לחשים שפשוט אין

רמץ

New member
לחשים שפשוט אין

ספר הלחשים של מו"ד פשוט מאכזב כל פעם מחדש. כל מה שאני רוצה זה למצוא שני לחשים פשוטים: 1)הילה של אי-סקירה - לא false vision - פשוט אי סקירה ברדיוס וזהו. 2)שינוי צורה (או אשליית שינוי צורה שיכולה לגרום ל-non-humanoid להיראות humanoid) שעובדים לאורך זמן (יותר מדקה לדרגה - יותר בסגנון של שעה לדרגה). והם פשוט לא שם! אז כן, אני יודע, תמציא בעצמך. אבל אני לא יכול להמציא בעצמי את המודעות של השחקנים לקיום הלחשים האלו, ואני לא יכול להגיד: "אה, דרך אגב, הלחשים האלה קיימים עכשיו" - כי זה קצת רומז יותר מדי על הרלוונטיות שלהם להרפתקה!
אוף!!!

Nihau

New member
למה לצאת מנקודת הנחה שהדמויות

מכירות את כל הלחשים בעולם? תן להם כמה דוגמאות שוליות לכך שיש דברים בתחום הקסם שלא כתובים בספר, לא בספרי הלחשים הפרטיים של הדמויות ולא בספר הלחשים של מו"ד ואז הם יצטרכו להתחיל הפעיל את הראש ולנחש מה הדבר המוזר שקורה כאן אם הם יתקלו בלחשים החדשים שהמצאת. אם אתה רוצה שלמישהו מהם יהיה את אחד הלחשים הללו פשוט תתקיל אותו במגילה\ספר לחשים עתיק יומין, איזכור קלוש מאיזו אגדה ועוד על כך שקיים הלחש בעולם שלך... מה דעתך?

רמץ

New member
הסתדרתי בערך.

הם משחקים כוהנים של בוקוב. אם מישהו אמור להכיר את כל הלחשים זה הם. - או הדמויות לפחות. אבל מצאתי פשרה סבירה. הם יזדקקו ללחש הזה כדי לעבור דרך עיר זרה מבלי שיבחינו בהם (או כך הם יחשבו) - לצורך העניין אני אגיד שזה בסדר במערכה שלי. כך אני אכסתח את הלחש כשהוא יבוא להם בהפוכה בהמשך. ובעניין הילת האי-סקירה - פחות נורא. זה חפץ קסם שפשוט יקבלו כעובדה.

Ferenheit

New member
לחשים?

disguise self (דרג 1 אשף\מכשף, טרובדור, תעתוע) - 10 דק'\דרגה nondetection (דרג 3 מכשף\אשף\ תעתוע, דרג 4 סייר) - שעה\דרגה שמות עבריים: הראשון שונה (ע"ע עדכון 3.5 באתר התעשיה או כוכבי כסף) נדמה לי, לשני קוראים לחש עלומות לדעתי ויש גם את חילוף עצמי בסל"ש (alter self). בקיצור - בשליפה אלה מה שעולה לי אבל יש עוד הרבה.

רמץ

New member
../images/Emo11.gifלא לא ולא

disguise self - "You cannot change you body type" You know who הם לא דמויי אדם. alter self - "You assume the form of a creature of the same type as your normal form..." "...You cannot take the form of any creature with a template" You know who הם עם תבנית. nondetection - פועל על יצור או חפץ אחד. אני צריך Mass-nondetaction

Nihau

New member
אין לך איזה מקדש שכוח אל באיזה חור?

שאפשר למצוא שם ספר עתיק יומין ומתפורר שבחלק קטן שלו שנותר קצת ברור אפשר למצוא איזכור על לחשים שאבדו למסדר?

timur97

New member
על קסמים שיש ואין

יש סיבה טובה שpolymorf שונה ב"תמידי" ל"דקות" זה היה פשוט חזק מדי. יש לך את polymorf any object. אמנם הוא בדרגה 8, אבל ביצועים לא באים בחינם. כשאתה אומר "הילה של אי-סקירה" אתה מתכוון לscry? ל detect alignment? לראיה רגילה? לכל דבר יש את האנטי שלו. וכמובן יש את mind blank שהוא אנטי להכל. (דרגה 8) חוץ מזה אפשר לעשות mass-nondetection ע"י עשיית non-detection הרבה (mass) פעמים. אבל אם אתה רוצה קסם בודד, אז קסמי "mass" הם בדרך כלל 4 דרגות מעל. לכן mass-nondetection יהיה בעל דרגה 7.

רמץ

New member
הנדנודים שלי הם לגיתימיים!

1) שינוי צורה - בסה"כ רציתי אשליה שלא מוגבלת לאותו סוג. שינוי צורה אמיתי גם טוב. עוד לפני עוצמה 8 כבר יש לחשים כמו seeming בעוצמה 5 שעושה disguise self לקבוצה. פשוט אין לחש בלי ההגבלה של הסוג. הלחש שאתה הזכרת מאפשר, אם אני לא טועה, להפוך לכל דבר - בכל גודל - עם כל היכולות שלו, והבקשה שלי צנועה בהרבה. 2) נגד scry - אני צריך false vision (עוצמה 5) רק חלש יותר. לא לתת תמונה שגויה אלא פשוט לא לאפשר סקירה.

Guy24Gold

New member
ד"א קסמים

שמתם לב שיש קסם דרגה 4 שהורג כמעט בטוח (עם גלגול הצלה) או מוריד הרבה חיים? קצת חזק. כמעט הרגתי מישהו מהקבוצה שלי איתו בטעות פעם. זה אפילו קסם אשלייה!

למעלה