterio11

New member
פוי זה מסריח, בטח בגלל שזה בולשיט.

את מתעצלת להחליף את השם שלך? 2 דקות וזהו. בתור כאלה שחוסמים כבישים אתם לא נראים עצלנים. אולי דווקא כן כי כשאתם חוסמים אתם רק יושבים, קשה לכם לישון בבית אז אתם באים לישון על הכביש, או שאתם משמשים בתור מכבשים. אנחנו נסתדר עם זה ואתם תסדרו בניצנים. עוד 46 יום אני עושה מסיבה, רוצה לבוא? נתראה בניצנים.

PINK POOH

New member
מה זה ענינך הניק שלי?

אני לא חייבת לך כלום, והשם שלי זה השם שלי. למה אתה לא משנה את הניק שלך למשהו עם כחול? חוץ מזה שאני גרה בירושלים. ביום שטומי לפיד ימות, יש מסיבה בגוש קטיף, אתה גם מוזמן!

Rey mysterio11

New member
לא צריך בכלל לתת לכם קרוואנים!

שתגורו ברחוב! לא צריך לפנות אותכם מהכביש במכות, לזה אני מסכים! צריך לדרוס אותכם יא מפגרים, ותשני ת'חתימה- "ניצנים זה הבית של כולנו", למרות שזה צריך להיות גיהנום.אפילו לא ציך לפנות אוכם מגוש קטיף וכל שאר המקומות! צריך להרוס את הבתים כשאתם בפנים.

Fleddermaus

New member
אני עומד להגן על המתנחלים? ../images/Emo119.gif

הבהמה הנ"ל, שמסיתה לרצח בפורום נוער שינוי ואני מאוד מקווה שתשא בתוצאות (עם כל הסלידה שלי מח"כ לפיד, זו צורת ביטוי המזכירה אנשים חשוכים בזמנים חשוכים)-רוב המתנחלים בגוש קטיף אינם בהמות כמוה, ואת זה אני יודע מכמה וכמה שיחות הידברות שהשתתפתי בהן. רובם אנשים מתונים, שקולים, שאולי מאמינים בארץ ישראל השלמה, אבל חשובה להם גם הדמוקרטיה.

PINK POOH

New member
יש כאן שמאלני אלים ועצבני, נכון?

דבר ראשון, אני גרה בירושלים, ככה שבכל מקרה אני לא עוברת לשום מקום. מה שכן, ביום פקודה, אני, בעז"ה יהיה שם. ויהיה עוד מאות אלפים. אנחנו נראה אתכם. אולי ה 8000 איש שהתגאתם בהם יבואו, אולי. מה זה 8000 לעומת מאות אלפים. אין הגיון.

Fleddermaus

New member
איך כתב שלמה ארצי? ../images/Emo119.gif

"יש לו דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב..."
______________________________________________________________________ -חסימת כבישים זה מתוך אהבה? -לנעול מוסדות ציבור זה מתוך אהבה? -לפזר מסמרים ושמן על הכביש זה מתוך אהבה? -לזרוק אבנים על נער פלסטיני גם לאחר שאיבד הכרה זה מתוך אהבה? יש לכם שינאה והיא תפסיד.

asafz8

New member
../images/Emo5.gif

טוב שהוא שם לי "יהודי לא מגרש יהודי " איש עם כובע טמבל.. הא?

למעלה