לטאות צמחוניות האם יש לטאות צמחוניות חוץ מאיגואנה?
D dreaming h New member 15/2/05 #2 צמחוניות לגמרי? וצמחונות, נגיד, לא כוללת תולעים? אגב, למה אתה שואל? מחפש לטאה?
B BabaGee New member 15/2/05 #3 האמת ...... אני כבר חופר בגוגל שעה+ על ה post שלך וכל מה שמצאתי זה זה. אם אני אמצא עוד דברים אני אפרסם כאן
האמת ...... אני כבר חופר בגוגל שעה+ על ה post שלך וכל מה שמצאתי זה זה. אם אני אמצא עוד דברים אני אפרסם כאן
A Adrenaline187 New member 16/2/05 #4 נראה לי שהוא מתכוון... ללטאה שלא אוכלת רק יצורים חיים (הכוונה לנושמים: חרקים,מכרסמים)... אני התעניינתי גם בלטאה כזו, עקב מחסור בחרקים, ושאלתי את אותה השאלה באותה דרך... אם אני לא טועה, וזה מה שאתה מתכוון, אז לטאה כזו היא "חומט לשון-כחולה".
נראה לי שהוא מתכוון... ללטאה שלא אוכלת רק יצורים חיים (הכוונה לנושמים: חרקים,מכרסמים)... אני התעניינתי גם בלטאה כזו, עקב מחסור בחרקים, ושאלתי את אותה השאלה באותה דרך... אם אני לא טועה, וזה מה שאתה מתכוון, אז לטאה כזו היא "חומט לשון-כחולה".
א אילון פ New member 16/2/05 #6 יש הרבה לטאות שאוכלות גם צמחים וגם מזון חי (שאגב, אחת מהם יש לי {חרדון מזוקן}). התכוונתי לכאלה שאוכלות רק צמחים.
יש הרבה לטאות שאוכלות גם צמחים וגם מזון חי (שאגב, אחת מהם יש לי {חרדון מזוקן}). התכוונתי לכאלה שאוכלות רק צמחים.