הצעה 1 - וודאי שלא מותקן אף אחד מהפטנטים האלו של חיסכון במים, על הראש של הטוש. הצעה 2 בדרך כלל יותר יעילה מהצעה 1 - פשוט לקנות את ראש הטוש הרצוי לך ולחבר, זה לא מסובך ותקבלי בדיוק מה שאת רוצה. הערה - שימי לב שבזמן המקלחת את לא מפעילה שום צרכני מים אחרים דוגמת מכונת כביסה, שירותים (אפשר לסגור שם את הברז לשעה), מדיח כלים, ואם אפשר שאף אחד לא יחליט לשטוף את הכלים של כל השבוע בדיוק שאת במקלחת. אם 2 ההצעות וההערה לא עובדים וזרם חזק חשוב לך, דעי שהחוזק מושפע מגובה הדירה, פעם הבאה תגורי נמוך יותר! בהצלחה!.
זה תלוי בכמה צרכנים מחוברים מאותו מקור מים, וכן המרחק של הבניין שלך מאותו מקור, מים וכמה צרכני מים בינכם. זה הדבר היחידי שבו אני מתגעגע לצבא, כזה לחץ עצום של מים בחיים לה היה לי לפני הצבא, ואני כל כך מתגעגע לזה מאז השתחררתי. פשוט היינו מורידים את הראשים של המקלחת כי בלעדיהם היה לחץ מים עצום פשוט תענוג אני זוכר שהחליטו לשים לנו ראשי מקלחת עם חסכמים כאלו וישר זרקנו אותם לזבל. אני הייתי מוכן לשלם על זרם כזה עוד 200 300 שקל בחודש, זה שווה כל אגורה אבל פשוט אי אפשר להשיג כזה דבר...
הזרם בטוש דפוק , כלומר זה מהטושים שאפשר לסובב אותם ולכוון את עוצמת הזרם אבל זה נתקע ויוצא זרם חד וכואב למדי . ביקשתי מבעל הבית שיבוא לראות, הוא בחול אבל אבא שלי אחראי על עניניו, האם זכותי לבקש שיחליפו או יתקנו? ולא לחכות עד שבעל הבית יחזור כי זה חודש? תודה(-: