לחתום לי"ג????

לחתום לי"ג????

אני בדילמה אוף

פורה

New member
ברור...

סתם, אם את מרגישה שאת מסוגלת לעשות את זה- לגור עם האנשים שאמורים להיותץ איתך בגרעין, לנהל קן, להיות אחראית ולהגדיל ראש כשצריך... וגם את צריכה להרגיש הרגשה כזו של שליחות, משהו גדול וחשוב שאת עושה..

jast

New member
../images/Emo45.gif

ואני מכירה אותך ואני יודעת שבקטע של להיות מסוגלת לנהל קן ולחיות בגרעין, אז את מסוגלת לעשות את זה ואפילו טוב מאד.. השאלה היא כמה זה חשוב לך... מה הם הדברים השליליים? ומה הם לעומת היתרונות?:]

קודם כול את יודעת.....

דבר שני זה הצבא... זה לתת שנה שלמה מהחיים שלי ועוד לעשות שנתיים צבא תכלס זה לתת 8 חודשים מהחיים שלי למה גם ככה אני מתגייסת ברגיל ב-9.1.08 ככה זה דוחה לי את זה רק לאוקטובר אבל עדיין לחשוב שיכולתי להיות כבר 8 חודשים בקן.... ושוב את הסיבה המאוד חשובה את יודעת... מה שמרתיע אותי

lali1989

New member
שני..

עוד שבוע וחצי יש לנו סמינר בדיוק על הדבר הזה אני רק יכולה להגיד לך שאני אישית כבר החלטתי לחתום.. והבנגוריוניות ומתן כבר חתמו... החלטה שלך..אל תחתמי אם את לא בטוחה.. חכי לסמינר ואז תחליטי.. אוהבת אותך המון!!!

אני לא באה לסמינר....

מכיוון שיש לי יום הולדת 18.... וכולם רוצים לחגוג לי והכול כבר מתוכנן..... אני יודעת שהבן גוריוניות כבר חתמו אני הייתי באותו זמן כשזה קרה ... זה היה מצחיק אני לא רוצה לחתום עכשיו ולפרוש אחר כך וחוץ מזה הבעיות שיש לי י"ב למתלבט או איך שלא קוראים לזה עכשיו לא יכול לעזור לי בגלל שהבעיה שלי יש היא לא בעיה שכיחה (בכול מקרה אני מקווה מאוד בשביל התנועה שהיא לא שכיחה...)

חוץ מזה שיש לי שיחה עם מיכל....

והיא כבר מתכוננת לזה שאני הולכת להתפרק לה חחחחחחחח ביום חמישי

חזוז

New member
דעתי

שנת שירות ולאו דווקא בשומר הצעיר זו מצווה שיחידי סגולה מצליחים לבצעה,הנסיון והטעייה לא הרגו אף אחד (חוץ ממדעני טילים).

פורה

New member
אני לא יודעת אם זו הגישה הנכונה...

ניסוי וטעיה יכולים להיות מאוד מועילים בהרבה מקרים אבל במקרה הזה אני לא בטוחה. אבל אני כן יודעת שכשחבר'ה מחליטים לפרוש מהשנת שירות זה יוצר הרבה בלגן. גם אצלם וגם בגרעין ובמיוחד בקינים. זה לא משהו שבאים אליו ואומרים-"טוב, אם אני אוהב את זה אני אשאר, אם לא אני אלך".

שניקי שלי,

לפנייך באמת דילמה קשה,זה באמת החלטה מאוד רצינית,בכל זאת,שנה מהחיים שלך. תראי,לדעתי תחתמי,אם תחליטי שאת לא רוצה לצאת ליג תמיד אפשר לבטל,אבל אם לא תחתמי עכשיו ואחכ תרצי לצאת ליג את לא תוכלי... אני מקווה שתחליטי את הדבר הכי טוב בשבילך.. אוהבת אותך ומאמינה בך!!(כןכן)

אני שולחת המון נשיקות וחיבוקים חזרה

הבנתי מהתגובות שאת הולכת לדבר עם המדריכה שלך לא? אז בהצלחה מותק.. יאללה בואי כבר לבקר בשיכון..P:

פורה

New member
היא צודקת...

זה שאת חותמת עכשיו זה לא אומר כלום, את יכולה לבטל ולחתום מחדש כמה פעמים שאת צריכה...

TziMHoNoa

New member
הכי חשוב שלא תחליטי סתם..

(כמו שכולם כבר אמרו נראה לי..) בכל מקרה, אם זה לחוץ, עדיף שתחתמי ותחשבי אחרי, כדי לא להחליט בלחץ... עדיף לבטל חתימה מאשר להצטער...

למעלה