לחץ לא ברור...

גומרים לך?!../images/Emo2.gif

נו, אייס, אתה מבין את זה?! יש לך מעריצה סמויה! ואתה רק תקוע במשבר הבא לספק ... אישורים
אלוהים נותן אגוזים... חומר למחשבה

יש חיה כזאת

והיא אי רציונלית לחלוטין. יודעי דבר טוענים שזה כי אנחנו מחפשים באופן לא מודע את ההורה שבבן זוג... ואם שמעת את זה 5 פעמים, כנראה שגם את זה צריך לסייג לפני שקונים

הפוך גוטה

עם הגיל מקבלים את הבגרות והסבלנות לקבל את "השטויות" שלהם. חוסר נוחות הוא מציק בכל גיל.

inbar dadon7

New member
ערב טוב

שלום venere80 לפי ההתרשמות שלי מדברייך את נמצאת בנקודה שלדעתי מפתיעה גם אותך. עד לא מזמן ( מספר חודשים) כל עניין חתונה וילדים היה איזו מטרה ש"צריך" להגיע אליה בעתיד, ועכשיו "הבשלת " ואת מרגישה מוכנה . אם את מדברת עם בן זוגך באותה הדרך שהתנסחת פה , אז אני יכולה לנסות ולהבין מדוע הוא חש קצת חוסר ביטחון ובילבול. את שואל ועונה לעצמך על השאלות, לא שואלת אף שאלה פתוחה , לא חוסכת בעובדות שאת מבולבלת אך רוצה ילד וחתונה, ולהגיד לך את האמת? זה מרתיע. הוא בטח חושב לעצמו שאת מתחילה להתבשל בעניין חתונה והוא רוצה לחכות שתהיה מוכנה . אל תדברי איתו ברמזים "ועקיצות". שבי איתו לשיחה נעימה , נרות יין ופשוט תגידי לו שאת מרגישה בשלה מאוד לחתונה. אני לא מבינה מה יש להתביישלומר את המישפט הזה?? למה בנות חושבות שכבודם ירמס אם ידברו על הנושא הזה באופן פתוח?? מתקה שלי, לכי על זה ותרד לך אבן מהלב. בהצלחה ענבר

venere80

New member
../images/Emo3.gif

היי ענבר, תודה על התגובה. כן, עכשיו ברור לי הרבה יותר שאני יותר 'חופרת' לו מאשר אומרת את מה שאני מרגישה ורוצה. הוא אגב, אמר לי משהו דומה לדברים שלך: שאני בעצם לא אומרת ישירות את מה שאני מרגישה, אלא הולכת מסביב. ויותר מזה - שאני שואלת ודי עונה לעצמי ועוד בצורה פסימית. משום מה לי זה ניראה ברור (וזאת הטעות שלי, כן?) שהוא מבין מה בעצם אני מנסה לומר. כניראה אבל שזה לא כל כך ברור לו. במיוחד בצורת 'ההגשה' של הדברים. אני לא מתביישת לומר לו את זה, אלא מפחדת. זה בכלל לא אישיו של כבוד, אלא פשוט פחד (שלווא דווקא נוצר בגללו). אבל פחד לא מקדם אותנו לשום מקום, נכון?
אני בהחלט הולכת לדבר איתו על זה - בצורה פתוחה וישירה

Brunetit

New member
בדיוק רציתי לשאול

האם קרה לך אי פעם שהיית על חוף הים בתחילת העונה, ביום חם במיוחד, ודישדשת ברגליו במים הצוננים, מתלבטת ושוה הופכת בדעתך "להיכנס - או לא להיכנס" ??? השיטה היא - לא צעד, ועוד צעד, ועוד צעד (והגוף מקבל מכת קור בכל צעד נוסף). השיטה היא - לקפוץ למים במכה אחת... במילים אחרות - הבעיה היא אצלך. זה מאד פשוט: אם לא תשאלי - לא תדעי. קחי אויר ולכי על זה בלי חשש. זה מרעיד בהתחלה, אבל דקה אחרי - זה עובר, ואת ממצה את ההנאה. בהצלחה.

venere80

New member
../images/Emo6.gif

צודקת! אבל כמו קפיצה למים - יש את הרגע ( או רגעים) שעומדים ומנסים לומר לעצמנו 'קפצי!' ופשוט קופאים במקום. ככה זה גם אצלי. אני רציתי לומר את זה כל כך הרבה פעמים, חשבתי על איך מה ומתי, אבל פשוט קופאת... אולי קצת
כדי להפשיר? :)

Brunetit

New member
אצלנו אומרים -

אל תחשבי יותר מדי. תני לסוסים לחשוב - אלוהים חנן אותם בראש גדול בשביל זה... :)

chenby

New member
רגע רגע

ברונטית ברונטית??? הגאונה והטובה של פעם???

Brunetit

New member
שום גאונה...../images/Emo9.gif

אבל כן, של פעם... :) מה שלומך, חן? לפעמים עושים "סיבוב נוסטלגיה", ונזכרים בתקופה "של פעם", ולפעמים גם נתקלים בפוסט מעניין - ואז מגיע הדחף המוכר להגיב... את יודעת, יש מקרים כמו של venere80 - שאת קוראת ומבינה שהבחורה זקוקה רק לדחיפה, והיא עולה על הדרך - אז איך לא תדחפי ??? :)

chenby

New member
לא אכפת לי

רק תישארי!! ממש ממש ,אבל ממש טוב לי לראות אותך פה.
ושלומי מצויין :) מה אצלך?

inbar dadon7

New member
שוב שלום

אני ממש שמחה לשמוע , אני מאחלת לך המון הצלחה , תני לו להקשיב לך ולא פחות חשוב תני לו להשמיע. תהיה סבלנית והחלטית. המון הצלחה ענבר

יעל717

New member
אם יש ספק אז אין ספק...

הסבר:אם יש לו ספק שאת האחת והיחידה, אז ללא ספק-את לא אחת והיחידה שלו. אתם כבר לא בני 18,בגיל 30 גבר כבר יודע האם הוא רוצה חתונה ועם מי.והוא לא רוצה את זה איתך,מצטערת,אבל כך זה נשמע.גבר מאוהב ורוצה להתחתן איתך - היה כבר מזמן מציע לך נישואין ומקים משפחה.והוא מושך זמן,לא בטוח בכלום,לא מתלהב מהרמזים שלך.המצב די לא נעים ומתסכל לדעתי.אני חושבת שאת מבזבזת איתו את זמנך.

I C E M A N 7

New member
תסלחי לי (ונוונדרוומן גם)

אבל את מדברת שטויות. דווקא ילד בן 18 "היה כבר מזמן מציע לה נישואין" כי הוא מאוהב. גבר בן 30 לעומת זאת, לא נסחף אחרי תחושות זמניות ומתחתן מהרציונל, בניגוד לאישה בגיל הזה שמתחתנת מלחצים חברתיים וביולוגים (וכשמתעוררת מהפנטזיה כעבור שנה עד 5 שנים - מתחרטת
). גבר בגיל שלו מתחתן כאשר הוא מגיע למסקנה שכלתנית נטו שהאישה שלו לא תדפוק ברז בשעת משבר, או כשהוא נכנע לאולטימטום (מוסווה או לא מוסווה). צר לי, אבל אתן לא מבינות גברים.

chenby

New member
השאלה היא

האם אתה משוכנע שכל הגברים ככה - או שחלק גם מאוהבים שהם מתחתנים.

I C E M A N 7

New member
כמובן שאני מדבר על הכלל

ועל גברים בגיל הזה. מה גם שזה לא סותר - יש הבדל בין גבר שמתחתן מאוהב לבין גבר שמתחתן בגלל שהוא מאוהב התאוריה של נוונדרוומן אולי נכונה לנשים, אבל ממש לא לגברים. להסיק ממקרה שבו גבר לא מציע נישואין אחרי פחות משנתיים (במיוחד כאשר ההתחלה הייתה מקרעת והתייצבות חלה רק בשנה האחרונה), שהוא לא רואה את בת זוגתו כרעיה בפוטנציה זו שטות מוחלטת. במיוחד היום כשנישואין הם עסקה חד צדדית נגד הגבר. צאו מהבועה ותנסו להבין (כמו שאנחנו מבינים את המיתוס של השעון הביולוגי).

למעלה