לטומי!

מיכלקו

New member
לצערי הוא הלך, אז אני אנסה לענות

מעתיקה את מה שעניתי כבר למישהי ששאלה: מצער שחלק מהציבור, כולל אותך, קיבל את הרושם שמר טומי לפיד "מתנגד לדתיים. הרושם נוצר בעקבות הסתה של מפלגות הדתיים. מעולם לא נשמע מפיו של טומי לפיד ולו רמז אחד לכך שהוא מתנגד לדתיים. מפלגת שנוי מתנגדת לכפיה. היא מכבדת את שומרי המסורת והדתיים, כמו את שאר האוכלוסיות החיות פה. מאידך, היא מתנגדת לאפליה של אוכלוסיה אחת לטובת אחרת. מתנגדת להזרמת כספים לציבור מסוים ע"ח ציבור אחר, מתנגדת לכך שציבור מסוים יישא על עצמו את עול השירות הצבאי בעוד ציבור אחר משתמט, ומתנגדת לכך שציבור מסוים יכפה את מנהגיו על ציבור שאינו מאמין במנהגים אלה. אין בדברים אלה להעיד על שנאה או חוסר כבוד כלפי כלל הציבור הדתי.

PINK POOH

New member
למה את לא כותבת בכותרת שזה שטויות?

היית חוסכת לי 2 דקות.

Fleddermaus

New member
הרשי לי להתייחס לחתימתך ../images/Emo119.gif

(בתעלם מהזלזול המזוויע שאת מביעה כאן כלפי הגולשים בפורום) "העם דורש משאל עם בעד ארץ ישראל השלמה" דבר ראשון, משאל עם לא יכול להיות בעד ארץ ישראל השלמה. הוא שואל שאלה. אם התשובה ברורה, למה צריך משאל? דבר שני, איזהו העם הדורש את המשאל? העם שלי לא דורש שום משאל כזה, אז כנראה מדובר בעם אחר. באיזה עם מדובר?

PINK POOH

New member
תשבות:

העם דורש משאל עם, מהסיבה הזאת: ר"מ לא מתייעץ עם אף אחד בקשר לתוכנית ההתנתקות מהסיבה היחידה שהוא יודע את התשובות מראש. ועובדה שאחוזי ההתנגדות להתנתקות רק מעצימים. איזה עם? עם ישראל!

Fleddermaus

New member
טעויות שמקורן בתעמולה שקרית ../images/Emo119.gif

א) ראש הממשלה התדיין ונועץ ברבים ובמומחים, מהענף הבטחוני ועד האקדמיה, לפני שפרסם את תכנית ההתנתקות. ב) התמיכה בהתנתקות עלתה ב 10%, ועומדת היום על 63%, הכל הודות לחסימות הכבישים. המשיכו כך, ו90% יהיו בעד. ג) אז זהו, שלא. עם ישראל לא ממש רוצה משאל עם על ארץ ישראל השלמה, בגלל שרוב העם לא רואה חשיבות בארץ ישראל על פני מדינת ישראל. לארץ ישראל השלמה אין מנדט בעם.

PINK POOH

New member
אולי האחוזים עלו, וזה זמנית בלבד!

1.מנין לך עם מי רה"מ התייעץ? אולי הוא התייעץ עם שמאלנים בלבד, מה שבטוח, הרבה שכל אין להם. 2.אולי כרגע יש עליה באחוזים, אבל אני אומרת לך בתור אחת מבפנים, שזה כלום לעומת מה שיהיה ביום פקודה. ומה לעשות? אתכם שום דבר לא יזיז מבתי הקפה בשנקין. עובדה.את מדברת התור 3.אני מבינה שאת הדוברת של עמ"י. הבנתי. תתפלאי, אבל כל חובש כיפה יודע שאסור לוותר על שטחים בא"י, גם למען מדינת ישראל. חוץ מזה, שלא הבנו את הקטע של לחלק סרטים כחול לבן, נדפקתם בתי צורות: 1.עכשיו יודעים מי בעד ומי נגד, לפני זה ידעו רק מי נגד. לא מאוד מסובך לראות שהכתום שולט. 2.גם מתנגדי ההתנתקות שמים כחול לבן+כתום, בגלל שאנחנו לא נגד המדינה! אז מה יצא לכם מזה? לנו יש אנטנה צבעונית!

Fleddermaus

New member
כמה שטויות...../images/Emo119.gif

1) אני לא "את" אני "אתה". 2) רק הביטי בפורום הזה במספר הימנים שתומכים בהתנתקות. 3) רה"מ נועץ במומחים, שיש להם שכל ויודעים ומבינים יותר ממך בעניינים הללו. וגם שרון לא שמאלני. 4)בית קפה בשינקין??? אני יושב בבית שלי בירושלים. מעניין. 5) כל חובש כיפה? מה לגבי הרב מלכיאור, אברהם בורג, ישעיהו ליבוביץ' ז"ל, ועוד רבים פחות מוכרים. סיעת מימד בכנסת מורכבת אך ורק מדתיים הנמנים עם מחנה השלום. 6)הכתום שולט? אולי בירושלים. ברוב הארץ המצב מתאזן, והקמפיין של סרטים כתומים נמשך מאז יום ירושלים, בעוד שהכחול והכחול-לבן יצאו רק לפני חודש. 7) בקיצור, יהודי לא חוסם יהודי, יהודי לא כובש פלסטינים, יהודי יוצא מגוש קטיף ושלום על ישראל!

PINK POOH

New member
מזל שלא הבאת בתור דוגמה את הרב

ברג. מימד? לא כל מי שחובש כיפה גם יודע מה זה תורה ומצוות. המצב מתאזן? אולי ברמת אביב, יש להם מה לשים על המרצדס. כמה שטויות. אתם באמת מאמינים בפנטזיה שיום אחרי ההתנתקות הכל יהיה שקט ושליו? חבל שלא ראית את סכין בלב. רק מספיק לראות את הצלמים מסדרים את הפלשתיני שסה"כ קיבל איזה שריטה, אומרים לו באיזה פוזות להצטלם, אח"כ רואים אותו קם והולך. איזה טימטום. אגב, למה כתוב על החולצות שלכם "שלום עכשיו", הרי ממילא אתם בטוחים שיהיה שלום, אז למה לכתוב את זה? לא יהיה שלום לעולם, ותזכרו שאני אמרתי את זה.

Fleddermaus

New member
ראיתי את "סכין בלב" ../images/Emo119.gif

כזה זבל דמגוגי שנוצר על מנת לשכנע את המשוכנעים לא ראיתי מזמן. אה, אז הפלסטיני קיבל "שריטה"? מעניין מה יקרה אם את תחטפי אבנים לפרצוף, תקראי לזה "שריטה". בטח לדעתך גם השב"כ ביים את זה, השב"כ הרי רצח את רבין, לא? בגלל אנשים כמוך השלום לא בא.

Fleddermaus

New member
"לא כל מי שחובש כיפה..." ../images/Emo119.gif

מי שמך לקבוע מי יותר דתי? אני רפורמי ורואה בעצמי יותר דתי מהרבה אורתודוכסים ימנים-קיצוניים.

PINK POOH

New member
תמשיך לראות בעצמך.

רפורמים הם כופרים ממש! למה? משום שהם לוקחים את התורה ועושים איתה מה שנוח להם.

Fleddermaus

New member
זה מה שאתם עושים ../images/Emo119.gif

כביכול התורה אומרת שאסור להתפשר על אדמה, סילוף מוחלט. תלמדי קצת, תקראי את ההודעה שלי לchilikwe ותפסיקי לדקלם ססמאות. המשפט האחרון בהודעה שלך מראה שאת ממש לא יודעת כלום.

Fleddermaus

New member
ואתם יותר גרועים בהרבה! ../images/Emo119.gif

אתם משתמשים בתורה לצורכי תעמולה! מבזה, ושפל! עוד הוכחה שאתם אולי דתיים, אבל כמו שכתב לאחרונה אדם חכם "אין לכם אלוקים"!

Fleddermaus

New member
דוקא התכוונתי לרב מלכיאור ../images/Emo119.gif

אבל כמובן שישר תזלזלי בו ותגידי שהוא כופר\לא באמת דתי\כל השטויות הללו. תחסכי מאיתנו זיבולי שכל, באמת.

skywalker 8

New member
Fleddermaus

האם "כיבוש הפלסטינים" הוא הסיבה שכדאי לצאת מעזה? ממש לא. אז אולי זה יחדש לך, אבל הרוב שבעד לצאת מעזה לא ממש עושה את זה בגלל הפלסטינים או ה"כיבוש", הפלסטינים ממש לא מעניינים אותו.

למעלה