לחץ..
נרשמתי השנה ללימודי משפטים בבינתחומי. ניסיתי להירשם לאונ' אבל הפסיכו' לא איפשר , ניסיתי לשפר כמה פעמים ולא הצלחתי להרים את הממוצע בצורה משמעותית. לבסוף הגעתי למסקנה שכנראה המבחן לא בשבילי , הבגרויות שלי בציונים מעולים , סיימתי מצטיינת שכבה ועדיין.. החלק של המתמטיקה במבחן לא צלח. בקיצור , החלטתי להתפשר על מכללה ,אבל המכללה הכי טובה באיזור , בעייני
תמיד ידעתי שמשפטים זה תחום לחוץ , תחום עם הרבה תחרות , אבל לראשונה אני מתחילה לשמוע שאין עתיד בתחום, שלא מצליחים לסיים את החודש , שזה בזבוז זמן.. וכו'. קשה לי עם העובדה שאני אשקיע המון כסף המון יכולות וזמן ובסוף זה לא ישתלם לי. אני אדם פרקטי , אני אוהבת לדעת לאיזה כיוון אני הולכת בחיים וכמובן השאיפות המקצועיות שלי בהתאם , אין לי כוונה להיות עו"ד ממוצע.. אני שואפת לתארים שניים ואפילו אפילו לכהונה בתור שופטת. המון שאיפות אבל.. מלחיצה אותי ההתחלה.
נרשמתי השנה ללימודי משפטים בבינתחומי. ניסיתי להירשם לאונ' אבל הפסיכו' לא איפשר , ניסיתי לשפר כמה פעמים ולא הצלחתי להרים את הממוצע בצורה משמעותית. לבסוף הגעתי למסקנה שכנראה המבחן לא בשבילי , הבגרויות שלי בציונים מעולים , סיימתי מצטיינת שכבה ועדיין.. החלק של המתמטיקה במבחן לא צלח. בקיצור , החלטתי להתפשר על מכללה ,אבל המכללה הכי טובה באיזור , בעייני