סתם, אם את מרגישה שאת מסוגלת לעשות את זה- לגור עם האנשים שאמורים להיותץ איתך בגרעין, לנהל קן, להיות אחראית ולהגדיל ראש כשצריך... וגם את צריכה להרגיש הרגשה כזו של שליחות, משהו גדול וחשוב שאת עושה..
ואני מכירה אותך ואני יודעת שבקטע של להיות מסוגלת לנהל קן ולחיות בגרעין, אז את מסוגלת לעשות את זה ואפילו טוב מאד.. השאלה היא כמה זה חשוב לך... מה הם הדברים השליליים? ומה הם לעומת היתרונות?:]
דבר שני זה הצבא... זה לתת שנה שלמה מהחיים שלי ועוד לעשות שנתיים צבא תכלס זה לתת 8 חודשים מהחיים שלי למה גם ככה אני מתגייסת ברגיל ב-9.1.08 ככה זה דוחה לי את זה רק לאוקטובר אבל עדיין לחשוב שיכולתי להיות כבר 8 חודשים בקן.... ושוב את הסיבה המאוד חשובה את יודעת... מה שמרתיע אותי
עוד שבוע וחצי יש לנו סמינר בדיוק על הדבר הזה אני רק יכולה להגיד לך שאני אישית כבר החלטתי לחתום.. והבנגוריוניות ומתן כבר חתמו... החלטה שלך..אל תחתמי אם את לא בטוחה.. חכי לסמינר ואז תחליטי.. אוהבת אותך המון!!!
מכיוון שיש לי יום הולדת 18.... וכולם רוצים לחגוג לי והכול כבר מתוכנן..... אני יודעת שהבן גוריוניות כבר חתמו אני הייתי באותו זמן כשזה קרה ... זה היה מצחיק אני לא רוצה לחתום עכשיו ולפרוש אחר כך וחוץ מזה הבעיות שיש לי י"ב למתלבט או איך שלא קוראים לזה עכשיו לא יכול לעזור לי בגלל שהבעיה שלי יש היא לא בעיה שכיחה (בכול מקרה אני מקווה מאוד בשביל התנועה שהיא לא שכיחה...)
ניסוי וטעיה יכולים להיות מאוד מועילים בהרבה מקרים אבל במקרה הזה אני לא בטוחה. אבל אני כן יודעת שכשחבר'ה מחליטים לפרוש מהשנת שירות זה יוצר הרבה בלגן. גם אצלם וגם בגרעין ובמיוחד בקינים. זה לא משהו שבאים אליו ואומרים-"טוב, אם אני אוהב את זה אני אשאר, אם לא אני אלך".
לפנייך באמת דילמה קשה,זה באמת החלטה מאוד רצינית,בכל זאת,שנה מהחיים שלך. תראי,לדעתי תחתמי,אם תחליטי שאת לא רוצה לצאת ליג תמיד אפשר לבטל,אבל אם לא תחתמי עכשיו ואחכ תרצי לצאת ליג את לא תוכלי... אני מקווה שתחליטי את הדבר הכי טוב בשבילך.. אוהבת אותך ומאמינה בך!!(כןכן)