לחשושים על Ces 2005

aharon b

New member
לחשושים על Ces 2005

שזה עוד חודשיים
מדברים על אפשרות להצגת מקרנים ראשונים עם פנאלים מדור חדש של epson: D5 במקום D4 הנוכחיים. הפאנלים הללו יתנו סדר גודל של 50% יותר קונטרסט
20 אחוז יותר אור, fillrate משופר למניעת SDE, ומה בעצם לא. דגמים אפשריים שיצאו הם אולי פנסוניק חדש - (AE900?) בכל מקרה נכון לעכשיו הכל במסגרת סרן שמועתי .

aharon b

New member
מה ? הייתי בטוח פברואר

נו - אז יותר טוב, יש למה לצפות כבר בעוד שבוע
רן או מישהו (אולי אתה?) מתכנן ליסוע לשם ולספק דווחים מהשטח ?

הייתי בספטמבר זה מספיק. חוץ מזה...

מנסיון של שני CES בעבר מדובר בתערוכה שהיא יותר בגדר של SHOW ופחות "מקצועית" מ-CEDIA. לטעמי קשה קצת יותר להעריך את רמת המוצרים בוגאס לעומת אינדיאנפוליס. בכלל, קשה לקבוע מסמרות בעקבות תערוכות, במיוחד שמדובר בהדגמות עם חומר שאתה לא מכיר, אין לך מושג לגבי כיוון המקרן או שאר התנאים ו/או המכשירים בחדר. למרות שראיתי את הסוני כ-8-9 פעמים בתערוכה, התרשמתי מעט אחרת כשראיתי אותו אצלי בבית עם חומר שאני מכיר. בתערוכה קיבלתי את הרושם שהוא מסוגל לתת פייט טוב מאד לשרפ 12K. לעומת זאת בבית הבנתי שהוא ברמה של ה-10K, במספר דברים טוב יותר במספר דברים פחות טוב. ההבדלים בין ה-12K ל-10K, לטעמי, הם גדולים מאד. עדיין, התערוכות הללו, במיוחד CES הן כיף אחד גדול. רן

yairf

New member
היופי בתערוכות זה יותר לפגוש את

האנשים שמאחורי המוצרים, ופחות את המוצרים עצמם

oferlaor

New member
השנה

ראיתי שרבים מההדגמות מתבצעות בחדרי מלון שיועדו לכך, כך שיתכן שהשנה האפקט יהיה לא רק "SHOW" אלא גם וואלידי להשוואות ולהתרשמות אמיתית.

זה לא חדש. גם בפעמים שאני הייתי שם

גם ב-CES שאני ביקרתי היו הדגמות בחדרים נפרדים. בדרך כלל מדובר בחברות קטנות יותר או דגמים ספציפים של חברות גדולות. בכל מקרה זה בלתי אפשרי לקבוע מסקנות חד משמעיות בעקבות ההדגמות. גם אחרי 10 שנים של צפייה בעשרות מקרנים, כאשר חלקם נקנו על ידי, התקשיתי לחוות דיעה חד משמעית בעקבות מה שראיתי בתערוכה בספטמבר. למותר לציין גם את העובדה כי הרוב המוחלט של ההדגמות מתבצע כבר ב-HD, עובדה נוספת שמקשה על ההערכה לאיכות המוצר ב-DVD. למרות שראיתי כבר את רוב המקרנים שיוצגו השנה ב-CES, מענינים אותי שני מקרנים שהם כרגע ברמה התיאורתית בלבד: 1. מחליף לשרפ 12K. חברת שרפ הוכיחה בשלוש שנים האחרונות שהיא אחת מהחברות הכי רציניות בתחום. יש שיטענו כי ביחס של מחיר לעומת מוצר מדובר בחברה הכי רצינית בתחום. 2. מקרן ביניים של סוני. האם יתכן שסוני תציג מקרן ב-3,500$ ומקרן נוסף (QUALIA) ב-30K$ בלבד? אני מקווה למקרן ביניים עם 1080P. במידה ושני האמורים לא יצאו לפועל, אני בבעיה עם המקרן הבא שלי לאור מכירת השרפ 12K... רן

oferlaor

New member
אז זהו

בעבר הם היו מקסימום מבודדים איזור והופכים אותו (בדרך כלל על ידי בנית מבנה באמצע ה- SHOW FLOOR). הפעם גם סוני וחברות רבות אחרות (פוג'יטסו) פשוט מדגימים הכל הרחק מהאולמות הראשיים בחדרים יעודיים. גם שארפ וגם סוני ברשימת הביקור שלי. אני עדיין מנסה לראות איך דוחסים כל כך הרבה פעילות לתוך 3 ימים (נראה לי שעשיתי טעות שוויתרתי על היום האחרון, אבל זה מה יש...).

dts

New member
למה ליחשושים על CES

D5 של EPSON מהווה מהפכה זוטא בעולם ה LCD והוא יציג לראשונה רזולוציה של 1080 - וזה אומר HD אמיתי במחיר שפוי כך שהמונח FILLRATE לא בדיוק הולם את המאורע 50% יותר קונטרסט עדיין לא מספק כי אנחנו מדברים על רמות של כ 1500:1 אבל שילוב של אייריס קטן יבצע פלאים ב CR במיוחד אם עוצמת ההארה תעלה. אם השמועה על המחיר של הפלא הזה של אפסון נכונה מומלץ לאנשי TI להחליף ומהר את נעלי ההיתעמלות שלהם. בקיצור עופר מוטל עליך לדווח ומהר על אפסון כי קולות השליפה של פינקסי הצ'קים מתחילים להשמע גם בארץ.

למעלה