לחץ דם

לחץ דם

אני בת 50, ולצערי, יש לחץ דם תורשתי אצלנו במשפחה, כך שבביקור אצל רופאת המשפחה, בעקבות בדיקות שערכתי, הומלץ לי לקחת באופן קבוע חצי כדור נגד לחץ דם, ובנוסף, גם כמות הכולסטרול אצלי גבוהה מהממוצע, כך שגם כדור נגד כולסטרול אני צריכה לקחת יומיום. אני רוצה לשאול, ושכחתי לשאול את הרופאה, אם קיימת תרופה כלשהי, שאוכל לבלוע אחת למשך זמן ארוך, כך שאוכל לעקוף את הצורך בכדור יומיום?

גם אצלי זה היה תורשתי

סבי מת מהתקף לב אחרי שנים של לחץ דם ואמא שלי בגיל צעיר כבר סבלה מלחץ דם ועברה התקף לב לדעתי תנסי כל סוג של רפואה משלימה כדי לאזן את הגוף אצלי הומאופתיה עזרה לי , היה לי לחץ דם גבוה כבר מגיל 30 והיום אני בת 40 עם לחץ דם סביר כמובן שיש דברים נוספים לעשות כמו לרזות במידה ושמנים וכמו לעשות ספורט מתון (אצלי בגיל 30 למרות שהייתי רזה אז רופא המשפחה דיבר על להוריד במשקל|) שיהיה בהצלחה

0 אור 0

New member
תעשי הכל כדי לא להכנס למסלול הזה

כמובן בהסכמת הרופא, תיכנסי למסלול של טיפול עצמי ברפואה משלימה, שינוי התזונה והוספת פעילות גופנית שימנעו את הופעת לחץ הדם הגבוה והכולסטרול, ואל תתחילי עם הכדוראים הנוראים והמזיקים האלה.

libe3

New member
גם לי היה כולסטרול גבוה

למרות גילי הצעיר דאז 30, ובגלל שבמשפחתי היו אירועים לבביים בגיל צעיר, אז הרופאה הציעה לי (לפני כ-5 שנים) לקחת כדורים להורדת הכולסטרול. מאחר ואני אדם שמאוד סקרן, קראתי את העלון לצרכן, בסעיף תופעות לוואי... אז זה עשה לי בכל אופן רע... מלבד זאת (מנסיון משפחתי...) שלאורך שנים התרופה גורמת לכבד שומני... ובוודאי שלא הייתי רוצה להתנסות בזה. אולם לאחר ששיניתי תזונה, שילבתי גם ספורט, ונעזרתי בתמציות קריסטלים, רייקי, ומדיטציות זה פשוט חולל פלאים. בכל אופן מנסיוני, לרפואה המשלימה יש שפע של מענה לכל נושא. שבת שלום.

hal767

New member
תורשה משפיעה עד 35%

תורשה היא נטיה, היא לא גזר דין או סוף פסוק. כולסטרול גבוה הוא תוצאה של טעויות שאת עושה כלפי גופך, בעיקר בתחום התזונה. הכדורים אינם סוכריות, הם רעלים, ורעל לא מרפא, הוא בסה"כ מרמה את הבדיקות ומזיק. מעבר לתזונה טבעית נכונה וקיום אורח חיים נכון יותר, נותנים בדרך כלל את הפתרון הנכון לבעיות הנ"ל. הם התנאי לכך שהגוף ידע למנוע ולרפא מחלות.

למעלה