לחץ

shalhevet2

New member
לחץ../images/Emo59.gif

מה עושים עם ההיסטריה? בשבוע 6 ראינו דופק. בשבוע 7 ראינו פעמיים דופק (לא שני עוברים 2 אולטרסאונדים) אחרי שרצתי למוקד מכאבי ציסטות. שבוע 8 ראינו דופק- תור שנקבע מראש כדי "לגרש" אותנו מרופא פוריות ולעבור לרופא רגיל. שבוע 9 בע"זה שוב תור לאולטרסאונד- בדיקה שגרתית אצל רופא נשים. בין לבין, היסטריה. ומה יהיה כשלא יהיה לי תור כל שבוע? אני אגיע למוקד? איך נרגעים?

זה טבעי...

אני כבר בשבוע 30 ועדיין בלחץ כל הזמן. מעבירה ימים שלמים במחשבות שאולי לא הרגשתי אותם. אולי אני מדמיינת. אולי לא שמתי לב וכו'. דווקא בהתחלה יש די הרבה בדיקות (שקיפות, סקירות, בדיקות סדירות, מי שפיר אם עושים), כך שיחסית רואים את העובר די הרבה. ואם את ממש ממש בלחץ ולא מצליחה להרגע, קפצי למוקד רק כדי לראות שהכל בסדר...

גם אני ככה

שבוע 15 וכל שבועיים מקסימום חייבת לראות, לוודא, להירגע. אין מה לעשות הרגשה שלי שזה יהיה כך עד הלידה. אם אין ברירה אז הולכים למוקד. פעמיים כבר עשיתי את זה :)

calabaza

New member
מובן לגמרי

אני מוצאת את עצמי תוהה לא אחת- מה קורה שם בפנים? יש שם משהו בכלל? אני מנחמת את עצמי, קודם כל, במחשבה שאם משהו לא היה בסדר זה כבר היה בא לביטוי באיזשהו סימפטום פיזיולוגי חריג. שנית, המדקרת שלי כל הזמן אומרת שלא צריך להטריד את העובר בא"ס תכופים מדי. בהתחלה זה היה נשמע לי שטויות, אבל אז אמרתי לעצמי- וואלה, סיבה טובה להתאפק- לחשוב על העובר ולא רק על עצמי ועל הצורך שלי לראות שהכול שם בסדר. אז לא יודעת אם זה עוזר, אבל כנראה שאין ברירה אלא להתאפק (או לרוץ למוקד).

tamshl

New member
זה בדיוק מה שקורה לי

ביום א' ראינו עוד פעם דופק זה היה שבוע 6+5 , הרופא שלי אמר לחזור עוד פעם אליו בעוד 4 שבועות ( כבר שחררו אותי מממחלקת ה -IVF ) . מה אני אמורה לעשות עכשיו חודש לטפס על הקירות לא מספק זה היה בזמן ההמתנה לבטא , הזמנתי תור לסקירה מחר אני עושה בדיקות דם שגרתיות שנתן לי הרופא ומה הלאה ? מה אני לא אראה את הבוטן מהבהב????

nocko

New member
לשמח אותך

כדאי לחכות בפעם הבאה שתראי אותו/ה זה כבר לא יהיה בוטן מהבהב- תוכלי לראות ידיים ורגליים וראש ענק ותזוזות- אז שווה לחכות קצת לא?

כנראה שאצל רבות מאיתנו זה ככה

מזדהה לחלוטין
! גם אני כל הזמן שואלת את עצמי האם כדאי להקדים את הus הראשון רק כדי לבדוק שבכלל יש שק הריון, אפילו אם לא רואים את הדופק, לפחות שאדע שזה בתוך הרחם... אויי איזה לחץ, לפני שנייה קראתי שאסור להיות לחוצים בשליש הראשון כי זה עלול לגרום ללידה מוקדמת. האמת היא שההיסטריה הכללית קצת מקלה, ואפילו מעלה חיוך.

shalhevet2

New member
עדכון לחצים

עברתי בשעה טובה לרופא נשים "רגיל" שעושה אולטרסאונד כל פעם שבאים לביקורת. הוא הציע לי לקבוע תור לעוד 4 שבועות. אזרתי אומץ ושאלתי אותו אם במשך ארבעת השבועות הבאים אני פשוט צריכה לטפס על הקירות. אז הרופא הנהדר שלי הציע לי לבוא אליו, פעם בשבוע, מתי שנוח לי להציץ על האפרוח- אולטרסאונד מהיר, רואים דופק וחוזרים הביתה... ירדה לי אבן מהלב. (לפחות לשעה הקרובה)

tamshl

New member
ממש נחמד צידו של הרופא

להציע את זה , זה חוסך לחץ וגם ריצות מיותרות למוקד ......

למעלה