לחשים

פיונית15

New member
לחשים

שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש לחשים שבעזרתם אפשר להזיז דברים ממקום למקום בלי לגעת בהם, או לחשים שהופכים חפץ כלשהו לחפץ אחר (כמו נגיד לחש שהופך כוס לצלחת) יש כאלו לחשים? בתודה מראש, ~פיונית~

simba00

New member
יש טלקינזס...

אבל אני לא יודע בקשר לשינוי צורה אני חושש שלא... אבל את יכולה לכתוב הודעות גזעניות מרושעות בעלות השוואות לנאציזם ולראות מנהלים משנים צבע פנים...(:)

בקשר לטלקניזס..

מה הדרך הטובה להתחיל להתאמן בטלקניזס (אני מאוד רוצה להתחיל, זה תמיד עניין אותי) ו.. כל אחד יכול לשלוט בזה? או רק כאלה עם יכולות..?

yin4yang

New member
שלום

הממ..ככה..יש הרבה תיאוריות בנוגע לזה הממ אני לא חושב שכל אחד יכול לעשות את זה מסיבה פשוטה..כיום המדענים יודעים רק 8 אחוז מהמוח האנושי..יתכן שיש דברים במח שיכולים לעשות ניסים ואולי גם כח כזה זה שליטה בחלק מסויים במח האנושי אשר רדום אצל רוב האנשים לדוגמא ישנם כאלה שמסוגלים לקפל את האגודל ביד עד הפרק ויש כאלה שלו ואני לא חושב שאם אני אנסה להיאמן על זה אז אני אצליח זה פשוט בלתי אפשרי..ולאדם אחר זה קל ובלי כאבים...ככה זה בפסיכוקנזיז..:)

אני לא בטוחה בקשר לזה...

כי זה לא משהו פיסי , יכול להיות שזה כן משהו שמתאמנים עליו. אבל אני ממש ממש ממש לא בטוחה , לא בקיעה בנושא.
ב
ענקית , שבי ה
:) דיקלה

זוריקה

New member
טלקניזס ופסיכוקניזס.

כל אחד יכול לפתח את הכישרון הזה, זה לא קשור למוח האנושי, זהו חלק מפעולה טבעית של האדם, פשוט רב בני האדם אינם מודעים ליכולת זאת, נכון שיש אנשים שנולדים עם בסיס יותר גדול להצלחה בטלקינזיס אבל לכל אדם יש בסיס זה, לאנשים מסויימים הוא מפותח יותר ולאחרים פחות,בדיוק כמו יכולות מאגיות. זה הכל תלוי באימון, תתאמן יותר ותצליח, אבל גם אם הבן אדם שנולד אם יכולת מדהימה לזה לא מתאמן זה לאט לאט עובר לא בדיוק כמו כל כישרון אחר. אסתי.

yin4yang

New member
שלום

הממ..ככה..יש הרבה תיאוריות בנוגע לזה הממ אני לא חושב שכל אחד יכול לעשות את זה מסיבה פשוטה..כיום המדענים יודעים רק 8 אחוז מהמוח האנושי..יתכן שיש דברים במח שיכולים לעשות ניסים ואולי גם כח כזה זה שליטה בחלק מסויים במח האנושי אשר רדום אצל רוב האנשים לדוגמא ישנם כאלה שמסוגלים לקפל את האגודל ביד עד הפרק ויש כאלה שלו ואני לא חושב שאם אני אנסה להיאמן על זה אז אני אצליח זה פשוט בלתי אפשרי..ולאדם אחר זה קל ובלי כאבים...ככה זה בפסיכוקנזיז..:)

yin4yang

New member
הממ

שוב..אני בספק עם אפשר בכלל להיתאמן על זה אבל באתרי מיסטיקה תוכלי למצוא את זה למרות שלפי דעתי אלא הן שטויות

מה זאת אומרת אי אפשר

אי אפשר להתאמן?? אז איך מפתחים יכולת כזאת? סתם יום אחד אני אתעורר בבוקר ואני אגלה שאני יכולה להזיז דברים בזכות המחשבה?? לא נראה לי.

yin4yang

New member
לא

לא..פשוט לא יש כאלה שנולדו עם זה..זה כמו שאת לא יכולה להפוך להיות כחולת עיניים (עם אינך כזו) את יכולה לשים עדשות אבל זה לא טיבעי.. פשוט אי אפשר איך את יכולה להיתאמן על להיות כחולת עיניים

כמה דברים..

האדם הממוצע מנצל 9% מהיכולת השכלית שלו. מחונן, לעומת זאת, מנצל 11%. אני בדיוק עושה על זה עבודה בביולוגיה, תאמין לי שחוץ מטלקינזיס יש הרבה תיאוריות ודברים שניתן לנצל בהם את המוח. אם תרצו, אני אעלה את עבודתי(כשאסיים אותה) לכאן.

Unblessed

New member
...

בלי הרבה ***** שכל, אחד המאמרים (של ג´ארלד אדמונדס נראה לי) מסביר את הבסיס פחות או יותר של טליקנזיס.

אסלן

New member
לגבי אחוזי השימוש במוח

וזה בערך מצוטט מאחת שעובדת בויצמן בחקר המוח: אנחנו לא משתמשים רק בתשע או שמונה או אחתעשרה אחוז מהמוח, למרות שיש כמה אזורים שלא משתמשים בהם או שלא בפעולה, הרעיון של העשר אחוז הוא שאם כל המוח היה מאה אחוז (בלי האזורים הרדומים וכו) מתרכז במשהו אחד לא היינו יכולים לעשות משהו אחר באותו זמן. בעצם העשר אחוז נותן לנו יכולת לריבוי משימות. מבינים? ולגבי האחתעשרה אחוז של מחוננים, זה כמו להגיד שמישהו חכם יש לו יותר שכל (במובן של כמות, כלומר תאי נויירונים או מסת מוח). אבל גילו (לדוגמא מהמוח של אינשטין), שהמסה של המוח והכל אותוד בר חוץ מבכמות הקשרים בין הנוירונים. כמות הקשרים בין תאי המוח הייתה פי כמה וכמה מאצל בנאדם רגיל. (נחשו למה...)

אסלן

New member
ולגבי טלקנזיס

זה ממש לא נראה לי קשור לאחוזי מוח. זה קשור לריכוז ואימון.

למעלה