לטגלן.

ScorpioID

New member
לטגלן.

חברים, אני מכריז על מותו של ההיגיון בכך שחבר משועמם של הפורום החליט שעל כל יישום גרפיקה צריך מינימום GF8400 אז בואו נעשה סדר בדברים יישום גרפיקה - כל תוכנת גרפיקה שהיא אשר אינה צורכת משאבי GPU כגון: פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטור, פלאש וכ"ד. יישום תלת-מימד - כל תוכנת גרפיקה אשר צורכת משאבי GPU ועיבוד גרפי מתקדם כגון OPEN-GL. כגון: MAYA, אוטוקאד 3DSMAX וכ"ד. חברקה, פוטושופ יעבוד לכם נהדר עם GMA, אוטוקאד לא. ורועי היקר, צא ולמד. בפעם המיליון צא ולמד.

אולי כי

אנשים לוקחים ברצינות מה שאומרים להם בפורום, ואם מי שעונה לא יודע על מה הוא מדבר, אז הוא מטעה אותם וחבל.

kobi 23

New member
נכון מאוד,אבל יש צורה להתבטאות

נכון שרועי טעה במה שהוא כתב ונכון שלפעמים הוא לא אומר דברים נכונים. אבל מצד שני הוא מאוד פעיל פה בפורום ועוזר הרבה לאנשים. אפשר להגיב בצורה נורמלית ולתקן אותו,סה"כ כולנו בני אדם ואף אחד לא מרוויח פה כסף על העזרה (למעט כל מיני מוכרנים אינטרסנטים שמנסים למכור פה את המוצרים שלהם)

ScorpioID

New member
הוא עוזר לשווק את DELL

ותו לא. הוא נותן לסטודנטים לקנות מחשבים עם כ. מסך ייעודי כי פעם בחודש הם מתקנים תמונה בפוטושופ.. זה לא הולך ככה.

RoyBO

New member
אחי תקשיב צא מהגישה הזו

הבחורה כתבה "גרפיקה", וכן יש תוכנות שכן דורשות כרטיס ייעודי ולא מובנה. יכול להיות שהייתי צריך לשאול אותה איזו "גרפיקה" היא מתכוונת. בכל מקרה במקום להגיב בצורה זו, הייתי שמח אם היית פשוט מוסיף\מתקן את מה שכתבתי לה במקום ליצור רושם שאני מטעה באופן קבוע אנשים בפורום, כי זה ממש לא נכון.

bar666xp

New member
אני קורא אותך לסדר ש__.

בגדול אני מסכים איתך PHOTOSHOP ו PAINT DOT NET הן תוכנות 2D בגדול וביכלל משתמשות בעיקר בCPU ולא בGPU. אגב יש כן כמה יתרונות לכרטיסים אחרים גם ב2D על הGMA אבל לא משהו קריטי בשימושי... אהא למה קראתי אותך לסדר? "ורועי היקר, צא ולמד. בפעם המיליון צא ולמד." היה עדיף להשמית את השם זה היה יותר פוליטקלי קורקט

ואתה הפרופסור המלומד?

זוכה פרס נובל לפילוסופיה לשנות 2000 , לא ? אתה לא פחות טמבל , ועוזר פחות. אז מה עדיף ? טמבל.

RoyBO

New member
עזוב

הגאווה ביחידה של הבחור שהוא מבין בניידים, תן לו להיות מרוצה.

יופי. אז אולי תייעלו את השרשור הזה

ותעזרו לאחד כמוני שהופך כל החג את האינטרנט ואת גוגל בניסיון להבין מס' דברים.. מהעבודה שלי הציעו לנו מחשבים ניידים מניופאן - אמרו לנו להסתכל באתר החברה ולבחור נייד (תקציב לא משנה כרגע) , הבעייה היא שהייתי בטוח כי ניופאן הם היבואנים הבלעדיים של טושיבה ולכן כבר בחרתי לי דגם של טושיבה , אבל מסתבר שלא - הם יבואני טושיבה , חוץ מתחום המחשבים. באתר שלהם יש שלל דגמי ACER למיניהם וכן 4 דגמים של דל. זה כל הניידים שהם מייבאים ? האם ידוע למישהו על דגמי DELL שהם מייבאים בנוסף למה שיש באתר ? הייתי מאוד שמח לרכוש את ה XPS 1330. כעיקרון הייתה לי התלבטות ונפלה ההחלטה - אצטרך מחשב קטן אבל לא קטן מדיי , מסך 13.3 אינץ' מושלם בשבילי. גם 14.1 יהיה טוב. אני צריך 2GB זיכרון וHD של לפחות 120 GB. כרגע באתר לא מצאתי מחשב של אייסר שעונה על הדרישות האלה , אם אתם מוצאים אני אשמח.. www.newpan.co.il תודה !

RoyBO

New member
אתר אולי לא מעודכן

לפי מה שאני יודע ניופאן לא מייבאים את XPS1330

jedijedi

New member
הלוואי והיית עוזר כמו רועי במקום לקשקש

הבחור עושה כ"כ עבור גולשי הפורום ואתה תוקף אותו על אולי טעות אחת? למה? כי אתה יודע משהו שהוא לא יודע? למה לא לתקן אותו או להעיר בצורה מכובדת, במיוחד אל מי שעוזר פה פי כמה ממך? למה? צא ולמד מעט נימוסים, הליכות והגינות מהי. צא ולמד.

למעלה