לטאות

ma11ohad

New member
לטאות

אני מעוניין לגדל לטאה בפעם הראשונה: מחפש לטאה שמתאימה למתחילים, פעילה!!! זה חשוב אני רוצה לטאה שתזוז תטפס וכו... ולא סתם תשכב כמו אבן כל היום, עדיף צמחונית (מה שבטוח לא אוכלת מכרסמים), קלה לגידול, יפה , ולא איגואנה:). אני יודע שזה הרבה דרישות אבל אולי למשהו יש הצעות אם יש גם תמונות תבורכו. תודה

ma11ohad

New member
אפשר טיפה יותר פרטים

כמו תזונה, אופי, ואיך מגדלים לא צריך תאור ארוך מדי אני כבר יחפש אבל קווים כלליים אם אפשר. תודה

ma11ohad

New member
שממית - יום נפוצה ממדגסקר

האם יש למשהוא נסיון ויכול לתת עיצות למגדל מתחיל? האם היא מתאימה למתחילים? תודה

ma11ohad

New member
החלטתי על שממית יום נפוצה ממדגסקר

משהוא יודע איפה אפשר לקנות? התקשרתי לבית החיות יש להם אחת והם לא מוכרים אותה

שלום אוהד

שממיות יום הן טורפות כמו יתר השממיות. נכון שרצוי לתת להן גם מזון צימחי אבל הבסיס צריך להיות צרצרים. בארץ קשה מאוד להשיגן בשנים האחרונות ואני בספק אם תצליח למצוא מישהו שיהיה מוכן למכור לך אחת במחיר סביר (מתחת ל400 שקלים). בכל מקרה זו לא השממית הכי קלה לגידול ואומנם אין לי ניסיון איתן אבל ממה שקראתי לא הייתי ממליץ להתחיל איתן. שממיות מנומרות ושממיות זנב שמן הרבה יותר מתאימות למגדל המתחיל.

lizard boy

New member
כנס

אני מגדל שממית יום מדגסקר והיא אחלה לטאה.. אבל לא בתור לטאה ראשונה אי אפשר להחזיק אותה בגלל שיש לה עור עדין והוא יכול להיקרע. היא מאד מהירה.. אבל חמודה מאד..!! צריכה לחות גבוהה בטרריום וצמחים והכי חשוב מנורה עם UVB דיי גבוהה.. אם אתה צריך עוד עזרה ושאלות אני כאן

למעלה