נרגעתי שלא תעלמי לי לפתע.. ביקיני ?
A aviev1 New member 8/12/05 #18 ככה גם מבינים שלא למהר לשחרר את היו לא מעט מקרים שאנשים פרשו טרם זמנם וקיבלו סכומים יפים והיום לאחר כמה שנים הם הפכו לנזקקים כיון שמיהרו לעזור לילדים
ככה גם מבינים שלא למהר לשחרר את היו לא מעט מקרים שאנשים פרשו טרם זמנם וקיבלו סכומים יפים והיום לאחר כמה שנים הם הפכו לנזקקים כיון שמיהרו לעזור לילדים
א אנימו New member 8/12/05 #26 אבי-בזה אתה צודק וזה כל פעם מדהים אותי מחדש איך אנשים לא חושבים קדימה וביום צרה מוצאים עצמם נזקקים ועניים. שמעתי סיפורי זוועה איך אנשים לא עומדים בפרץ. מוכרים רכוש ונותנים כספים לביסוס הילדים וכשהם זקוקים - יוק כסף ויוק - עזרה. שלא נדע.
אבי-בזה אתה צודק וזה כל פעם מדהים אותי מחדש איך אנשים לא חושבים קדימה וביום צרה מוצאים עצמם נזקקים ועניים. שמעתי סיפורי זוועה איך אנשים לא עומדים בפרץ. מוכרים רכוש ונותנים כספים לביסוס הילדים וכשהם זקוקים - יוק כסף ויוק - עזרה. שלא נדע.
A aviev1 New member 8/12/05 #30 מה שסיפרתי שמעתי כבר מכמה אנשי ועד של שני בנקים גדולים. שאנשים שקיבלו לא מעט כספי פיצויים באים להתחנן שיעזרו להם כי היגיעו עד פת לחם
מה שסיפרתי שמעתי כבר מכמה אנשי ועד של שני בנקים גדולים. שאנשים שקיבלו לא מעט כספי פיצויים באים להתחנן שיעזרו להם כי היגיעו עד פת לחם
א אנימו New member 8/12/05 #17 אבי-אתה לא מכיר אותי. אני מהרבה כסף עושה מעט, אבל ממעט - אני יודעת לעשות מיליונים . ואת הפטנט אני לא מוכרת.....
אבי-אתה לא מכיר אותי. אני מהרבה כסף עושה מעט, אבל ממעט - אני יודעת לעשות מיליונים . ואת הפטנט אני לא מוכרת.....