לחץ וטיפולים

מצב
הנושא נעול.

zohee28

New member
לחץ וטיפולים ../images/Emo5.gif

לחץ וטיפולים

רציתי לשאול את דעתכן, במיוחד לאור המחקר החדש שפורסם על ההיפנוזה בהחזרה. במהלך השבועיים של הציפייה לבטא, אני נמצאת במתח ולחץ גדול. עברתי כשנתיים של טיפולים הכוללים 3 הפריות, בהן הוחזרו 2 עוברים באיכות טובה ללא התוצאה המיוחלת. (עוד לפני הבטא קיבלתי היום דימום
).) הרופאים אומרים לנו שאנחנו צעירים והפוטנציאל שלנו טוב, ולא מבינים למה לא מצליח.
האם יתכן שהמתח שבו אני נמצאת משפיע על קליטת העוברים?. מאוד קשה לי עם המחשבה שאולי אני היא זאת שאחראית בעקיפין לתוצאות הללו...

לא מאמינה בזה

לחץ וטיפולים

רציתי לשאול את דעתכן, במיוחד לאור המחקר החדש שפורסם על ההיפנוזה בהחזרה. במהלך השבועיים של הציפייה לבטא, אני נמצאת במתח ולחץ גדול. עברתי כשנתיים של טיפולים הכוללים 3 הפריות, בהן הוחזרו 2 עוברים באיכות טובה ללא התוצאה המיוחלת. (עוד לפני הבטא קיבלתי היום דימום
).) הרופאים אומרים לנו שאנחנו צעירים והפוטנציאל שלנו טוב, ולא מבינים למה לא מצליח.
האם יתכן שהמתח שבו אני נמצאת משפיע על קליטת העוברים?. מאוד קשה לי עם המחשבה שאולי אני היא זאת שאחראית בעקיפין לתוצאות הללו...
לא מאמינה בזה
בחודש בו נקלטתי היייתי היה לחוצה ומתוחה בעולם. לא רואה את הקשר

ש ר i נ י

New member
גם אני לא מאמינה בזה ...

לא מאמינה בזה
בחודש בו נקלטתי היייתי היה לחוצה ומתוחה בעולם. לא רואה את הקשר
גם אני לא מאמינה בזה ...
בכל אחת מ- 5 ההפריות שעברתי הייתי לחוצה מאודדדדדד !!! בהפריה החמישית נקלטתי ... לדעתי אין קשר בין לחץ לקליטה ... שיהיה לך בהצלחה בפעם הבאה

פעם מישהי כתבה שלחץ זה

גם אני לא מאמינה בזה ...
בכל אחת מ- 5 ההפריות שעברתי הייתי לחוצה מאודדדדדד !!! בהפריה החמישית נקלטתי ... לדעתי אין קשר בין לחץ לקליטה ... שיהיה לך בהצלחה בפעם הבאה
פעם מישהי כתבה שלחץ זה
משהו שהחברה יצרה, ז"א - זה עוד יותר מלחיץ כשאומרים לך: אם תהיי לחוצה לא תכנסי להריון. לא מספיק מה שאנחנו עוברות ? וחוץ מזה גם שיהיו לנו רגשות אשמה שבגלל לחץ לא נקלטים להריון?
צריך להמשיך להיות אופטימיים...

לא מסכימה

פעם מישהי כתבה שלחץ זה
משהו שהחברה יצרה, ז"א - זה עוד יותר מלחיץ כשאומרים לך: אם תהיי לחוצה לא תכנסי להריון. לא מספיק מה שאנחנו עוברות ? וחוץ מזה גם שיהיו לנו רגשות אשמה שבגלל לחץ לא נקלטים להריון?
צריך להמשיך להיות אופטימיים...
לא מסכימה
יש לנו מספיק צרות גם בלי זה. אז למה להוסיף רגשות אשם בנוסח "הטיפול נכשל כי לא היית רגועה מספיק?" חוצמזה את מכירה הרבה אנשים רגועים במדינה שלנו? ועוד ביולי אוגוסט?

לא שוללת../images/Emo4.gif

לחץ וטיפולים

לא שוללת

אני מטבעי בנאדם מאד לחוץ אני מרגישה שאני לפעמים לא יכולה לנשום מהלחץ , ולכן אני לוקחת רסקיו, גם במהלך הטיפול שעוזר לי קצת. שיטת ההיפנוזה הוכיחה את עצמה הייתי מאד רוצה לנסות , אולי באמת כשהרחם והגוף רגועים , הרחם יקלוט את העוברים , מי יודע?!- שווה כן לנסות לדעתי. בכל אופן שיהיה
לכולנו.

קליניק35

New member
מקווה לחשוב שהקשר אינו ישיר

לחץ וטיפולים

מקווה לחשוב שהקשר אינו ישיר
אחרת אנחנו באמת במצב לא טוב. חוצמזה גם במבט מסביב דיי הרבה הריונות הגיעו מחוויות מלחיצות ולא בתנאים אופטימליים אז...הנטיה שלי להאמין שאם הגוף מגיע לסטטוס אופטימלי מבחינה הורמונלית צריך מזל וזה יגיע. טיפול זו סיטואציה לחוצה במהותה ולכן קשה לי להאמין שאם נחשוב שאנחנו פחות לחוצים זה ישפר את הסיכויים... זה אולי יעזור לנו לעבור את התהליך יותר שפויים. יכולה לתת לך הרבה דוגמאות על סיטואציה רגועה שהביאה לחוויות לא רגועות וכו'. בסופו של דבר..הכל נכנס לסטטיסטיקה כלשהיא. למרות הלחץ לדעתי מה שמנצח זה הרצון ההשקעה והכמיהה שיבוא תינוק בריא ואם מה שעוזר לתהליך זה טיפול מרגיע...לכי על זה. נראה לי מסובך מידי לקחת על עצמך גם את נושא האחריות על הלחץ... בהצלחה לכולנו.

עוד שי

New member
על איזה מתח את מדברת, אנחנו רגועים

לחץ וטיפולים

על איזה מתח את מדברת, אנחנו רגועים
לא שאני לא בעד להיות רגוע, אבל זה מזכיר לי את התשובות לשאלות המתבגרים בפינת המין של מעריב לנוער (מה לעשות, אני כל הזמן חושב/ת על זה) הרופא הרגיש היה מציע "אולי כדאי שתפתחו תחביבים חדשים- הטסת טיסנים, מקרמה, תעשו הרבה מקלחות קרות ותחשבו על דברים אחרים". אם אתה מתבגר, ההורמונים משתוללים ואתה חושב על זה. זהו. זה בסדר. ה"מערכת" לא תתקלקל לך אל תדאג. באותו ענין של הורמונים (אבל מזוית אחרת).... זה לא הגיוני אחרת. מבחנים, ראיונות לעבודה, שיחה עם הבוס ובסקאלה אחרת לגמרי-פרוצדורות רפואיות הם דבר מלחיץ. זה הטבע האנושי ואני לא יכול להאמין שזו סיבה לא להצליח בהם בשל כך. וגם כאן, ה"מערכת" לא תתקלקל בגלל זה. בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה