לטאה גדולה... זאת הלטאה שלי...לפני צביעה
ע ענת אורפז New member 14/1/07 #4 artayelet ../images/Emo140.gif הוצאתי את שתי העיניים שלי מהמקום והדבקתי אותן על המסך - לא עזר !!! חייבים צילום יותר ברור !!! כל היופי הזה, הולך לאיבוד - חבל !!!
artayelet ../images/Emo140.gif הוצאתי את שתי העיניים שלי מהמקום והדבקתי אותן על המסך - לא עזר !!! חייבים צילום יותר ברור !!! כל היופי הזה, הולך לאיבוד - חבל !!!
ע ענת אורפז New member 14/1/07 #10 artayelet ../images/Emo140.gif צביעה כלבבי !!! יופי !!! אני, עבודה כזו, הייתי מצלמת ממעוף הציפור. עמדי מעליה וצלמי - כך אפשרי יהיה להתרשם ממנה עוד יותר טוב !!!
artayelet ../images/Emo140.gif צביעה כלבבי !!! יופי !!! אני, עבודה כזו, הייתי מצלמת ממעוף הציפור. עמדי מעליה וצלמי - כך אפשרי יהיה להתרשם ממנה עוד יותר טוב !!!
ע ע י ד י ת ב New member 14/1/07 #12 עכשיו רואים כמה היא יפה אני מתה על לטאות בדיוק עשיתי לי עוד שתיים
5 50מרלין New member 14/1/07 #16 ../images/Emo9.gifאיזה כיף שיש לך זמן פנוי יופי של לטאה,,,אהבתי את הצביעה
A artayelet New member 15/1/07 #17 תודה מלי... זמן זה הדבר היחיד שלא חסר לי עכשיו...חחח דבק טפטים כן. מחר מגיע חדש