לחרמן אותה...

omer ok

New member
לחרמן אותה...

אז ככה...אני בבעיה...קשה... יש לי חברה כבר 3 חודשים, אנחנו בני 14 ואוהבים אחד את השני מ-א-ו-ד!! נגענו אחד בשני בכל מקום, ראינו כל מקום... עכשיו בעיה; מאוד קשה לחרמן אותה! היא שונאת שאני מלקק אותה, שאני מתעסק לה בציצי ופיטמות, ושאני עם היד בתחתונים שלה. היא הביאה לי ביד, ואני ניסיתי להביא לה, אבל לא ידעתי איך, ושאלתי אותה והיא אמרה שגם היא לא יודעת... עכשיו גם אחרי שוויתרתי על ללקק אותה, אני ניסיתי לנשק אותה ברוגע ועדינות, באגרסיביות וחרמנות....ושום דבר לא מדליק אותה!!! הבטחתי לה שעד פעם הבאה שניהיה במיטה ביחד אני יחשוב על משו חדש...ואני זקוק לעזרה... אני יכול לעשות לה כל דבר חוץ מללקק את "המשולש הקדוש"... היא מצליחה להטריף אותי עם הלשון והידיים שלה, ואני חסר עונים ולא יודע איך לתגמל אותה! עזרה דחוף!

עידו דו

New member
חחח... הודעה חמודה

יש סרטונים שמראים בדיוק איך עושים כל דבר... לצערי אני מחקתי אותם ואין לי מושג איך קוראים להם... אבל הם קיימים, והתייעצתי עם בנות והן אמרו לי שמה שמראים שם הוא מצויין. "אני יכול לעשות לה כל דבר חוץ מללקק את "המשולש הקדוש"... "- לא הבנתי את המשפט הזה... אתה לא יכול כי היא לא רוצה, כי אתה לא רוצה או כי אתה לא יודע איך? ואם בליקוקים עסקינן אז יש מין איזור כזה בין התחת לכוס שלק אחד שם מטריף בחורות... אני חושב שקוראים לזה "קו המשווה" או משהו כזה... ותשמע... יש עוד אפשרות שאולי אתה לא תאהב אותה... אולי חברה שלך לסבית ובגלל זה לא משנה מה תעשה זה לא יעבוד כי היא אוהבת בנות...

omer ok

New member
לא הבנת אחי...

אני לא יכול לרדת לה כי היא לא נותנת לי... וזה לא שהיא אף פעם לא חרמנית! היא פשוט מחרמנת אותי, ונראה לי שמחרמן אותה לראות אותי מתחרמן בטירוף...אבל עדיין, אני חייב לענג אותה! ולא אכפת לי אם היא לסבית! אני יחרמן אותה! גם אם זה יהיה הדבר האחרון שאעשה!

עידו דו

New member
טוב... קנית אותי, עכשיו אני עוזר לך

עד שהכל ילך לך! טוב, תוריד מקאזאא או משהו... משהו שנקרא "שיעורי אוננות" רק באנגלית... אני לא יודע איך כותבים אוננות (מאסטרביישן) באנגלית אבל אתה אמור לקבל איזה מישהי, ערומה כמובן, שתסביר לך במשך 10 דקות איך בדיוק אתה עושה למישהי ביד- והיא מראה לך צורה אגרסיבית ועדינה ואיפה נקודות הג'י (יש שתיים, פנימית וחיצונית) וכל זה... לי זה עזר! אם גם זה לא עוזר אז אני צריך להבין משהו: אתה עושה דברים ולה זה לא מזיז בכלל? יעני היא נשארת אדישה לחלוטין? אם ככה אז אתה כנראה לא "לוחץ במקומות הנכונים" אבל תדע לך שבנות גומרות הרבה הרבה הרבה יותר לאט מבנים ולוקח להם להכנס לזה יותר לאט... ואני מה זה מאחל לך בהצלחה...

אחשלי תקשיב../images/Emo26.gif

אני לא כ"כ יודעת איך להגיד לך, אבל אני חושבת שאם היא לא אוהבת שאתה נוגע בה ומלקק אותה (בכל מקום אפשרי)...היא פשוט לא נמשכת אליך ואולי כנראה, כמו שעדידו אמר, היא לסבית... אני מציעה שתנסה עוד כמה פעמים ואם לא הולך- תעשה איתה שיחת לב ...אולי יתגלה לכם משהו חדש... שיהיה בהצלחה

omer ok

New member
עזבו...לא הבנתם...

היא מתה עלי ונמשכת אלי... יש פעמים שהפסקות בבי"ס היא תופסת אותי בשיער לשירותים ואנחנו מתמזמזים בטירוף... היא נהנת, אבל אני רוצה לענג אותה כמו שאני מענגת אותי!

עידו דו

New member
אם היית מקשיב

אמרתי לך! תנסה את העצות של הסירטונים! ותשמע... יכול להיות שאתה פשוט לא טוב בזה... או שהיא מאוד טובה בזה. בדרך כלל גברים "נהנים" יותר, אישה עד שהיא גומרת לוקח שעות, לפעמים היא לא גומרת... המון נשים לא יכולות בכלל לגמור... אז ככה שלענג אותה כמו שהיא אותך זה יהיה קשה תסתכל בסרטונים!

omer ok

New member
למה להיות עצבני ושלילי?......

תרגע...אני מחפש את הסירטונים האלה...לא מצאתי לא באי-מיול ולא באי-מש. אתה בטוח שככה קוראים לזה? "שיעור אוננות"? masturbation lesson? בדוגרי אין לי הרבה ניסיון, עם הזמן אני יתפוס את זה...אל תדאג, אני בחור שלומד מהר דברים...חכה, בוא נדבר עוד חודש...

just almog

New member
חחח שמע..

חמודה הדרך שאתה רוצה ממש לענג אותה P: רואים שאתה ממש רוצה לעשות לה טוב ואם אתה לא מצליח לבד,כי היא לא נותנת לך לגעת בה בדרכים שאתה רוצה תדבר איתה,תשאל אותה מה נעים לה,תגיד לה שאתה בסה"כ רוצה לענג אותה כמו שהיא מענגת אותך,שחשוב לך שהיא תהנה.. בהצלחה..:]

עידו דו

New member
לא... האמת שאני לא בטוח

אני יודע שהם קיימים... ושהם סופר יעילים. בסדר... נסיון צוברים. ואני ממש לא עצבני, ולא כועס... חל וחלילה

mortchokit

New member
זה בעיה אבל..

אותי מענג כשהוא מנשק אותי מסביב לפופיק כאילו בדרך התחתונה ומנשק אותי נשיקות עדינות שם ואתה לא חייב למצוץ לה את הפיטמות אתה יכול סתם ללקק סביבן בעדינות או לגרות לה את הדגדגן מעל למכנס...בהצלחהה!

חןשסק

New member
תקשיב-

אתם שניכם עדיין צעירים יחסית (14!) ויכול להיות שאולי אתה חושב בצורה אחת על חירומנים וכאלה ורואה בזה משהו מהנה ולא מגעיל בכלל, אבל היא שעדיין צעירה אמנם חושבת על זה ואוהבת את זה, אבל בגלל בשלות נפשית היא עדיין לא יכולה לקבל את העניין שמישהו שיתעסק לה עם הגוף ולא נהנת מזה... תן לה זמן, אתם עדיין צעירים, תאמין לי שזה יבוא לכם בכיף

omer ok

New member
למה אתם מתעקשים?......

חבר'ה...באמת תודה לכולכם...אבל אף-אחד לא נתן לי פתרונות דוגרי! תאימינו לי שאנחנו באותו ראש, ושנינו נהנים, ואנחנו מדברים על הכל. אולי אנחנו בני 14, אבל אנחנו לא מתנהגים כמו זוג אינפניטלים.

עידו דו

New member
אנחנו לא קוסמים

אנחנו רק טיפה יותר מנוסים... אני אומר לך שהסרטונים ממש יעזרו... רק עשה טובה תמצא אותם ואז תגיד גם לי איך ואיפה... הם ממש פיסת נוסטלגיה בשבילי. טוב אתה אומר שהיא רוצה וזה, אז אני חושב שהבעיה היא איך אתה עושה: העדינות משתלמת, בטח שבגילאים כאלה... תהיה עדין ותעשה הכל לאט ובהתגרות.. לא בדוך בום בום ישר למכנסיים... לא עובד ככה... תתעסק, תתגרה... ככה זה עובד.

bloppy

New member
היא פאקינג בת 14!

אל תלחץ עליה, תיהיה עדין ומתחשב.. תנסה לדבר איתה ולברר למה היא לא רוצה..אולי היא עוד לא מוכנה? ואם היא כן, אז לאט לאט אל תמהר לשום מקום הכל עוד לפניך..

omer ok

New member
את פאקינג לא מבינה כלום!

אני לא לוחץ עליה ולא כלום! אם היא הביא לי ביד, אז אולי היא גם רוצה?!? אם אני אמרתי שאנחנו מדברים על הכל, אולי היא מדברת איתי!?!

t0m9

New member
רעיון לשיפור

אני לא בטוח שזה יעזור, אבל לי זה עוזר לפעמים. טעות נפוצה אצל הרבה גברים זה שהם "מסתערים" על נקודות מהר מדי. אם אתה מגיע ללקק לה את הפיטמות או משהו כזה, הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות זה לקפוץ ישר לפטמות. בהתחלה אתה צריך לעבור לאט לאט עם היד מסביב... וכאילו רק בטעות להעביר את היד על הפיטמה... עד שתרגיש שהיא כבר ממש מתה שתגע בהם. ואחרי שאתה מרגיש שהיא לא יכולה עוד ומתה כבר שתגע לה בפיטמות נגיד ותלקק אותם, אתה ממשיך להתגרות בה עוד קצת, ואז עוד. ואז עובר ללקק עם הלשון מסביב, רק בסוף בסוף שהיא לא יכולה יותר אתה מתקרב טיפה לפטמה. כל זה נכון על כל נקודה בגוף. גם כשאתה רוצה להביא לה ביד, תתחיל לאט, מסביב... תעשה לה טיפה את הירכיים, שתכנס למצב רוח... ורק שאתה רואה שהדגדגן נפוח ענק ואדום, תתחיל בכלל לחשוב על להתקרב אליו.

למעלה