לחץ / מתח /עייפות

dor20

New member
לחץ / מתח /עייפות

שלום, אשמח לקבל המלצות לפתרונות רשמתי. אני מחפש דרכים טבעיות לעניין הלחצים/מתח שהם בעיקר בעבודה עקב עומס לפעמים..העייפות היא משהו משתנה גם כן כתוצאה מעבודה אבל העיקר כאן הוא פיתרון ללחץ ומתח שיש לי מידי פעם אם כי לעיתים קרובות בעבודה. זה קצת מקשה עלי במהלך העבודה ומה גם אני סובל מכובד רב באזור הכתפיים/צוואר וזה מעיק עלי... אשמח לדעת על מוצרים שניתן לרכוש בבית טבע שהם כלים לשימוש בעבודה או על פתרונות אחרים.. תודה מראש !

dudusapir

New member
חשבת פעם על עיסוי?

בתור מטפל כבר שנים עם מספר טיפולים ביום אני ממליץ על העיסוי בשבדי שמיועד להפגת מתחים, להמרצת מחזור הדם, לרוגע ולפינוק. אחרי טיפול של שעה תצא אדם חדש עם אנרגיות חדשות. כמו כן שילוב של תזונה בריאה וקלה יעזור לך להעביר יום טוב. בהצלחה

dor20

New member
עיסוי

תודה על התגובה ! עיסוי אכן עשיתי בעבר וגם שוודי למען האמת..היה מאד נחמד אם כי הפתרון שציינת וגם התגובה השנייה אלה פתרונות טובים..חופשה/עיסוי אבל הם דברים שניתנים לעשות אחד ל.. ולא באופן רציף עקב העלות שלהם. חשבתי באמת לעשות מסאג שנית אם כי המלצה אחרת לא לשוודי..מה עם אבנים חמות או משהו אחר? ובכל זאת אשמח לקבל עצות גם לתזונה שאצליח להקפיד..תרגילים או גם דברים אחרים שביקשתי בתחילת ההודעה. תודה

hal767

New member
עזוב את "לרכוש בבתי הטבע"

קודמי נתן תשובה מצויינת. עיסוי מתאים ותזונה טבעית נכונה מאד יעזרו. לאלה ניתן להוסיף שיטות הרפיה שונות, כולל תרגילים פשוטים שניתן לבצע במקום העבודה בתחום הנשימה וההרפיה. גם שיפור הכושר הגופני יעזור. עיסוק בתחביבים ובתחומים שעושים לך כף, יעזרו להפיג מתחים. לא פחות חשוב-חופשה קצרה מידי פעם כדי לשבור את המעגל המעיק.

אושרי

New member
לחץ ומתח

כל תלונותיך קשורות לעבודה. דומה הדבר לתלונה -הנעליים לוחצות לי,מה לעשות? התשובה- לחלוץ נעליים. תשתדל להחליף עבודה,מנסיון בגלל עבודה מלחיצה "קיבלתי" ראומטיזם מלווה בפיברו,ורק אז שיכנע אותי גופי לעזוב את העבודה,המחלה נכנסה לנסיגה,אבל כנראה איחרתי את המועד, כי זה לא סוג של חולי שמוותר בקלות. הישמר לך שגופך לא יכריח אותך לעזוב את עבודתך,עשה זאת בעצמך.

להוריד הילוך

זה הכלי הכי פרקטי שכל אחד מאיתנו יכול להציע לך. מעבר לזה, הילינג, רייקי, מדיטציות, ועוד- כולם יכולים לעשות את העבודה מצויין! בהצלחה. יעל

לחץ\מתח\עייפות

שלום רב. הדברים עליהם אתה מתלונן נפוצים מאוד בקרב האוכלוסיה. במדינה ים תיכונית כשלנו רבים עצבניים ולחוצים. מה שנותר לעשות זה לנסות ולהמנע מגורמי מתח לחץ ועייפות. ראשית כל לדאוג ללכת לישון מוקדם. להמנע מקיום אקססיבי של יחסי מין. להמנע ממזון מטוגן, ולאכול הרבה עלים ירוקים לניקוי הכבד. דווקא בגלל אותה עייפות ומתח עליך לעשות פעילות גופנית תבחר בעצמך: קונג פו, צ'י קונג, יוגה, פילאטיס. בנוסף ולא במקום ללכת ברגל הליכה מהירה או לרכב על אופניים. מדיטציה, כפי שכבר כתבו לך, אכן יכולה לעזור לך עם התמודדות עם לחץ, אבל לא לכולם יש את החשק או העניין בכך. ישנן פורמולות צמחים שמטפלות, דיקור כמובן וטווינא. עלה והצלח.

dor20

New member
Pורמולות צימחיות

מה הן הפורמולות הצמחיות? אשמח להסבר נרחב תודה

למעלה