לח"כ פריצקי

JonnyBoy

New member
ו ../images/Emo50.gif.

לח"כ פריצקי

1)העלתי בעמוד זה, תוצאות מחקר שערכתי לגבי תנועת שינוי. אתה מוזמן לקרוא את ההודעה ולהתייחס אליה. ההודעה תחת השם ארתור פויכטינגר. 2)כבעל השם יוסף יצחק, האם יש לך רקע חרדי?

תשובה לשואל

שלום רב לא הצלחתי להתחבר למחקר שהעלית. לא. אין לי רקע חרדי. אני דור חמישי בארץ וקרוי על שם סבי שהיה ציוני נלהב מירושלים. תודה, יוסי פריצקי

טל קר

New member
איפה הנשים בשינוי?

א. מה אחוז הנשים במוסדות שינוי השונים? איך שינוי מבחינה זו יחסית לשאר המפלגות החילוניות? ב. איך שינוי עוסקת בנושאים של קידום שוויון בתוך המפלגה ומחוצה לה? ג. מה דעת שינוי על פעולות מתקנות כשריון/העדפה מתקנת לנשים? מה הפתרונות ששינוי מציעה לבעיות של חוסר שוויון בין נשים וגברים בחברה?

נשים ב"שינוי"

בשינוי קיים פורום נשים פעיל מאוד. ברשימתנו לכנסת - שלוש נשים בעשיריה הראשונה. אחוז הנשים במועצת "שינוי, שהיא הגוף העליון הבוחר את הח"כים מתקרב לכ 40% אם איני טועה. אני בדעה שצריך לשריין בכל עשיריה לפחות שלשה לבני אותו מין. יש אצלנו ויכוח על כך. דווקא פרופ´ נאות סבורה שאין צורך בשריון כלשהוא. אני מציע לך להצטרף אלינו ולהשפיע. תודה יוסי פריצקי

ביאטה

New member
לח"כ יוסי פריצקי.... נוער !!!

לאחרונה יש חשש בנוער שלא יהיה לו המשך אחרי שדור הנוער הנוכחי הפועל בשינוי יתגייס,ובמיוחד שאין התלהבות מלאה במפלגה מהנוער בכלל ומפעולותיו בפרט. מה דעתך ? פה המקום לציין שאתה חה"כ היחיד(כך נדמה לי..) שבאמת דואג לנוער! ועל כך, תודה !!!

נוער

היה פעם תשדיר בחירות (לפנ הרבה שנים) של מפלגה קקיונית שאמר : "נוער, נוער, נוער - אתם התעיד של המדינה". בזה, לפחות, הם צדקו. אין לי ספק שאם ראשי הנוער הנוכחי יעשו כראוי את מלאכתם - יצטרפו עוד ועוד בני נוער ל"שינוי, ובכך כוחנו יגבר. אם אינני טועה, עו"ד אילן ליבוביץ מרחובות - מונה כאחראי על נושא הנוער בשינוי. אילן הוא אדם נפלא, איכפתניק ומסור. אני סומך עליו... ועליכם. תודה ולא להתייאש

עגנון

New member
לא נכון!

המפלגה היתה זע"ם ואמרה , "נוער, נוער, נוער כל מפלגה היא שקר לאומי... אנחנו נקים בית חולים ואוניברסיטה בנתניה" (מתוך תשדיר בחירות בשנות השמונים)

למעלה