לחתוך ? או לזרום ?

nofari1993

New member
לחתוך ? או לזרום ?

היי ,
הכרתי בחור ממש מקסים , אנחנו מכירים ממזמן אבל רק לאחרונה הסטטוס בינינו השתנה, אנחנו מדברים כל יום , יצאנו כבר 4 פעמים .. אבל יש בעיה אחת שנינו לא יודעים אם אנחנו מוכנים למערכת יחסים , ואני אסביר.. שנינו יצאנו לאחרונה ממערכת יחסים ארוכה , לו - אין שום כוונה לחזוור לאקסים ולי- זה לא יקרה לעולם חח , אבל בגלל כל המצב הזה יוצא מצב שאני מאוד מפחדת להתאכזב..
ניהלנו שיחה על זה האמת , והוא אמר לי מאוד כיף לי להיות איתך לדבר איתך וכו' אבל אני לא יודע אם אני יכול להכנס עכשיו למערכת יחסים חדשה (אני באתי אליו ביציאה שאני כן רוצה לראות את עצמי בעוד כמה חודשים בזוגיות , בלי קשר אליו) יש לציין שאנחנו מאוד פתוחים אחד עם השני וכן מספרים אחד לשני תחששות שלנו.

מצד אחד , הוא מתנהג איתי הכי רציני שיש , לא נותן לי הרגשה שזה ריבאונד או סטוץ.. מצד שני הוא סותר את עצמו ..

ואני יודעת מה הוא עובר כי הייתי שם.. גמאני יצאתי מזוגיות רבת שנים , אבל אני לא יודעת אם פשוט לזרום עם המצב ולתת לזמן לעשות את שלו.. לכיוון שניראלי שזה מתקדם למרות שהוא לא רוצה להגיד את זה בקול.

החברות מייעצות לחתוך , התחושה האישית שלי זה לא..

מישהו עבר משהו בסיגנון?

רואה 6 6

New member
כן,מכירה את זה

אני מאמינה שחוסר מוכנות היא לא הענין אלא מי זה שמולך ולפעמים זה מספיק רק לדברים מסוימים ולא לזוגיות מלאה.
אני חושבת שמצאתם אחד את השניה לנחמה וחברותא בשלב זה, וזה אחלה שבעולם אבל זה אומר שאת לא מחויבת לכלום.

2461

New member
לא קרה לי....

אבל אני יכולה לתת לך עצה בכל זאת?
אל תצאי אף פעם עם מישהו ש"לא רוצה להגיד את זה בקול".
זה משהו שלא מתקבל על הדעת וגם אני לא רואה בזה שום דבר הגיוני, אלה אם כן הוא רוצה לצאת עם עוד כמה בנות על הדרך...

בהצלחה

Megie

New member
היי

זה נשמע כמו להכניס ראש בריא למיטה חולה..
מצד שני, אם הוא מספיק כנה ופתוח איתך-אולי כן כדאי לתת צ'אנס וביחד להוביל למקום הרצוי, אם הוא ירגיש שזה לא הולך-תעצרו את התהליך.. בסופו של דבר, אהבה חדשה היא תרופה מעולה לאהבה ישנה..
אם את מפחדת שיש לך סיכוי גדול להיפגע- אז אולי במקרה כזה, עדיף לוותר..

נראה לי שהמון אנשים יזדהו איתך בקטע הזה, זה דווקא לא כזה דרמטי.

מצויין שאתם פתוחים אחד עם השני על הכל, זו בהחלט הדרך הנכונה לזוגיות, או חברות , או בכלל כל קשר שהוא בין אנשים .

אני חושבת שעדיף לכם לא לשים תגיות על סוג הקשר שלכם, ואז הכל יהיה קל יותר.

זוגיות רצינית משאירה אחריה צלקות שחולפות עם הזמן, אז לא חושבת שכדאי לוותר על משהו טוב שאולי יתפתח, וגם לא חושבת שיש צורך לקפוץ ישר על תוית "בני זוג"

שלעיתים קצת כבדה או מפחידה.

אם אתם רואים פוטנציאל טוב, קחו דברים לאט .

צאו יחד עוד כמה פעמים, ותראו הלאה אם אתם יכולים להכנס למערכת יחסים, או מעדיפים שלא מסיבות מובנות .

אני תמיד בעד לתת סיכוי, גם ככה אהבה היא מצרך נדיר בימינו אלה, לעולם אין לוותר עליה מראש.

אור603

New member
אני דווקא חולק עלייך מגי :)

הדעות השונות יכולות להעיד פשוט על ניסיון שונה.

מהניסיון שלי, (למרות שהפרידה אחרי קשר של 3 שנים הייתה ממש קשה ביותר)
יצאתי עם בחורות אחרות, ואיכשהו לא הצלחתי להתגבר על האקסית בדיוק, כל הזמן היא הייתה בראש שלי.
ובסופו של דבר הייתי ב 4, 5 קשרים מאוד קצרים וחסרי משמעות.

תמיד אומרים שריבאונד זה תהליך מסוים לאחר פרידה, יכול להיות.
אני פשוט הבנתי מהניסיון שלי שזה משהו רגעי שלא נשאר.

אצלי רק הזיכרונות מהאקסית נשארו, לקח לי כמעט שנה עד שהכרתי מישהי שהוציאה לי את האקסית מהראש לגמרי.
עד לאכזבה הבאה..אבל זה כבר סיפור אישי. אז אעצור כאן.

בקיצור ולעניין.. אם זה נראה לך טוב מדי מכדי להיות אמתי. זה לא! אם יש ספק - אין ספק.
דעתי - תעזבי וחפשי גבר אחר ובעיקר מישהו שאת תרגישי אתו בטוחה ותרצי להיות אתו בלי שום ספק או פחד מאכזבה נוספת.
לפעמים זה רק עניין של זמן. לתת לעצמך זמן להתבשל ולהתגבר.

nofari1993

New member
אממ

האמת שמי שתכלס יותר לקח תפרידה קשה מבין שנינו זה אני.. הייתי בזוגיות הרבה יותר ארוכה ואני זאת שנפרדו ממנה לעומתו שהוא זה שנפרד מהבחורה.. וכן אני מבינה את מה שאתה אומר, צריכה להיות עם יד על הדופק..

Megie

New member
הניסיון שלך

ושלי-שונים...
דווקא לרוב..אהבה חדשה היא הדרך להתגבר...
חוץ מזה ששירשרת את התגובה ללימור ולא לי

מה לחתוך, לאן לזרום?

אתם בקשר,
הקשר נעים.
תצאו כל עוד נעים בו.
או שהוא יתעצם ויהפוך לאהבת חייך או לאהבה אחרת.
מצד שני, יכול להיות שיסתיים.
מי אמר שכל קשר צריך להיות ה'אחד'?
תצאו, תחוו, תהנו, פחות תדברו 'על' ויותר תהנו מה'יש'.
מחר זה מחר, אין סיבה לבטל את היום כי אולי מחר...
נועז

marioForever

New member
הסיפור של כולנו ...

זה טבעי לפחד,
זה טבעי לחשוש,
אני חושב שזה היה מוזר לא לפחד כל כך,
אולי בסופו של היום, הדבר היחיד שאפשר לעשות,
זה להבין שאהבה, התאהבות, זה לא לטפס לאהבה,
זה לא CLIMBING TO LOVE
זה FALLING IN LOVE
זה ליפול מאהבה, אהבה זה לא רצפה קשיחה
זה לא לדעת הכל מראש
זה לא הבטחות שהכל יהיה בסדר
זה להאמין בבן אדם אחר עד כדי כך שלתת לו לעשות לך את הרצפה
לתת לו את האמון שתדעי שהכל יהיה מראש
וזה לתת בו את הביטחון שהוא יעשה לך טוב
ובתמורה את תעשי גם לו טוב כמובן.
אהבה זה ליפול .. זה ליפול אחורה ולא לנסות להעזר בשום דבר
ולהתפלל לכל האלוהים שאת מכירה שהוא שם לתפוס אותך..
ואם הוא שם,
ואם הוא תופס זה ההרגשה הכי טובה בעולם,
זה הרגשה של לתת את עצמך לכנפיים שמחבקות אותך
זה הרגשה כמו לצלול בים,
זה הרגשה קסומה ומדהימה
אבל אם..
לפעמים..
הוא לא שם כדי לתפוס אותך ואת נופלת על הגב, אז פשוט,
פשוט קמים..
כן זה קשה
כן זה מאכזב ומדכא
אבל בסופו של היום תמיד אפשר לקום
תמיד ...

העובדה ששניכם אחרי פרידה

דווקא לא אומרת לי הרבה, אני ובעלי גם התחלנו קשר אחרי פרידות (הוא חודשיים אחרי קשר של 3 שנים, אני יומים אחרי קשר של שנתים) וכשהכרנו גם אני אמרתי לו שאני לא מוכנה לקשר ורק רוצה לחיות את הרגע וכו'- בפועל קשקשתי הרבה אבל אז נפגשנו ותוך יומים עברתי לגור איתו...

מה שאני אומרת זה- שהנתונים היבשים לא אומרים הרבה, ההתנהלות בפועל אומרת הכל... ונכון ש4 פגישות זה לא הרבה אבל יש סוג מסויים של התלהבות בתחילת קשר עם מישהו שמוצא חן בעיניך באמת שאני לא מוכנה לוותר עליו, ואם בחור שפגש אותי 4 פעמים עדין מרגיש שהוא לא יכול להיכנס איתי למערכת יחסים אני מסיקה שההתלהבות שלו מתונה יותר, וזה לא בשבילי...

שלום

ככל שהוא טוב ונחמד אליך, הוא כנראה יותר רציני בקשר אליך. פתחו את הקשר לאט ובהדרגה. התחילו מקשר רחוק ולא מחייב המתאים לרגשותיכם. היו מאד טובים זה לזה בגלל אהבה ורצון לשמח, ואז שניכם תרגישו ברצון ההדדי להתקרב וככל שתשקיעו בקשר, יתקרב יותר עם הזמן. גם יווצר יותר אמון ויהיה לשניכם קל יותר להתגבר על קשרים קודמים ולהתרכז בקשר הנוכחי. אפשר לאהוב הרבה אנשים ביחד כל החיים, בדרכים שונות ובעוצמות שונות.

למעלה