חצישלישרבע
New member
לחץ וסדר ../images/Emo178.gif
מצטערת ששוב אני נעדרת, לחוץ קצת במקומותינו. בכל אופן, בשבועות הקרובים אני סוף סוף נפטרת מכמה מועקות שליוו אותי לא מעט זמן, עניינים שפשוט צריך לשבת ולטפל בהם ולסיים אותם. זה דורש הרבה סדר במחשבה, וריכוז - שני דברים שבחום הזה ממש ממש לא באים לי באופן טבעי. עכשיו, הבית אצלנו די מבולגן. הייתי יכולה לנקוט בגישה הקלה ולומר שהוא מבולגן בגלל החום (ברור, הכל בגלל החום
) - אבל האמת היא שהוא סתם מבולגן כי זה דורש מאיתנו תעצומות נפש לסדר אותו - אז אנחנו מעדיפים ללכת לישון. דה עקא, קשה לי להתרכז כשיש בלאגן מסביבי. זה לא שהוא זז כי שי ג'וקים רוחשים מתחת, סתם שזה גורם לי להרגיש חנוקה, ואז גם קשה לי להתקדם במה שאמור להעסיק אותי. אז חלק מהבוקר הועבר בסידור של הבית - אך ורק כדי שאפשר יהיה להתרכז . לא בגלל אורחים, לא בגלל שזה באמת בלתי נסבל (כי זה לא עד כדי כך נורא
) - פשוט כי זה פשוט רובץ שם, ומפריע בזוויות העין. (זה = בקבוקים ריקים, כלים שלא פונו, ספרים פזורים, ניירות וכיוצא בזאת. מן דברים שסתם תופסים מקום.) אז תהיתי אם זה רק פאק שלי או שגם אצלכם זה ככה: אתם מסוגלים להתרכז כשיש מסביב בלאגן - או שאתם חייבים שיהיה מסודר כדי לחשוב
(אולי בעצם בכולנו יש ניצוצות של מחנה האור
)
מצטערת ששוב אני נעדרת, לחוץ קצת במקומותינו. בכל אופן, בשבועות הקרובים אני סוף סוף נפטרת מכמה מועקות שליוו אותי לא מעט זמן, עניינים שפשוט צריך לשבת ולטפל בהם ולסיים אותם. זה דורש הרבה סדר במחשבה, וריכוז - שני דברים שבחום הזה ממש ממש לא באים לי באופן טבעי. עכשיו, הבית אצלנו די מבולגן. הייתי יכולה לנקוט בגישה הקלה ולומר שהוא מבולגן בגלל החום (ברור, הכל בגלל החום