לטובת מי שלא שם לב

israel1986

New member
דרך השווה אל המיותר

יואב לא פה, אך רוחנו לא תיפול
מה הגרסה האהובה עליכם לשיר אין קץ לילדות? 1. גרסת האלבום (1900?) 2. גרסת ההופעה של פורטיסחרוף ("כשהגיטרה מנסרת את הלילה") 3. גרסת ההופעה של ברי לבד 4. גרסת "מקרה פסנתר" של פורטיס ושלומי שבן 5. הגרסה של אמסטף שהיה קישור אליה פעם בפורום (
) 6. הגרסה החדשה של אינפקטד מאשרום מי שמצביע משפיע.

לטובת מי שלא שם לב

כמוני, הנה פינת הגרסאות המעודכנת לאין קץ לילדות שהעלה ישראל. אני אשמח אם אנשים יסבירו למה הם בחרו במה שהם בחרו וגם שמי שלא בחר יבחר.

אני בעד הגיטרה

השיר הזה צריך להיות בגירסאת כאסח. הגיטרות והעצבים הם מה שעושים פה את השיר. ולכן אפילו שהתייחסנו אליה די בהומור, הגירסא של אמסטפ עולה לדעתי על הגירסא של מקרה פסנתר ועל הגירסא המקורית, פשוט כי הכאסח נכנס שם מצוין ועושה את השיר, שלא נדבר על הסולו היפה. אצל ברי כמובן, רק שברי זה ברי ולכן הוא כמובן מבצע את זה יותר טוב וגם לא בסגנון ליקין פארק כזה. ולמה הגיטרה? כי זה מסוג השירים שאף אחד אחר חוץ מהמקור לא יכול לשיר, אי אפשר בלי הקול ה"מפתה ילדות קטנות" של פורטיס ובלי האווירה המחשמלת, זה פשוט משהו אחר, לשמוע ולהתרגש!

israel1986

New member
../images/Emo45.gif

מסכים, חוץ מהקטע על אמסטפ. ואני אישית גם די מחבב את גרסת הפסנתר של פורטיס עם שלומי שבן, למרות שאני מעדיף את גרסת כשהגיטרה.

זאת הגירסא של אמסטפ למי שלא שם לב

חוץ מההתלהבות היפ הופית בבתים אני חושב שזאת גירסא מאוד יפה.

ענת1986

New member
כשהגיטרה. לגבי הגרסה של אינפקטד-

למישהו יש אותה? לא חושבת ששמעתי אותה עדיין.... ולמה כשהגיטרה? כי לרמי כל כך מתאים לשיר את הבתים בשיר, הקול הממזרי שהוא עושה בשיר מתאים למילים ומעביר את התחושות יותר חזק. כמו כן הגרסה כשהיא יותר "רוקיסטית" מגניבה יותר

הגירסא של אינפקטד

מסתובבת פה, אני אטגליין אותה אם מישהו ישמח לנבור בשבילי במעמקי הארכיון, אין לי כח פשוט...

למעלה