לחץ דם נמוך

למוניה

New member
לחץ דם נמוך

מטפלים יקרים, מאז ומתמיד אני סובלת מלחץ דם מאוד נמוך, חייתי עם זה די בשלום, זה לא הפריע לתפקוד היום יומי. אך לאחרונה אני מרגישה "מעוכה" מידי, כאילו זה לוקח לי את כל האנרגיות של החיים ומושך אותי למטה, חוסר רצון להזיז את עצמי, דוחה דברים. יש לי הרגשה שזה קשור ללחץ דם, יש לי גם סחרחורות מידי פעם, בעיקר אחרי מאמץ. כרגע אני לא מתעמלת(אני יודעת שזה יכול לעזור) מעשנת בין 5-8 סיגריות ביום (זה גם יותר מידי?) מרכיבה משקפיים (אולי קשור לסחרחורות?) משתדלת לאכול טוב. המון ירקות,חיטה מלאה,קצת פירות (בקיץ יש פירות יותר טעימים) וכמו שהרופאים אומרים אז קפה ומלח מעלים את הלחץ דם. קפה אני שותה 2 כוסות ביום ומלח כמה שיותר (יודעת שזה לא מאוד בריא) איזה טיפים אוכל לקבל ממכם בשביל לשפר את ההרגשה? תודה

לחץ דם נמוך - מחלה או סימפטום?

שלום רב, ראשית בת כמה את? מהם ערכי לחץ הדם שלך (במנוחה כמובן)? האם קרה משהו מיוחד או שונה בחייך בתקופה האחרונה, רפואי או אמוציונלי? האם את מטופלת תרופתית בעקבות בעיה כלשהי? יש כאן כמה דברים, ואחת השאלות ברפואה משלימה / הומאופתיה קלאסית - האם אנחנו מתיחסים ללחץ דם נמוך כמחלה או רק כסיפטום אחד ממגוון הסימפטומים שלך? יותר מידי שאלות פתוחות ויש עוד כאלו שלא נשאלו, המטרה היא לרפא ולא רק להקל פה ושם ולכן אין מנוס מאשר לקחת את הטיפול בצורה רצינית ולטפל בעצמנו בצורה רצינית ומקצועית. מאחל לך רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

למוניה

New member
שלומי שלום

תודה על ההתיחסות, והשאלה אם יש בכלל מה לעשות? אני בת 35, והלחץ דם שלי הוא 90\60, (אפילו בהריון הוא נשאר נמוך) אני לא מטופלת תרופתית ואני לא יודעת אם להתייחס לזה כאל סמפטום. אני מטופלת בקיניסיולוגיה, חשבתי אולי שיש טיפים אחרים ע"י תוספות שונות מזון מיוחד או תרגילים אולי?. אבל לפי דבריך הבנתי שלדעתך קיצורי הדרך לא מומלצים... תודה בכל מקרה

לחץ דם המשך...

שלום רב, לא את אמורה לדעת האם להתייחס ללחץ הדם כסימפטום או מחלה, זה התפקיד של המטפל/ת שלך. את יכולה להמשיך ולחיות שנים רבות עם הערכים הללו אך מה שמטריד אותי הוא זה שאת מרגישה אנרגתית לא טוב וזאת הבעיה המרכזית כרגע! האם התייעצת עם המטפל/ת שלך לגבי המצב בשבועות האחרונים? ניתן בהחלט לעזור ולהחזיר את הגוף לאיזון וכמובן לא ערכי לחץ הדם הם הנושא, אלא התחושות האנרגתיות שלך. מאחל לך רפואה שלמה שלומי - הומאופתיה קלסית.

כמה טיפים..

ראשית הייתי ממליצה לגשת לבדיקה שיגרתית הכוללת אנמיה ובדיקות דם וראיה לראות שאכן הסימפטומים הם מהלחץ הדם הנמוך ולא ממקור אחר. כמו ששלומי ציין , אפשר לחיות עם לחץ דם עד 120..ואם זה מציק את יכולה להוסיף בשתיה או בכדורים את עלי הרוזמרין המחזק את מחזור הדם ועוזר להעלות לחץ דם וכן לקיחה של שורש ג´ינסינג קוראני שמחמם ממריץ ומעלה אנרגיה .( בכל מקרה הייתי ממליצה לך לעבור איבחון מעמיק לפני לקיחת תוספים כלשהם..). כמובן שגם פעילות גופנית יכולה להועיל בתחושת העייפות וקשיי ריכוז ( אם יש) בהצלחה יעל

m_katzmann

New member
היי למוניה../images/Emo24.gif

אני אתן לך את ההבט הרגשי של סחרחורת ולחץ דם נמוך ותחשבי האם זה מתאים לך והאם את רוצה להפטר מדפוסים אלה או להמשיך לחיות עם זה די בסדר. לחץ דם נמוך מצביע על העדר אהבה כילדה, על שמחת חיים אמיתית שאבדה לך אז. סחרחורת מצביעה על פיזור נפש על חוסר רצון להתמקד. חוסר הרצון שלך לעשות פעילות גופנית רק מרחיקה אותך מהרצון שלך לשינוי. וזה הזמן להחליט לקבל את החיים כך איך שהם או להתחיל לזרוק את כל הדפוסים שלא מתאימים לך עוד ומגבילים אותך מאוד. כל מצב או מחלה נותן לך את האפשרות לפריצת דרך, ליציאה מהמלכוד. אל תחכי לשלב הבא. עשי משהו כבר היום. מאיה

מאיה..

שאלת סקרנות.. האם כל אדם עם לחץ דם נמוך הינו בעל תסמונת של העדר אהבה בילדות , הרי ידוע שנשים רבות סובלות מלחץ דם נמוך..

למוניה

New member
מאיה, יש לי עודף אהבה...

הי מאיה, טוב, לאהבה אין גבול אבל יש לי המוןלפחות מהקרובים לי והחשובים לי ביותר. היתה לי ילדות מאוד מאושרת, ושמחת חיים ואופטימיות הן מהתכונות המאפיינות אותי. פיזור נפש...כן כן יכול מאוד להיות. דרך אגב, שמעתי שיש לנו מכרה משותפת.....
ביי בינתיים

m_katzmann

New member
לדעתי -התשובה היא חיובית

היי יעל, לדעתי התשובה היא אכן חיובית. אהבה זו מילה מאוד גדולה ובדרך כלל אנשים מתכחשים לעובדה זאת, כי לכל אחד יש את הצורך להיות נאהב. ואני לא מתכוונת שההורים לא אהבו את הילד, אבל אולי לא שידרו זאת, אולי הם היו כל כך נוקשים שהעדיפו לדרוש מהילד יותר והילד קלט זאת כחוסר אהבה,אולי ההורים התגרשו והילד שוב חש שההורים לא אוהבים אותו. לחץ דם נמוך הוא לא מיקרי. הוא קשור מאוד להעדר שמחה ואהבה. ושוב לדעתי כל ההורים עשו את הטוב ביותר שהם יכלו לאותו רגע נתון. ההורים שלנו הם רק בני אדם. הם גם נפגעו בזמנם ממסרים שלילים וזה הטוב ביותר שהם ידעו להעביר לנו. חשוב לשבור את הדפוסים האלה,להתנתק מהם, כי איננו זקוקים להם עוד. הם מגבילים אותנו. מאיה

למעלה