לחץ

רננהלי

New member
לחץ

מה עושים כשהעבודה מלחיצה?? גם אין לי זמן לנשום כרגע. וגם אני מרגישה שכל כך חסר לי ידע וניסיון, ומשתגעת מזה. ומפחדת שיצפו ממני יותר מדי. ומפחדת מהאחריות שבעבודה. אני פשוט לחוצה ומפחדת אני גם מרגישה שסומכים עליי יותר מדי. ושלא בטוח שאני אקבל חפיפה מתאימה בגלל כל מיני בעיות שקיימות בצוות בתקופה הזו. וזה ישאיר אותי חסרה. (ת'אמת - אחת השיטות שלי זה לעשות כמה תרגילי יוגה שרק התחלתי ללמוד. מעולה בשביל להרגיש טוב יותר!!
)

הפחדים שלך טבעיים בהחלט...

דומים מאוד לפחדים שלי עם הלימודים- מה יהיה אם איכשל, מה יהיה אם לא אשתלב חברתית בלימודים וכו'. תחשבי על זה ככה- אם סומכים עלייך כנראה שיש סיבה טובה לכך. ומההיכרות הוירטואלית שלי עימך- יש בהחלט על מה לסמוך, אז תאמיני בעצמך, תגידי לעצמך ותכניסי לעצמך לראש שאת מסוגלת לעשות הכל כולל הכל.

רננהלי

New member
טיפה

יותר טוב למה? כי היה יום טוב היום. כי למרות שאני חדשה עשיתי כמה דברים יפים אולי כי הצוות נורא נעים (וגם דיברתי עם הבוסית שלי על שאני טיפה לחוצה. והיא ממש הבינה ואמרה שאני לא אצפה מעצמי כל כך הרבה ישר על ההתחלה וזה בסדר) אולי כי התרגלתי לעובדות ושינויים שכנראה יהיו ויקרו בעבודה גם אם זה לא מצא חן בעיני בהתחלה אולי כי הצלחתי לראות כמה יתרונות אולי כי דיברתי עם חברה שלי והיא עזרה לי לראות שלא רק שיש יתרונות, אלא גם החסרונות לא בהכרח כאלה חסרונות ואולי כי אני קולטת שהחיים ארוכים, ומה שלא בא עכשו בדיוק כמו שאני רוצה, אני אוכל להשיג גם אחר כך. ובינתיים להרוויח את מה שכן יש. ואולי כי סוף השבוע... ואולי כי עשיתי יוגה (ואולי כי מחר יש לי משהו כיפי שאני שמחה לקראתו:) לילה טוב מעודד קצת

איזה יופייייייייי לקרוא את זה

ההודעה שלך היא פשוט אוויר לנשימה. נתת לעצמך הפוגה. זמן להרגיש, להסתגל. הפסקה מהלחץ. תראי איך זה משנה את הכל...

למעלה