לחץ דם.......

לחץ דם.......

אני סובלת ממיגרנות בזמן המגרנה יש לי לחץ דם נמוך (אתמול הגעתי למצב שלא הצלחתי לחמם את הכפות ידיים ורגליים) הפעם זה קרה כנראה בלל שלא יצא לי לשתות קפה בזמן האחרון (שבועיים בערך, כי פשוט קניתי חליטה כלכך טעימה....) אז הבוקר שתיתי קפה והבוקר עבר שקט, כשכאב דאגתי לאכול משהו חם או לשתות עוד קפה (לא יותר מידיי, 3 כוסות סה"כ) יש שמן שיוכל להעלות את הלחץ דם שלי בהרחה כך שאני לא אצתרך להיות מחוברת באינפוזיה לקופיאין?

ואם את רוצה להחמם אפילו יותר

תאכלי תבלינים מחממים כמו גינגר, פלפל שחור , אגוז מוסקט וקינמון.

אין לי בעיה עם תבלינים מחממים......

פשוט מחפשת שמן להרחה במקום להתעסק במשקאות (כי בבי"ס אני לא יכולה ללכת ולחלוט לי תה)

אני לא יכולה להמליץ לך על שמן להרחה

כיוון שזה כמו שנאמר מעלה את הלחץ דם. וזה בהחלט לא מקצועי. את יכולה לקחת תרמוס יחד איתך לביהס וזה בהחלט יכול לעזור לך. בהצלחה.

Negyot

New member
דעתי..

לא השתתפתי עד עכשיו בדיון כי היה חסר לי "חומר"... חיפשתי וחיפשתי... אני מסכימה עם זה שלא משחקים עם לחץ דם. חשוב מאוד לאזן אותו בדרך הקונבנציונלית.עם זאת, לחץ דם נמוך אינו גורם סיכון כמו זה הגבוה ויש לי 2 הצעות שתוכלי לנסות. ושוב - תהי זהירה ואם את לא מרגישה טוב, אפילו קצת, הפסיקי את השימוש. אני לא ניסיתי ולא הצעתי לאף אחד כך שאני לא יודעת מה תהיה התגובה. 2 שמנים יכולים להעלות מעט את לחץ הדם: הראשון הוא רוזמרין, שידוע כממריץ (ומסוכן לחולי לחץ דם גבוה). השני הוא אכילאה אלף העלים, המכונה גם "יארו" שהוא שמן מופלא בפני עצמו... שמן זה מנרמל את לחץ הדם, כלומר מעלה אותו למי שיש לו ל"ד נמוך ומוריד אותו למי שיש גבוה. גם הריח שלו טוב ופחות חזק מהרוזמרין, הוא מאד דומה לקמומיל (וצבעו כחול כמו קמומיל גרמני) אפשר בהרחה ואפשר להכי בקבוקון של 10CC שיש בו שמן בסיס ועליו השמן הארומטי שתבחרי, ותוכלי למרוח לך מעט על שורש כף היד ולהריח מדי פעם. ושווווווווווווווב אני אומרת, עם לחץ דם לא משחקים. בהצלחה..

אין לי דרך אחרת להקל

על הכאבי ראש והחולשה........ אומנם לרוב לא מיחסים חשיבות ללחץ דם נמוך,אבל אם אני סובלת מכאבים יום-יום אני לא יכולה לחיות על אקמול\פויינט (תרופה גנרית לנרוסין שמקילה על המיגרנות שלי) רוזמרין יש לי...ננסה מן הזתם אני לא אהיה מחוברת לשמן כמו אינפוזיה, אבל במקרה וכואב-להריח

ebony

New member
לא שאלו אותי אבל אני נדחפת

בכל מיקרה
יש שמנים שמעלים לחץ דם אבל הם צריכים להיות בהתאמה....... הבחורה צריכה לגשת למטפל שהוסמך ולאחר תשאול ארוך הוא צריך לתת לה את הטיפול המלא והטוב ביותר בשבילה כדי לפתור את הבעיה.... שמן ארומטי או חליטה יהיו בדיוק כמו אקמול וחבל כי צריך לדעתי לעשות טיפול שלם..... אבוני

Negyot

New member
טוב ש"נדחפת"

זה תמיד נכון שיש לגשת למטפל מוסמך צריך להדגיש את זה פה בכל שרשור כנראה העצות הניתנות פה הן לידע כללי ולמטפלים שעוסקים בתחום. מי שלא עוסק בכך חייב להתייעץ ברוב הנושאים עם מטפל מוסמך. גם אם אני מציעה כאן תערובת כלשהי, זה משהו ראשוני וחייב להבדק הרבה יותר לעומק.

זו לא בעיה

אבא שלי מטפל, אבל אני לא מציקה לו כל היום ומנסה ללמוד לבד בסוף אני מתייעצת איתו והוא נותן לי אישור. כל ההתעסקות שלי בשמנים זה מהידע בבית בשימוש היומיומי וממה שאני קוראת כשמעניין אותי _אני רוצה ללמוד אצל שלוס אבל זה מצריך ממני לעבור קורס אנטומיה ואין לי זמן לזה עכשיו)

למעלה