לחץ...

נועהב1

New member
לחץ...

שלום לכן יום שלישי אני אמורה לעבור את הלפרו'. אבל- הייתי אמורה לקבל מחזור ביום רביעי. אכן קיבלתי יומיים של דימום יבש- ומאז: שביתה! אין כלום לא יבש ולא יער! ואני פוחדת שהוא ידחה את הניתוח בגלל זה! יש עצות איך לזרז ענייני בטן? נעדיפה להתעלף מחר אבל שכבר ייצא!

זואילי

New member
ולמה שידחה?

לא חסרות בנות שעברו את זה גם עם המכשפה, בטוחה שהן עוד יגיעו לפה ויספרו לך. מתי הטרום ניתוח שלך? והיכן תנותחי? בכל מקרה, בהצלחה

נועהב1

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo203.gifאיזה אייקון יש לאנחת רווחה ענקית?

אם לא שמעת עד אלייך, אז ממש ממש הרגעת אותי! מחר אני הולכת אליו לטרום ניתוח, עם רשימת שאלות ענקית. מתוכננת להיות מנותחת פרטי בחיפה, ע"י 2 תותחי ענק מרמב"מ, שאחד מהם (הראשי) הוא מהמומלצים פה. מקווה שעוד פחות משבוע אוכל לכתוב את שמותיהם בענק, עם אלפי פרחים ולבבות מסביב... אז הנה עוד שאלות- מה כדאי לאכול בימים שלפני ואחרי הניתוח? (הרי אני אצטרך להכין לעצמי, לפחות שאדע להתכונן... בעלי יפנק, אבל מעבר למומחיות על בחביתות, אוכל זה לא הוא) ושלושה שבועות אחרי הניתוח יש לנו טיול משפחתי של 4 ימים בחו"ל- אבל טיול גריאטרי. מה לדעתך הסיכויים שאוכל להשתתף? (בעיקר נסיעות באוטובוס, לרדת ממנו להסתכל ולעלות, ולישון במלון) תודה תודה תודה, ושוב תודה. בטח עכשיו אחרי שהרגעת הוא יתחיל להשתחרר...

לוואנדר

New member
../images/Emo13.gifהאייקון לאנחה

בכל אופן לא צריך לעשות שום דיאטה מיוחדת כי הרי יום לפני הניתוח יתנו לך בקבוקון ששכחתי את שמו לשתות שגורם לך להתרוקן לחלוטין בשירותים- אבל ל ח ל ו ט י ן חחח כך שתהני לך בנתיים לוואנדר

נועהב1

New member
לחלוטין?

פעם הייתה בדיחה כזו כשהיינו ילדים- "Bug Cheef, No kaka" היא פשוט כל כך מגעילה, שאני אחסוך ממכם. רק סקרנית לדעת. גם ככה פ"מ שלי מאיץ עצמו במהלך המחזור, אז עוד יותר? (פ"מ= פעולת מעיים...) תודה על העידוד. זה כל כך מרגיע! הפורום הזה מעבר להיותו מקור מידע אדיר, הוא מקור בדיחות וצחוקים מטורף! נראה לי שהאנדו' משפיע גם על חוש ההומור קצת, לא?

זואילי

New member
לעניין הסופודקס

ושוב - רק אם יתנו לך! אני לפני כן התפרעתי בארוחות שחיתות ומיני שוקולדים בגלל הידיעה שהכל יצא עד תום. הבעייה היא שאני עדיין בטירוף של השוקולד והמתוקים. גם חודש אחרי.... אז אם את מכורה למתוק - היזהרי...

זואילי

New member
שמחה על האנחה

בכל מקרה הרי מחר תשאלי את הרופא אם זה בסדר, לא?
אני לא יודעת איך זה בפרטי, כי שמעתי ממנותחות פרטיות שעניינים התגלגלו אחרת מאשר אצלינו - הציבוריות.
אל תשכחי לעדכן לגבי תרופות קבועות שאת לוקחת, ואם יש איזה רגישות מסויימת לתרופות.
ממליצה לך להעלות את נושא הואליום - אם זה לא יגיע מצד הרופא המרדים. (הכי נוח זה להגיע לניתוח מנומנמת רגועה ומסטולית).
לא בהכרח שתקבלי את הסופודקס (לוואנדר - איך אפשר לשכוח את השם של הזוועה??) - בד"כ מי שיש לה מעורבות מעיים צריכה להתרוקן לפני הניתוח, ושוב - שמעתי אצל חלק מהפרטיות שהן לא קיבלו את זה. ואם אם אם תקבלי - אז תכיני מבעוד מועד ספרייט כדי לדלל את הנוזל, אחרת זה כמעט בלתי אפשרי לשתות את זה. ותצטיידי בגליל נייר טואלט רך. אבל שוב - אם אם אם תזדקקי לזוועתון הזה. באמת שאין לי מושג מה כדאי לאכול בימים שלפני, אבל אני הייתי ממליצה לך על מה שקוראים כלכלה רכה (כדי שלא תילחצי בהמשך מהפעם הראשונה אחרי הניתוח בשירותים בשביל מס' 2). לגבי הטיול - באמת שאין לדעת. כל אחת מחלימה אחרת, לכל אחת ניתוח מורכב יותר או פחות. אני אחרי 3 שבועות מהניתוח (שהיה מהמורכבים) הייתי סוג של שפן אנרג'ייזר בטרפת. אז עבורי 4 ימים גריאטריים בחו"ל היו יכולים להיות סבבה. אבל חשוב באמת לנוח ולא להתרוצץ יותר מדי (קל לי להגיד - קשה לי לבצע...). אם יש לך עוד שאלות - בשמחה. אה, כן - ותיכנסי פה לרשימה של מה לקחת לאישפוז. זו אחלה רשימה.

הסופודקס לי יש שיטות אחרות

מאחר וזה הדבר הכי דוחה שהייתי צריכה להכניס לפה בחיי , והוא לא משנה את מרקמו וטעמו גם אם תדללי . ואם תדללי הרי תגדילי את כמות התרופה .. מה שאני עושה זה מכינה כוס עם קרח מרוסק וקצת לימונה . איזה שהוא תמהיל קפוא ומתוק חמוץ ושותה לסרוגין לגימה של הגועל ולגימת התרגעות מהמשקה ... (קודם לגימה ראשונה של רסק קרח להקהות את חוש הטעם בפה... ... דרך אגב אני לא שתתי הכל כי לא הייתי מסוגלת .. (שתתי כ- שלושת רבעי .. וזה עשה את העבודה לחלוטין לא עזבתי את השרותים 20 שעות.) בכל אופן הכי חשוב המון בהצלחה ..

זואילי

New member
כל הכבוד לך אמא של עמרי

אם הצלחת ללגום ככה מהגועל נפש. אפשר גם לעצור את הנשימה תוך כדי שתייה, ושנייה לפני שמתחילים לנשום - ללגום מכל סוג של נוזל אחר כדי להעלים את הבהההההההה מהפה.

galim29

New member
../images/Emo62.gif גם לי יש שיטה לסופודקס

שותים אותו אכן עם אף סתום כי מה שעושה בחילה זה הריח ושותים אותו מהול במיץ תפוזים... ואללה. אימא שלי מצאה את השיטה וזה הרבה יותר נסבל.... אם זה היה תלוי בי הייתי שותה אותו עם וודקה תאנים לפחות שאיהנה

לוואנדר

New member
אל דאגה ניתוח יהיה ביום ג'

נועה חמודה, אל חשש למרות מה שציינת- ת נ ו ת ח י !!! מאחלת לך הצלחה בניתוח ושיעבור כמה שיותר מהר.

שיהיה בהצלחה

לדעתי לא ידחה... איך היה הטרום ניתוח...בטוחה ששם אמרו לך כבר איך להכין את עצמך לניתוח. ולגבי הסופודקס...אני עדיין מחפשת את הממציא
כדי להכריח אותו לשתות לפחות בקבוק אחד מתוך השניים שמבקשים...
.אני אחרי אחד לא ישנתי שלושה לילות....שלא לדבר על האיש
שהבטן שלי סיפקה רעש צינורות יבשים כל יום וכל לילה...
..ושתבינו את הסופודקס לקחתי בשביל בדיקת הצנרת ללא קשר לניתוח...
.אבל ככה הובהלתי לניתוח תוך חמישה ימים.
ודרך אגב זה היה הפעם האחרונה שנתבקשתי להכניס לפי את הגועל באף ניתוח לא ביקשו ממני כלום
מלבד צום של 12 שעות........
שוב שיהיה בהצלחה ועדכני מה היה... אנחנו כאן

זואילי

New member
זק

את יודעת שבקבוק אחד של הרעל לא מזיז לי?? אני תמיד חייבת לשתות גם את השני. איזה עינוי.

אחרי אחד

כבר הבנתי את הרעיון
ולא הייתי צריכה
כדי להעיר את כל הסביבה ... מזל שגרתי בתוך
= פרדס......
כך שכל מי שהיה מתעורר מהרעשים שלי זה התפוזים הקלמנטיות מלבד כמובן דיירי הבית....... את יכולה להשתתף במרדף
אחרי הממציא .

ha1231

New member
בהצלחה בניתוח ../images/Emo45.gif הבנתי שאת עוברת אותו

בבית חולים רמב"ם אני מקווה מאוד שאצל ד"ר פילמר, אם כן אז חוץ מהיותו מנתח מעולה הוא גם איש מקסים. שולחת לך הרבה חיבוקים ושהניתוח יעבור קל ושתחלימי במהרה.

vanilachip

New member
בהצלחה בניתוח ../images/Emo45.gif

שיעבור בקלות ועם תוצאות טובות!

למעלה