לחץ לחץ לחץ

Mr Fahrenheit

New member
לחץ לחץ לחץ

אוף, למה זה כזה מלחיץ להביא את חבר שלי הביתה כשאמא שלי נמצאת?
אולי זה כי סה"כ יצאתי מהארון לפני חודש וחצי רק? או שזה טבעי גם אחרי שנים מחוץ לארון??
ולמה זה מפחיד? אוף...

זהו, רק רציתי להוציא את זה על הכתב איפשהו...
הנה שיר יפה, שלא תגידו שאני סתם פותח פוסטים..

http://www.youtube.com/watch?v=_eJY7q4jz2w

בהחלט לחץ אמיתי

זכור כשהבאתי את א' הביתה. לא ממש הודעתי לה כדי שלא תמציא תירוצים. היא היתה קרה כמו קרח, בלתי נעימה בעליל, ואח"כ אמרה לי - הוא באמת נחמד. [בת יונה שכמוה]
אבא שלי נפצע פעם ולקחתי אותו למד"א, שם פגשנו אחד ממאהביי היותר לוהטים אז, אמרתי לאבא שלי - תכיר זה חבר שלי. אבי המנומס חייך, שוחח אתו על הא ועל דא [ וכמובן מצא אצלו במשפחה אנשים שהוא, אבי, מכיר] אבא שלי היה יותר נחמד מאמא שלי.

Acoustic 3

New member
הכנת אותה לזה?

איך אתה חושב שהיא תגיב?

אני מקווה שילך טוב.
תן עדכון.

Mr Fahrenheit

New member
לא הכנתי אותה.. אני פשוט אגיד לה כמה זמן

לפני שהוא יבוא..
זה לא שאני מתכנן איזו ארוחת ערב של שלושתינו.. הוא פשוט בא אלי כשהיא נמצאת..
גם לא נעשה כולם בדלתיים סגורות..

לא יודע איך היא תגיב.. מאז היציאה מהארון לא דיברנו בכלל על הנושא אבל אני כן מדבר איתה עליו (שאני הולך איתו לאנשהו או שהוא סיפר לי משהו).. אני דואג שהיא תדע שהוא חלק מהחיים שלי.
אנחנו פשוט לא מדברים על.. *זה*.. לא יודע.
הכל מוזר ולא מוזר...

גם אני מקווה שיהיה טוב

תודה

aשרון

New member
פרנהייט....

קודם כל לא צריך לעשות דברים בלחץ.
אתה מכיר את המשפט, "כשאנחנו יוצאים מהארון אנחנו מכניסים אליו את ההורים שלנו".

אתה רוצה את זה פתור ונינוח כמה שיותר מהר, אבל חייב להבין שצריך לתת לדברים זמן. אל תביא לה דברים בהפתעה בעניין הזה. שב איתה, דבר איתה, ספר לה על חוויות שאתה עובר איתו, שתף אותה בדברים הטובים שעוברים עליכם כזוג, ספר לה עליו, ולאט לאט עם הזמן תראה אם היא מוכנה לפגוש אותו ביודיעין . אם תעשה את זה בהפתעה יכולות להיות לזה השלכות לא נעימות. תהיה רגיש בעניין הזה כלפיה, והכי חשוב תשתף אותה, אפילו אם זה מרגיש מתוח, בסוף היא תתרכך.

Mr Fahrenheit

New member
אני מסכים במובן מסויים עם המשפט הזה של

"ההורים נכנסים לארון" אבל אני רואה אותו רק בהקשר של יידוע הסביבה *שלהם* בעניין הזה.

אני לא רוצה להתחיל ללכת על ביצים בבית ולהזהר כשכבר הכל ידוע והכל גלוי אחרת מה הטעם של הצעד שעשיתי?

aשרון

New member
פרנהייט...

הכוונה שלי לא היתה שתיזהר בכל צעד שאתה עושה אלא תהיה יותר רגיש בנושא הזה עם אמא שלך ותשתף אותה במה שעובר עליך. זה הכל. זה יכול לקרב אותכם ולפתור הרבה מהמתח.

aשרון

New member
והכי חשוב...

ספר לה על עצמך ואיך אתה מתמודד עם ההומוסקסואליות שלך, מה הרגשת כשהיית נער ועד היום, זה יפתח אותה אליך, המכתב יציאה מהארון שלך אולי היה יפה ומרגש, אבל תפקד רק כקטליזטור שממנו צריך להשקיע הרבה על מנת לאחות את הקרע שנוצר.

ItsikH

Member
מה שמעט מוזר לי וכל כך נפוץ אין דבר שאמור להיות מובן יותר מאהבה, כי הרי סקס כל כך מכוער ומלוכלך שאסור לדבר עליו [לא באמת, אבל כך במציאות החברתית שלנו].

נסיון אישי שלי - אבל מודה שהגיע מבטחון בהוריי שאני עצמי אחראי לו - הצג זאת כאהבה, כי זה הם דווקא כן מבינים.

Mr Fahrenheit

New member
טוב, עדכון

אז אתמול הוא בא אלי כשאמא הייתה בבית

נכנסו והוא אמר שלום ואמא חייכה ואמרה שלום..
אח"כ הוא היה קצת רעב אז הכנתי שניצלים (=חיממתי "עוף טוב" במיקרו
) ואכלנו בפינת אוכל וזה ואח"כ סתם הלכנו לשחק קצת במחשב..

לא הייתה אינטראקציה גדולה עם אמא, אבל כל דבר בזמן שלו.
העיקר שהוא בא, ואין לי מה להסתיר ואני לא צריך להמציא תירוצים שזה "סתם חבר".

אחחח, איזו הקלה נכון
שמח בשביל שניכם

ויאללה תתחיל לאכול כמו שצריך, ולא אוכל קפוא, כאילו מה קורה אתך?

Mr Fahrenheit

New member
תודה

הצחקת אותי לגבי האוכל..
הוא הפתיע אותי כמה דקות לפני שיצאתי לאסוף אותו מהעבודה שהוא רעב.. ועוף טוב זה כל מה שהיה לי באותו רגע.

שבוע הבא הוא ישן אצלי כל הסופ"ש כי אמא בחו"ל אז אני אכין כבר ארוחת ערב כמו שצריך

למעלה